[quote=cırcır;268085]Gaplı başladığından sıkıntılı gün aslında ama kapanış 75 üzeri ya da 74 altı olursa daytrade açısından çok süper olur.[/quote]
İnsanlık için küçük ve fekat deytreyd için büyük bir adım olur...eüzü:p
Printable View
[quote=cırcır;268085]Gaplı başladığından sıkıntılı gün aslında ama kapanış 75 üzeri ya da 74 altı olursa daytrade açısından çok süper olur.[/quote]
İnsanlık için küçük ve fekat deytreyd için büyük bir adım olur...eüzü:p
[quote=kitaro;268086]ben ya büyük konuşurum yada susarım abi yapım bu naparsın:p[/quote]
Allah yolunu acik etsin....bende buyuk konusurum ama kesin konusamam.....sana basarilar....
75.000 ve 75.200 de baya bi eleman birikmiş :) Bekleyiz geliyoz.
[quote=cırcır;268093]75.000 ve 75.200 de baya bi eleman birikmiş :) Bekleyiz geliyoz.[/quote]
geleceği gören dostlarım bekliodur.kom çarpışacaz bakalım elmi yaman beymi yaman.lelele.lelele.lelele
pifff işler bitmiyor.
siz de yemiyonuz içmiyonuz yazıyonuz valla. kanaatkar haklı.
az yazın biraz bea. :::.kom
owwww .. mondiyo ..
tarihi zirvemiz kacti :)
saraylı abide olsa iyiydi .. üvvvv .. o kadar ew falan ... saydı etti .. sayım live .. üvvv ..
piyasanın homojen olması için ,agresif kısa bekleyenlerde lazım.......
[quote=last trader;268100]tarihi zirvemiz kacti :)[/quote]
96,650 civarı
75150 ikinci şarjörüde boşalttım artık arkaya yaslanma zamanı stop belli ama pala beni sever kırmaz stopumu 2 ay bu pozu tutarım belkim
Burdan shortlayanlar 2007'nin tarihi zirvesinden shortladıydım diye torunlarına anlatır. Ama yıl 2010'du demeyin sakın :)
77 civarı dinlenme moduna girebilir ileriki günlerde sonrasında da 82 var sırada ama 75500 üstünde 3 gün kapanış şart bunu için
hiç kafa yormam..,ster 100.000 olsun..ister 30.000..bana sert hareket lazım.........
efg yine longha döndü.maliyeti 75200
pazartesiden beni yeni zirve konsültasyonu yapan göstergelerimin bütün konsey elemanlarını kutluyorum.
aynı şekilde longlardan yaptığım longları çerez mahiyetinde kapattığım için kendimi kınıyorum.
bi de astetom patromu kınıyorum sebepsiz. kınıyorum işte öylesine.:::
[quote=a.kaya;268044]bi şey dikkatimi çekti garan tahtası sadece hareketlendiğinde vobda hareketleniyor yoksa işc ak falan da pek etkilenmiyo nedense acaba neden vobda ki pala garan dan başka tahtada yokmu :..:[/quote]
garantının spo 30 dakı agırlı yaklasık yuzde 17,
ak bankın yuzde 15
iş c nin ise yuzde 7 bucuk oldugundan dolayı olabılır:::
turkcelın spottakı agırlıgı iş cden fazla yuzde 9 yaklasık
selpatros spotta new high üwwwwwwwwwwww kaapanış tahminim 80 üwww :D
[quote=grtrader;268118]garantının spo 30 dakı agırlı yaklasık yuzde 17,
ak bankın yuzde 15
turkcelın spottakı agırlıgı iş cden fazla yuzde 9 yaklasık[/quote]
holdingler falan tırış o zaman desenize ykb çok az galiba yazmadığınıza göre
[QUOTE=seagate;268120]selpatros spotta new high üwwwwwwwwwwww kaapanış tahminim 80 üwww :D[/QUOTE]
patron avatar ters etki yapmasın .. üvvv .. .ühühühüüh .. :D:D .. jetskilere dikkat et .. :D:D
[quote=grtrader;268118]garantının spo 30 dakı agırlı yaklasık yuzde 17,
ak bankın yuzde 15
turkcelın spottakı agırlıgı iş cden fazla yuzde 9 yaklasık[/quote]
TCELL anlamıyorum grafiği felaket içler acısı halde :o bunu derhal 30 dan atsınlar bence
en tepe burasıydı haydi geçmiş olsun
Bugün 76.000 üzeri kapanış yapın daytrade açısından çok güzel bi gün olsun. Daytrade kazansın :)
[quote=a.kaya;268122]holdingler falan tırış o zaman desenize ykb çok az galiba yazmadığınıza göre[/quote]
sadece yaklasık yuzde 4 sahol ise yaklasık yuzde 5 :)))
75050 uzun yıne yenı yenıden....zaten havuza da gıdemedım..uwwwwwww
[quote=cırcır;268127]Bugün 76.000 üzeri kapanış yapın daytrade açısından çok güzel bi gün olsun. Daytrade kazansın :)[/quote]
menüde 73500 var olmazmı:p
[quote=grtrader;268129]sadece yaklasık yuzde 4 sahol ise yaklasık yuzde 5 :)))[/quote]
Dedim madem bankacıyım hemen atlayım .dng
[quote=selçuklu;268123]patron avatar ters etki yapmasın .. üvvv .. .ühühühüüh .. :D:D .. jetskilere dikkat et .. :D:D[/quote]
abi bi havalara girdim bi artislikler felan abandım son sürat acayip fena yaptı beni üwww bide baya güçlü bişiymiş 2010 model üwwwwww :D:D bi uçtum üstünden üwwwwww ahahaha sonra yavaş tabi havam söndü ahahaha
bide üstüne çıkamıyom denizin ortasında kaldım üwww yardım ettiler ahahaha havam hepten söndü üwwww üwwww :D:D
basamak olması lazım üwww kaslarımız yetmiyor belki ühühühühühü bende voba girim bi dedim üwww bi kaybedim rahatlıyım eheheh
::::::::::::
3,5 3,5 3,5
[quote=kitaro;268132]menüde 73500 var olmazmı:p[/quote]
O da kabul ama o zaman 75.200 den dönmüş olur tekrar gelir ziyaret etmesi gerekir pelanın.
[quote=kitaro;268126]en tepe burasıydı haydi geçmiş olsun[/quote]
buranın tepe olma belirtisini göremiyorum nedense henüz hocam
[quote=grtrader;267670][IMG]http://i28.tinypic.com/vi2kjk.jpg[/IMG]
gunaydın herkese
Pembe de acarız sonra oku takıp ederiz[/quote]
acılış haricini hepsini badem ettilerüüüüüüüüü, palayı yolanlara tebriklerimi sunarım .brv.brv.brv.brv
[B]STRem[/B] dünden al devam. Günü sinyalsiz bitirmesin bu :)
sn.apka'nın ki ne durumda aceba
[quote=Astatin;268136]3,5 3,5 3,5[/quote]
owww mondiyo ekime biraz kısa açtım üwwww :D:D boş durmayak üwww :D
neyse ben rahatım arkama yaslandım
[QUOTE=cırcır;268141][B]STRem[/B] dünden al devam. Günü sinyalsiz bitirmesin bu :)
sn.apka'nın ki ne durumda aceba[/QUOTE]
str ,dünden al daydı..kural gereği sinyal devam ediyorsa sabah 74075 den al yapılmalıydı...başka sinyal yok...al da devam...
20 daklık sistemde,mekanik olan, dünden al da..
günlükte 72000 den al da..........her zaman derim..bu çıkış ve sıkışma 1999-2000 e benziyor...
not,günlük ve 20 dakkalık sistem tamamen aynı sistemlerdir...herşeyi ile aynıdır..
aaa EFG solda...:D:D
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/9ozpc3fed6.png[/IMG]
owwww .. no mondiyo .. oww noooo ...
şaka bir yana, "çok yükseldi daha nereye gidecek" treydi çok can yakar.
daha da ileri gidip bu mantıkla terse piramit yapanların ocağı batabilir.
shortçu arkadaşların çok dikkatli olması gerekir...
bu seviyeden alım yapan iki çeşit trader vardır.
1-stop yapanlar.
2-stop yaptıranlar...