-
[quote=bull market;67819]Dolar shortcuları , dolar/ytl göçtü göçecek, 1,5000 altına sarktımı düşüş hızlanır, olmadı Aralık kısaları Şubat kısa , sabır sabır sabır, bu işin tek sırrı budur, düşecek bu dolar başka yolu kalmadı, saygılar.[/quote]
şu aralar dolar pariteyec baglı olarak hareket ediyor. bu yüzden parite dikkate alınmalı.
-
[QUOTE=hexen;67816]34800 üstesi olmasa yukarya devam zor.. 34800 asayasında düşme potans sürer..
sindi 15 akk system short signal verir eyer short etceyim..
geceye
15 dakk long signal eyer olsa yine eyer 34800 asayasında kalır 1/2 short girceyim.. amma
34800 üstesinde short tutmaycayım..
sindi flat halen[/QUOTE]
34200 realiz etiyim shorts.... 1/2 malyet 34425 malyet terkar actım gece 1/2 short yatım
-
[QUOTE=VOBiX;67817]Vay be ne sert hareketlr oluyor birden 34500e ralli yapıyor ardından sert bir şalale düşüşü ile 34350ye geliyor.dng[/QUOTE]
.brv .brv .brv
[B]Süperdiii[/B]
-
34450 maliyetli shortlara devam..
-
Uzun pozisyona devam..
Günün ninnisini Astatin e ithaf ediyorum.kom
Dandini dandini dastana danalar girmiş bostanaa
Kov bostancı danayı yemesin lahanayıı
-
[quote=bull market;67819]Dolar shortcuları dayanııın, dolar/ytl göçtü göçecek, 1,5000 altına sarktımı düşüş hızlanır, dolarda ivedilikle kısada kalmalı, olmadı Aralık kısaları Şubat kısa yapmalı, sabır sabır sabır, bu işin tek sırrı budur, düşecek bu dolar başka yolu kalmadı, saygılar.[/quote]
sıkıyoruz bakalım dişimizi ama çok mıy mıy yinede allah bereket versin düştükçe takviye ettiriyorlar
-
[quote=catedral;67824]Uzun pozisyona devam..
Günün ninnisini Astatin e ithaf ediyorum.kom
Dandini dandini dastana danalar girmiş bostanaa
Kov bostancı danayı yemesin lahanayıı[/quote]
seni gidi fındıkkıran .boks..boks..boks. alırım anahtarını .boks..boks.yada Dj böyle giderse alırsın anahtarımı
-
geceye sistemim doğrultusunda 34.400 LONG giriyorum.düşüncelerimi yorumlarımı katmak istemiyorum trade ederken.
ama sorarsanız şahsi fikrim bu LONG lar para etmeyecek ama ben uyarım.yarın muhtemelen SHORT a döndürecek sistem.bari aşağı GAP büyük olmasa :)
benim kaldıraç en iyi günde de en kötü günde de sürekli 3 tür.
piramit bilmem.sürekli aynı kontratla oynuyorum.gelen karlar yedek akçe olarak bekliyor.yok sayıyorum gelen karları.
DOW da maksimum 8200/300 arasına bir düşüşten sonra 9600/10200 arasına gidiş bekliyorum.8200 ler tutmazsa sanırım yeni DİP gelir.ama bu düşüncemi TRADE kararlarımda kullanmıyorum.çünkü ben DOW'da TRADE etmiyorum.
-
[QUOTE=Astatin;67826]seni gidi fındıkkıran .boks..boks..boks. alırım anahtarını .boks..boks.yada Dj böyle giderse alırsın anahtarımı[/QUOTE]
DOW cürmü kadar yer yakar.. DOW dan kim korkuyo ki? Beni ürküten tek bişi gece Nikkei.. Dün gece kapalıydılar.boks.
-
34425 long lar ile geceye girdim.Artık ben de sistemi sorgulamıyorum.ne zaman sorgulamaya kalksam zarar yazdı.o nedenle istemiye istemiye sistem doğrultusunda long girdim.
-
[quote=catedral;67828]DOW cürmü kadar yer yakar.. DOW dan kim korkuyo ki? Beni ürküten tek bişi gece Nikkei.. Dün gece kapalıydılar.boks.[/quote]
DOW adamı DÖWER... Az sabret sana beste yapıyorum.. ve hatta güfte .boks..boks...Lucy Lui nin bir önemi yok asıl...:)
-
[QUOTE=Astatin;67830]DOW adamı DÖWER... Az sabret sana beste yapıyorum.. ve hatta güfte .boks..boks...Lucy Lui nin bir önemi yok asıl...:)[/QUOTE]
bugün dua etmedin mi ben mi görmedim?