günaydın arkadaşlar,
dünden kalan long larla devam ediyorum.
Printable View
günaydın arkadaşlar,
dünden kalan long larla devam ediyorum.
[QUOTE=Astatin;67862]HEXEN...plans var mı????[/QUOTE]
a plan gerceklesmese b plan bu du
34700 üstesine gider eyer vob.....
imkb100 29900 yeresine potans kesin olur amma bu teknik hedef
....
a planda teknik hedefdi..
normalda sindi 31700...32000 yeresine gitme ordan biz long etcedik sonra yukarya donme yapması gerekti amma planı bosa gidyor..
vade sondan kaynak olbilir..
amma
34700 asayasında halen short durcayım... 34700 üstesinde short kesin tutmaycayım cunki imkb100 29900 potans olcak
günaydın
dünden shortlamıştım kapanışla
açılışla longa çevirdim
piyasaya uyalım bakalım neler oluyor
düşürmediler
systems long signalde olsada amma teknik dolayı asaya baskı var dedidim bikacgun once...
amma asaya da gitme guclestirme durum gün system long signal olması kaynaklı dedidim..
..........
bu iki sepeb yukarya asaya harket felc konumda tutyor..
kurt kapanı deyil amma felc durumda halen.. kurt kapanı bilyosunuz yatay cok zarar yazdırır bunu yasamadık
ondan guclu duryor zayıf duryor diye malyet yapma yanlıs olur dikat edin...
teknik yerelere dika edin yaptıyınız plan dısyarına cıkmayın
35000 üstüne giderse plan ne durumda olur hexen kardesim
[QUOTE=Cornetto;67868]35000 üstüne giderse plan ne durumda olur hexen kardesim[/QUOTE]
34700 üstesi yeter yukarya harket baslama icun..
34700 üstesinde vob göz ucla takip gerek asıl takip spot 100 on planda olma gerek
spot 100 29900.30000 yeresine gidene kadar yukarya cıkar vob 30 .....
amma bunlar icun once 34700 üstesi lazım ben halen short.. bu olmadıyı cun ben halen short bekliyorum
34000'e geriler mi?
astatinim iyi sabır etin sende.heyk
Bugün ve yarın, yatay eksi gidecek gibi
seans içi direnç 26200
Dünden kalan yatay artı kanala tekrar girdi
17 aralıktan bu yana 1000 puanlık bantta sıkıştık kaldık.iyi bezdirdiler gerçekten.bezgin bekir olduk :(
[B]endeks rem atonia..............[/B]
harket etme istyor amma beyin kaslara harket signal gondermiyor.
[QUOTE=hexen;67876][B]endeks rem atonia..............[/B]
harket etme istyor amma beyin kaslara harket signal gondermiyor.[/QUOTE]
araştırdım aynı uyuyor valla
Fizyolojik olarak, REM atonia olarak da bilinen, REM uykusu sırasında oluşan normal felç ile yakından ilgilidir. Buna göre bazı bilim adamları ve fizikçiler bunun uyku döngüsünün "doğal" bir etkisi olduğuna inanır. Uyku felci beyin REM durumundan tamamen uyanık duruma geçse de beden felcinin devam etmesi durumunda oluşur. Bu durum, kişinin bilincinin tamamen açık olmasına rağmen hareket edememesine sebep olur. Ayrıca bu durum ile birlikte hypnagogic halüsinasyonlar olabilir.