Doları ve DXY yi fena göçerttiler, 800 den long oldum, bir yirmi dak daha sabır benim için süper olacaktı......
Printable View
Doları ve DXY yi fena göçerttiler, 800 den long oldum, bir yirmi dak daha sabır benim için süper olacaktı......
apsd yi nasıl yorumluyorsunuz ?
[quote=abka;162094]sistem test edecegim...
[B]indikatörü x olsun...[/B]
[B]alım şartı: Fml( "x")=6[/B]
[B]satım şartı: Fml( "x")=4[/B]
olsun..
bunu test etmek için buy,sell,buyorder vs... nasıl yazabilirim...
[B]yani alım satım şartı açık olarak nasıldır...[/B]
x yerine aynen indikatörün açık şeklini yazdım vs. olmadı...[/quote]
aynı şekilde yazacaksın system tester da. Fml li olarak yani.
Tekrar kanal dışı bu gün yatayda yukarı gibi bir şey, ağa çok iyi oynuyor, eski günlere döndü sanki, kısaları uyuşturuyor, uzunlarıda, reflex leri yok ediyor,
[QUOTE=abka;162094]sistem test edecegim...
[B]indikatörü x olsun...
alım şartı: Fml( "x")=6
satım şartı: Fml( "x")=4[/B]
olsun..
bunu test etmek için buy,sell,buyorder vs... nasıl yazabilirim...
[B]yani alım satım şartı açık olarak nasıldır...[/B]
x yerine aynen indikatörün açık şeklini yazdım vs. olmadı...[/QUOTE]
Yazılış bana göre doğru, demek ki hiçbir zaman 4 ve 6 ya eşit olmuyor.
Birde büyük ve küçük olarak deneyin.
haydi küskücanlar saldırım beahhhhh..kükücanlar damlaya damlaya küskübar olur
59600 iyi çalışıyor..
bu gidişle yine yukarı tepecek gibi..
[quote=security;162102]Tekrar kanal dışı bu gün yatayda yukarı gibi bir şey, ağa çok iyi oynuyor, eski günlere döndü sanki, kısaları uyuşturuyor, uzunlarıda, reflex leri yok ediyor,[/quote]
çok pis oynuyor, tam bir indik düşmanı gibi, aracıya çalışmayacam bu gün, son durumda long poza devam,
[quote=Astatin;162106]haydi küskücanlar saldırım beahhhhh..kükücanlar damlaya damlaya küskübar olur[/quote]
Aman dikkat, bizim VOB'a bakınca destek kırmış gibi görünüyor ama patron FDOW sadece desteğe çarptı döndü. FDOW'a bakmadan poz açılmaz aman dikkat...
düşüşe inanç azalıyor ortamda...indikler kararsız..sistemler alda ama 200 puan aşağıda yön değiştirirler... pala fena bir şaplak hazırlıyor ama du bakalım kime...
ili gündür Kaptan Swing trade yapsak köşeydik **..eskiden GAP lia çılışlarda parayı cebe kor beklerdim fırsat için....ama şelale hanımın tanelerini bekleyeceğiz diye bir süür potans kar alamadık **
slm millet...larossian hoca nerde bilen var mı
Hareket büyük gelecek, marjlar büyüdü, acaba pelamdamı sıkıştı, futursuzlar hariç herkez aşağıda, bu durumda veri olmazsa dow,..............................................
[quote=Astatin;162113]iki gündür Kaptan Swing trade yapsak köşeydik [/quote]
Yapmadığımızı da kim söyledi? Köşe olmadığımızı da kim söyledi? :..: Tam tırtıkçı piyasası bu hafta. Düşünce alıyorum, 150 puan götürüp bırakıyorum, çıkınca satıyorum, 150 puan götürüp bırakıyorum. Ekim zararımı çıkardım bile.
I love you Pala.... :..:
(Hep kazmalıklarımı yazıyorum burada, bi kere de başarılarımı yazayım no'olur hava atıyo demeyin.... :))))
kademeler boşaldı bir anda..
hareket yaklaşıyor galiba ?
inşaat izinlerinin ta**
işsizlik taleplerinin de ta**
Kanala gelki görem, elin uzat gül verem......
zor seviyelerdeyiz..
60325 üstünde yaklaşık 1000 puanlık bir yukarı potansiyel daha oluşabilir..
59700 altına dönüş son durumu bozar ve stop gerektirir bence..
[IMG]http://i34.tinypic.com/2w23ckk.gif[/IMG]
Toplantılar sonrası....uyk
Tüm ziestemler, değişik zamanlarda ala dönmüş :eek:. SW Flat.
Bu sistemlerden biri, düşüşteki tüm karın %80'inin sıfırlayacak şekilde de zarar yazmış.
Ne ala ne ala. Muck pala.
Faiz kararları öncesinde İki olasılık vardı, ya usd, ya gold, ikiside yükseldi, gold dediler,
Son durumda faizler sabit olduğuna göre, diğer değişkenler müteharrik, bu durumda borsa yukarı, altın yukarı, emtia yukarı, petrol yukarı, parite yukarı, usd aşağı, isyana devam(yer,yer), asiler kuvvetlendi ama meme vermediler, yayın iki saat sürdü, canlıydı.................çatışmalar artarak devam edecek..........................................
[QUOTE=enorton;161731]Arkadaşlar 3 gündür üst üste aynı saatlerde elektrik gidiyor... Hem de en az 1,5 - 2 saat... Valla laptop ve usb modem olmasa çıldırırdım heralde... Biz bu kafayla AB ye falan giremeyiz :) Milletin işimi var, hastası bebeği mi var (kombi çalışmıyor,hava soğuk) hiç düşünen yok... Kes gitsin ...[/QUOTE]
Dün bu mesajı 16.10 da atmışım ve bugün yine elektrik kesik :( Ben hala DKLD...
DKLD: Dünden Kalan Longarla Devam :)
60 400 geçilirse fren tutmaz, 61300 olur, panik olur, can yanar, koşuşturma biter,....
indikler adam olur, akşam tekrar bkıldığında graflar anlamlı olur,..............................
[quote=enorton;162130]Dün bu mesajı 16.10 da atmışım ve bugün yine elektrik kesik :( Ben hala DKLD...
DKLD: Dünden Kalan Longarla Devam :)[/quote]
Çok zamansız olmuş enortonum, manyak bir piyasa var, aynı gün hem küskü bar, hem ralli, hem yatay, anlayacağın 4 mevsim birden...........
[quote=sazan;162123]Toplantılar sonrası....uyk
Tüm ziestemler, değişik zamanlarda ala dönmüş :eek:. SW Flat.[/quote]
60300-60400 gibi 2 li 3 lü hatta 5 li tepe yapalım mümkünse...üwwww:..:
SN sazan dünkü mesajınızda 60300-60400 arası tuzak olacağını yazmıştınız.bugün içinde geçerli mi ? teşekkürler
dow açıldığında aynı iştah devam edecekmi merak ediyorum ?
[quote=ttcetinkaya;162136]SN sazan dünkü mesajınızda 60300-60400 arası tuzak olacağını yazmıştınız.bugün içinde geçerli mi ? teşekkürler[/quote]
Aslında bay sazanın akşamki yorumu kararımda etkili oldu, poz çıkmak yerine long ta kalmaya karar verdim, doğruydu çarşambanın gelişi dünden belliydi,.... Ancak Dov un kendi adamlarını döveceği tuttu, olmasa bu gün
iyi puvan alacaktık,.........olsun zararı yok.............................
Fdowda kaçta direnç var? 9.852 mi acaba?
işlem saatleri uzadığından beri piyasa saat 15:30 a kadar yerden ayağa pas yapıyor gerektiğindede topu taca atıyor.nasıl olsa vakit geniş..
son 2 saattede hücum..
[quote=YAVUZHAN;162140]işlem saatleri uzadığından beri piyasa saat 15:30 a kadar yerden ayağa pas yapıyor gerektiğindede topu taca atıyor.nasıl olsa vakit geniş..
son 2 saattede hücum..[/quote]
evet yaa 15:30 a kadar uyuşturma seansı resmen.. 15:30 sonrasında mac şekli tamamen değişiyor...
sabah çok erken saatlerden beri dikkatlice piyasayı izleyenler uyuşmuş oluyor biraz...
[quote=Barney;162139]Fdowda kaçta direnç var? 9.852 mi acaba?[/quote]
brak bu işleri barney...:) ben senin alemlerine hastayım..bir gün bir bar ortamı ayarlayayımda ava çıkalım :) yawww süper bir karakter bence dizideki barney
[quote=Astatin;162143]brak bu işleri barney...:) ben senin alemlerine hastayım..bir gün bir bar ortamı ayarlayayımda ava çıkalım :) yawww süper bir karakter bence dizideki barney[/quote]
Acaip yaw tam adamım benim .lelele
Dimi ya destek dirençte neymiş sarışınmı esmermi onu söle sen boşver direnci mirenci :D
60200 den kısaldım..rasgele....dow %1,5 artı açmalı...eee sonra..
[QUOTE=Astatin;162143]brak bu işleri barney...:) ben senin alemlerine hastayım..bir gün bir bar ortamı ayarlayayımda ava çıkalım :) yawww süper bir karakter bence dizideki barney[/QUOTE]
[QUOTE=Barney;162144]Acaip yaw tam adamım benim .lelele
Dimi ya destek dirençte neymiş sarışınmı esmermi onu söle sen boşver direnci mirenci :D[/QUOTE]
Ne Barney i yaw... Tatar Ramazandan başka karakter tanımam... :)
[IMG]http://www.hafif.org/imaj/mansonilized/tatar2.jpg[/IMG]
İki akşamdan beri girdiğim poz ertesi sabah terste kalıyor ve işlemsiz azap verici bir sabırdan sonra herhangi bir saatte kara geciyor.
Bildiğimdenmi hayır ancak öğrendiğim şu yatay piyasada paniklemeden beklerseniz kar edeceğiniz bir an mutlak geliyor.
60250 satış ve flat. Nalet olsun böyle piyasaya.
şimdi boğalar bi omuz verirler kesin...
[QUOTE=enorton;161547]60200 yukarı geçilmeden shortlar daha avantajlı gözüküyor...
BYYLD :D[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;161550]BYYLD : Başka yorum yok long devam... :)
Valla graf falan bakmadım abi :) 60200 ü günlerdir xtraderx söylüyor... 60200 altı short üstü long... Dün zaten hiç üstüne atamadık, bugün de oradan döndük...[/QUOTE]
[QUOTE=XTRADERX;161551]VOB gün içi RO - destek TA - direnclerimiz;
60200/60600-61200
59800/59200-58525
gecen geceden altın rakam olarak verdıgım 60200 ustunde kapanıs olması durumu bugun ozellıkle son 2-3 dk da 60300 lerden 60100 lere kadar gelen satıslarla ne kadar onemlı oldugunu hıssettırdı.......ve yapılan hamle cok onemlı bır harekettı
yarın yıne 60200-59200 bandı takıp edecegım band aralıgı olucaktır
59200 asagı gecılır ıse 58525 destegı asagı gecılmesı beklenebılır
60200 ustunde kalabılır ıse yada kaldıgı surece saat 15,45 e kadar 60600 e gıdemezler ıse son saatde sert satıslar gelebılır
usd&tl analızı ısteyen dostlarıma ;
1,4852 destek ustunde kaldıgı surece hedef 1,5124/1,5250
1,4852 altına sarkması halınde 1,46 sevıyesı gorevını yapacaktır
iyi geceler dostlarıma[/QUOTE]
Üstadın dün geceki yazısı... 60200 yine önemini koruyor...
dunku oyunun aynısı degilmi bu :) yarın gene -1000 gap icin hersey müsait.. ulan aga bulmusun bi senaryo hergun aynı geyik.. her olayın boyle senın bı senaryo buluyon aynı seyle iteleyip duruyosun millete.. yok imf yok not artırım yok dow + actı aman haydın gaza gelelım.. yaf yeter ne kaypak adamısın sen ver kararını telef oldu gariban ky :)