[quote=seagate;420990]selam ahali :) raLLyEnSYnC midir nedir son durum üwwwwww halk bank gene yükselmiş eüzü 1 lot alimde taban olsun :)[/quote]
kapanış tahminim 85775..ehuheue
Printable View
[quote=seagate;420990]selam ahali :) raLLyEnSYnC midir nedir son durum üwwwwww halk bank gene yükselmiş eüzü 1 lot alimde taban olsun :)[/quote]
kapanış tahminim 85775..ehuheue
EURO dolar kontratı bile var abowww ne kadan gelişmiş vob çoh geri galmışıh
flexy nicki sexy patron selçukluda yok forum çok sessiz yeeeaa
[quote=seagate;420998]EURO dolar kontratı bile var abowww ne kadan gelişmiş vob çoh geri galmışıh
flexy nicki sexy patron selçukluda yok forum çok sessiz yeeeaa[/quote]
:) Asti boş bırakmazdı buraları ama harıl harıl lotoya çalışıo sanırım :D
[FONT=Microsoft Sans Serif]
[/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]10.09.2012 tarih ve 402 sayılı “İMKB Pay Endeksleri Temel Kuralları” Genelgesi’nin 4.4.e maddesi kapsamında, Borsa Başkanlığı’nın 22.11.2012 tarihli kararı uyarınca, Halk Bankası (HALKB) paylarının, İMKB Pay Endekslerinin hesaplanmasında kullanılan Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı 23.11.2012 tarihinden itibaren %49 olarak dikkate alınacaktır.
yarınnn üwwwwwwwwwwwwwww rALLYeNSYNC.. :)
[/FONT]
anlaşıldı 1500 pivan düşecez dünün aynı pehhh
heheh..aynı numara mı le lebron
22,000,000 TL gorkunç 22,000,000 TL gaçınılmaz...Harbiden çok büyük paraymış. Misal 1 milyonuyla VOB da oynarsınız. Ortalaam 1 yılda battığınızı düşünürsek, hala batıracak 21*1,000,000 TLniz var...Üstelik o 21,000,000 yaklaşık 2,000,000 faiz getirir yılda..Yani ana parayı koruyarak ebediyen her yıl 1 milyon batırma şansınız var..wayy be..ne büyük paraymış ** :) :)
Bildiğin survivor oldu yaw artık, komisyonları kurtarınca sevinir oldum :D
[quote=flexy;421005]Bildiğin survivor oldu yaw artık, komisyonları kurtarınca sevinir oldum :D[/quote]
yaw nedese survivor deyince aklıma hep "destinys child" grubu geliyor..bu parça ile meşhur oldu 3 siyahi apla..sonra sesleri çıkmadı bir daha.. evlerinin gadını mı oldular, insan çiftleşmesi belgeseli çeken şirketleremi girdiler, insan tacirlerinin eline mi geçtiler..nolttiler acaba..iyi gızlardı valla..yazık oldu...
ahali eurodolar şortliyiiirrr üwww 1 dolar 1 euro sonuna gadan cört imkb neymiş üwwww
Mart'dan beri sabit kont dönüyorum yaw, anca komisyonları çıkarıyorum gerisi tırt.Asıl resesyon borsada hüleynn :)
MüsadenizLe GraŞŞŞŞşşşş deye bi ses ÇıkartayiM :)