[quote=gacırt;67847]yarın şimdi shortlar yaşadımı[/quote]
keşke bu kadar basıt olsa onuzde uuzn bır gece var
Printable View
[quote=gacırt;67847]yarın şimdi shortlar yaşadımı[/quote]
keşke bu kadar basıt olsa onuzde uuzn bır gece var
[QUOTE=okansak;67848]keşke bu kadar basıt olsa onuzde uuzn bır gece var[/QUOTE]
bugun cok insan longa ikna olmuştur short giren azdır diye dusunuyorum shortların sansı daha cok gozukuyo
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]-[/SIZE] [SIZE=3]“Bir ayı ile bir gurt hangi uğursuz amaç için bir araya gelmiş olabilir ki ?” (Eomer-Yüzüklerin Efendisi – İki Kule – In memory of Mr. SAZAN)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]-[/SIZE] [SIZE=3]Tüm sistemler alda kapattı, Kimler geceye long girdi bakiimmm (Catedral –Mutasyona uğramadan önceki hali ile – In Memory Of Former Catedral)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ve son olarak :)[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Şunu bilin ki Prensim, Kabaran krizin DJ’i[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]ve onun görkemli şirketlerini yutmasından hemen sonra,[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Dünya’da o güne kadar görülmemiş bir çağ başlamıştı.[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Ayıların ve onların oğullarının doğduğu bu çağda,[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Dünya üzerindeki boğalar ve danalar,[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]gökteki yıldızların mavi pırıltıları kadar dağınık fakat belirgindi.[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]İşte bu sıralarda Astatin geldi.[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Çelik bilekli elinden kısa pozisyonları nadiren brakan bu kara saçlı, şahin gözlü yiğit,tüm uzun pozisyonları ayağının altında çiğnemek istiyordu.[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman](R.E.Horward – Conan Giriş Metni)[/FONT][/SIZE]
300 yada 400 puan eksı açarız tekrar doldururlar
bu ay boyle geçer makasat hacım olsun
yarın için fikir verir mi bilmiyorum ama TKC-TURKCELL new york şu an %2 + görünüyor.
ARALIK ayı saçma sapan bir ay oldu.vade sonuda geldi yabancıların noel geyikleri v.s. çok volatilite olacağını sanmıyorum bizde.
bu DOW kapanışıyla -300-350 falan açılırız açılmasına da sonrası ne olur kestirmek zor.DAX'ta yok.yine yengeç gibi yan yan giden bir vadeli görebiliriz.böyle olursa kendi adıma şaşırmam açıkçası.
SHORT derse şortlıycaz artık.şu OCAK ayı gelse de çilemiz bitse :(
çitile çitile bitsin artık bu çile.
çile bülbülüm çile.
[quote=ESAY.RUL;67709]DJI ya bakıldğında 7500 lerin denenmesinden sonra başlayan yükselişte trendin gücünün olmadığı (yeşille görünen indikatör 0 ile 1 arasında gidip gelmiş!) net şekilde görünüyor. Bugün eğer DJ 8400 altına sarkarsa MACD de oluşacak tehlikeye dikkat..Çok uzak olmayan bir bölge, 8150-8250 bandının aşağı kırılması ise yeni dip arayışlarına yol açacaktır. Daha orta vadeli bakıldığında 6800 civarı ve hatta uzun vadede 4700 ler söz konusu olabilir. Ancak 4700 den güçlü olasılık olarak bahsetmek için çok erken[/quote]
DJI..son umut RSI da ama tutunma olasılığı çok zayıf.. düşüş derinleşebilir
[quote=ESAY.RUL;67707]60 dakikalık sistem 34400 de verdiği satı koruyor. Bu satın başka bir özelliği de var. Görüldüğü üzere, aşırı alım bölgelerinde uzun ve sahte bir oyalanmadan sonra trendin zayıflaması ve satın gelmesi, düşüşün daha derinleşebileceğini ve hatta DJI ya bağlı olarak umulmayan bölgelere kadar derinleşebileceğini gösteriyor..[/quote]
Ekte VOB30 un 15 dakikalık ve 60 dakikalık grafikleri var. Grafikler toplamda şunu söylüyor; Önümüzdeki 1-2 günde çok net bir trend oluşacak ve aşağı yönlü olması daha muhtemel. Genel görüşün aksine sıcak bir hafta geçirmemiz muhtemel
[QUOTE=hexen;67775][B][COLOR="Red"]sindi cok asaya gitcese eyer shorts stop etirme gerek bunu systems long signal verip yapyorlar
amma ise teknik graf bakan traders kanmıyor bu harkets[/COLOR][/B]
.......
amma
[B]tam ters yukarya gitcese ?[/B]
teknik graf bakan traders kanması icun direnc döndü numarası yapma gerek oda 35100 yeresidi amma 35100 den bi bolme traders short etti onlar disiplin yuksek teknik graf bakan traders..
sindi diyer kalan traders short etme icun gun system short signal verme gerek.. bu 31700...32000 yeresine gitemele olur.
orya kadar short etmeyen trader olmaz cunki gun systemde short signal verir..
amma spot 100 grafta pozitif uyumsuz graf var.. ondan max 31700.32000 yeresi yeter bunara.[/QUOTE]
saol ustadım aynı yaptılar sistemleri long kapadılar şer...iz ler
Lucy Lui : -%2.37
Ping Pong : -%0.27
Sittiret Zamanları : %0.72
Bu manzara çok bir şey ifade etmiyor.. Sadece Lucy abla iki günlük DJ düşüşü farkını kapatmış ki onun önceki güne ait kısmını bizim piyasa sallamamıştı... Ama yine hepimiz biliriz ki, bizde aslolan ağaların pozisyon ayarlamasıdır. Yani bugün çok düşebileceğimiz gibi, çıkmamızda mümkün. Benim düşüncem, uzatmaların oynandığı ve bir düşüşün başlayacağı şeklindedir. Bizde son 3 günde olan hareketin ağaların poz. ayarlamasından ibaret olduğunu düşünüyorum ve bir noktadan sonra dışarıdan bağımsız düşmeye başlamamızı bekliyorum. Dün muhtemelen kısa poz.ların çoğu kapatılmış ve hatta DAX ın yukarı çıldırdığı anlarda nice uzun poz.lar açılmıştır. Dün özellikle son bir saat dışarıda geniş marjlarda hareket olurken bizde 34375-34475 aralığında sıkışan bir piyasa olması ve her yukarı denemedi önemli satıcı gelmesi de beni bu yönde düşünüyor..Zaten tüm sistemlerde alda kapattı..:).AMAAAA!!!!! Borsada yazılabilecek çok farklı senaryolar vardır..Kim bilir belk bütün bunlar ralli nin işretidir. Olur mu olur.. :)
E ama artık ben kükremek istiyorum yahu.. Sonuçta elimizde %25 yükselmiş ve daha yükselmesi için de bir temel neden bulunmayan bir borsa var..Görelim bakalım
34350...bravo ağalar...anlaşılan oki DJI 1000 bile olsa bizimki düşmeyecek :) :) :)
NKMVAS !!!!!!!
[quote=SEYYAH;67852]bu DOW kapanışıyla -300-350 falan açılırız açılmasına da sonrası ne olur kestirmek zor.[/quote]
günaydın,
aynen beklediğim gibi oldu açılış -300 ile açıldık ama sonrası ne olacak bakalım.LONG lar TUT konumunda ama SAT sinyalide pek uzakta değil :o
bol kazançlar dilerim.
teknik direnc yeresi 34700 yeresi oldu artık..
ora yukarsında shorts cok tehlikede olur..
ora asayasında short tutcayım amma ora üstesinde short tutmaycayım..şarta bağla emir verdim ben... dikat olun
... son guns az harket olduna guvenmeme stop eksik etmememe sart