34050 yi aşağı geçebilsek biraz hareket olacak gibi.
Printable View
34050 yi aşağı geçebilsek biraz hareket olacak gibi.
ben çok şahit oldum bunlar şartlı stopları bile görüyorlar.şartlı stopu nereye koysam oraya kadar indirip onu alıp tekrar yukarı ya da aşağı yapıyorlar.o nedenle bu hafta karar aldım eğer ekran başında isem şartlı stop koymuyorum.dünden bu yana elimdeki kısayı kaptırmadım.
arkadaşlar deniz yatırımdan dowfuture işlemi yapılabiliyormuş 1 lot (6200 $ civarı) komisyonu 15 $ mış fikri olan var mı? Tabi al ve sat için ayrı ayrı 15 $ ödüyorsunuz. Özelime de yazabilirsiniz tavsiyenizi
fdow al verdi...8550 den..vob kısaları kapattım..sıkıcı gün..31 aralığa kadar tatil edeyim..
[QUOTE=abka;67773]aralıkda sistem kazançları ne kadar?.sadece puan lazım..cuzi zarar var..ama ekranın başında bir ay geçti..[/QUOTE]
30 dk. sistem, 3 short, 2 long toplam 5 işlem, 3500 puan artıda. Son sinyal dün 34450 den kısa.
[quote=Astatin;67764]Sn. SAZAN,
Gurt Taburlarını göreve yollasanız diyorum...Hatta şöyle diyeyim;
"Eğer payitaht-i saltanatın sahibi zatı aliniz ise, ayu ordularınızın başına geçiniz, yok tezatı düşüncenizde hasıl oluyorsa ve bu vazife için bana teveccüh ettiyseniz, zatı alinizden rica ediyorum teşrif buyurun ordulara kumandanlık ediniz"
II. Mehmet :)
Benzetmede hata oldu ise affola[/quote]
TO: BAY SAZAN
Saldır Gurt. Parçala oğlum Bizans'lıları. (Tarkan'dan alıntıdır.)
Ps : Sn Astatin, Gurt'u saldım üstlerine. İkinci seans dağıtamazsa, sürüsünü çağırmaya göndereceğim.
Bir de şu espriyi yapayım. Dolunay yok mu etrafta dolunay (Kavgada taş arayan adam esprisinin Gurtadam versiyonu.)
4 Aylık karı %450 olan sistemin 2 aralıktan bu yana kaybı, %7. (Puan yok, üzgünüm sn Abka) Çok uzun süre sistemlerle trade edenler bilirler ki, sistemler ne zaman çokça ve ardışık sapıtmaya başlamışşsa, bir tarafa dogru büyük bir trend gelecektir. Tam bu noktada sistemden asla kopmamak gerekir.
[quote=sazan;67789]Saldır Gurt. Parçala oğlum bizanslıları. (Tarkan'dan alıntıdır.)
Ps : Sn Astatin, Gurt'u saldım üstlerine. İkinci seans dağıtamazsa, sürüsünü çağırmaya göndereceğim.[/quote]
Atıl kurt!!! Katıl kurt !!!!:..::..::..: (Leman'dan alıntıdır)
Hasta siempre commandante :..::..::..: (Che için yazılmış şarkının adıdır)
Minareden at beni aşağı in tut beni.. (VOB30 un söylemesini istediğimiz türkünün adı)
Bir gün bir gün bir VOB cu evede gelmiş kimse yok, açmış bakmış borsayı, şekerde sanmış longları, almış almış bitirmiş, akşama sancı başlamış (DJ düşünce :)), kıvrım kıvrım kıvranmış yaptığından utanmış (Yorumlanmış bir çocuk şarkısı)..
NKMVAS (Manipülatörler için değiştirilmiş bir tezahurat..)
Danaları da vururlar (Uyarlanmış bir Ferhan Şensoy oyunu)
ne sıkıcı borsa aq (bir .net argo kısaltması)...
falan falan falan
[QUOTE=Astatin;67791]
[B]Bir gün bir gün bir VOB cu evede gelmiş kimse yok, açmış bakmış borsayı, şekerde sanmış longları, almış almış bitirmiş, akşama sancı başlamış (DJ düşünce :)), kıvrım kıvrım kıvranmış yaptığından utanmış (Yorumlanmış bir çocuk şarkısı)..
[/B]
[/QUOTE]
bu sarkıyı sevmedim :D
[QUOTE=sazan;67789]Saldır Gurt. Parçala oğlum Bizans'lıları. (Tarkan'dan alıntıdır.)
Ps : Sn Astatin, Gurt'u saldım üstlerine. İkinci seans dağıtamazsa, sürüsünü çağırmaya göndereceğim.
Bir de şu espriyi yapayım. Dolunay yok mu etrafta dolunay (Kavgada taş arayan adam esprisinin Gurtadam versiyonu.)[/QUOTE]
Bende Mars ın Merküre kavuşmasını bekliyceniz dermişim:) Aha o zaman taş aramaya gerek yok.uyk
[QUOTE=Astatin;67791]Atıl kurt!!! Katıl kurt !!!!:..::..::..: (Leman'dan alıntıdır)
Danaları da vururlar (Uyarlanmış bir Ferhan Şensoy oyunu)
falan falan falan[/QUOTE]
Danalara laf söletmemmm.kom