cümleten günaydın çöküş bekliyorum bugün .. dünden kısa 675 long 875 short .
Printable View
cümleten günaydın çöküş bekliyorum bugün .. dünden kısa 675 long 875 short .
aman arkadaşlar! [B]günlük sistemi [/B]al veren buraya mutlaka yazsın(önemli rica)..
yahu 2 günlük sistemim var(ekim vade 64000 den sat da)...
ama hertürlü al sinyali benim için dikkate degerdir...
[quote=security;162126]Faiz kararları öncesinde İki olasılık vardı, ya usd, ya gold, ikiside yükseldi, gold dediler,
Son durumda faizler sabit olduğuna göre, diğer değişkenler müteharrik, bu durumda borsa yukarı, altın yukarı, emtia yukarı, petrol yukarı, parite yukarı, usd aşağı, isyana devam(yer,yer), asiler kuvvetlendi ama meme vermediler, yayın iki saat sürdü, canlıydı.................çatışmalar artarak devam edecek..........................................[/quote]
İşte klasik senaryo bu yemez, soygun istenmiyor artık, carry trade dolarının, diğer ülkelerdeki işbirlikçileri dahil soygun istemiyor,
[QUOTE=Astatin;162278]veriler süper gelir bunlar 62800 e kadar alırlar...final olur gol olur[/QUOTE]
verinin ** patron ..
[QUOTE=fXci;162273]604xx yeresıne gıderse long olur 150-300 pıvan arası karımı alır gıderım .... 61000-611xx arasına gıderse cort olur 300 pıvan karımı alar kacarım gayrı .. bu yerelere gıtmezse benden hareket yok eyyle yatar beklerım[/QUOTE]
60475 lönk hedefım kucuk stopum yakın bıcavım bılenık
[quote=security;162024]Adam cnbc-e de çıkmış zayıf dolar var dünyada, bu bize yaramıyor diyor, adama sorarlar bu zamana kadar neredeydin diye, realizeci, tetikçi, hatta daha ileri giderek arkasından ABD faizleri bir an yükseltsin diyede ekledi, tetikçi, realizeci, tetikçi..................
Tetikçinin bunu martta söylemesi gerekliydi...................................................................[/quote]
Alın size iş birlikçi sermaye ajanı, şimdi korkuyor, karını realize etmek istiyor,sandal taşımıyor artık diyor, ona göre ülkeler ayakta kalacakki,
kazanç daim olsun,
kardeşim dün domuz gribi aşısı oldu(sağlıkcı)...şimdilik birşey yok..ama bu meretin yan etkisi 5-10 sene sonra bile çıkabiliyormuş...
domuz gribinden ölen efendim 20 kişi olmuş..
peki bu son 10 günde tüberkuloz,kanser,karaciğerden ölen kaç kişi..[B]sadece[/B] tbc(veremden ölen) kardeşimin hastanesinde 10 kişi.....
domuz gribini çok abartmışlar...[B]beslenmeye devam..birazda spor[/B]..işte doğal aşı..yani direnç...
sındı vop 611xx test etmeye gıdermı aceba emme nolursa ossun 300 pıvanımı versınde nereye gıderse gıtsın acgozlulunk yok gayrı bende ....
Domuz gribinden dünyada 500 kisi ölmüş olsa ortalıgı ververeye verip yok asısıdır otudur diye ortalık inliyor,insanlar grip olmamak icin elma gibi sogan yiyor..Aids'den dunyada yılda yarım milyon insan ölüyor ama kimse prezervatiff kullanamıyor..
60475 lönks 60700 flatos savol pelam
[QUOTE=fXci;162290]sındı vop 611xx test etmeye gıdermı aceba emme nolursa ossun 300 pıvanımı versınde nereye gıderse gıtsın acgozlulunk yok gayrı bende ....[/QUOTE]
bende 60.500 den flatlayıp yukarıdan tekrar shortlasam mıki diye düşündüm.. sonra vazgeçtim, dedim boşver, bunların napacağı belli olmaz, otur pala'nın neler yapabileceğine odaklan..:..:
[quote=fXci;162292]60475 lönks 60700 flatos savol pelam[/quote]
Abi sen de hepten tırtığa bağladın olayı sonunda... :..:
[quote=security;161253]Hareket dolar endexte, dolar endex niye yükseliyor, isyandan, isyan niye çıktı, faiz artacak beklentisinin korkusundan, başka, almanyadan 1.50 parite yüzünden bizi soyuyorlar diye, avrupa sıkıştı, zaten seçimide kazandı, sırt çevirdi, bakışlar kime otariteye, baskı kime otariteye, isyan nasıl bastırılır, kanlı bastırılır(büyük para ile),öyleyse minareyi çalan kılıfıda hazırlar, büyük para manasında, yani diğer ülkeler baskı yapacak ve FED okey abi diyecekse, dünyanın çivisi çıkar, burada istenen regülasyon, küçük ayar,(DJI için 9000-9300), diğer ülkeler için yük taşınamıyor, fena soyuldular, nefes almak istiyorlar,bizim burada konuştuğumuz ise maç oynanırken iki takımın long ve shrt manasında aldığı poz durumları, yoksa isyan zaten başlamış bir kere, beklenen otarite.....[/quote]
Ne dedik beklenen otarite, otarite ne dedi, bkleyeceğiz, carry-trade devam,
.......yok ya, yok ya, indregandi yapacan demmi çakalll, çakala bakın hele, len 2004 den beri seni bekliyoruz ekonomin düzelsin diye, sen ne yaptın balun üfledin, bide milletin kulağına patlattın, şimdi ne diyorsun bu iyi ses çıkarmadı bi daha patlatacam, hadi len ordan, hadi len...............
İnönü'ye gitmeden önce Radyospor'da konuştum, gazetede eş-dostla muhabbet ettim, fikrimi soran herkese, "Normal futbolunu oynayan Beşiktaş bu Wolsburg'u çok rahat yener!" dedim... Ernst'in oynamayacağını öğrenince şok olsam da "Hoca orta sahayı kalabalık tutarak bu sorunu çözer" diye düşündüm... Taa ki kadroları görene kadar... Kadroları görünce, sevgili kardeşim Kartal Yiğit'e, "Hoca yine şapkadan tavşan çıkarmayı deniyor!" dedim... Galibiyeti bırakın takımın beraberliğe kurtaracağına dair inancım kalmadı.. Çılgınlıktı bu... Serdar, İbrahim Kaş gibi iki koyunu versen güdemeyecek oyunculara güvenip Beşiktaş'ın hayallerini yıkmak ancak Denizli'nin yapabileceği bir şeydi... Yaptı...
Gazası mübarek olsun! Diyeceksiniz ki o kadar eksik var hoca ne yapsın? Masal bu masal... Eksikler olmasa bu kafayla yine aynı şey yaşanırdı. Hocanın kafası yanlış... Hayalperest bir teknik adam Denizli. Acı ama gerçek bu. Elinde Messi, Henry, Kaka olur, bu sistemle oynarsın... Çünkü o oyuncular çalım atmayı, ayaklarında top dolaştırmayı bildikleri gibi ikiye bir nasıl yapılır, aralara nasıl kaçılır, ara pası nasıl atılır, hangi pozisyonda pas verilir, hangi pozisyonda şut atılır bu konudada uzmanlaşmışlar. Üstelik bildiklerini uygulayabilecek yetenekleri de var... Peki ya senin elindekiler? Hangisi bunların tamamında var... Hiç birinde... Rijkaard'ın dediği gibi, hepsinde her şeyden biraz var... Misal Yusuf, müthiş teknik ama enerjisi 30 dakika... Bobo güçlü fakat topu kontrol etmeyi bilmiyor. Serdar hedefsiz, bilgisiz... Ekrem özgüvensiz... İbrahim Kaş'ı kademeden, mücadeleden haberi yok... Nobre, savaşçı, etkili ama çabuk değil... Tello teknik, tembel ve duyarsız... Daha sayayım mı? Hepsi yarım senin oyuncularının, bazıları da çeyrek! Güçleri ancak annemizin ligine yeter, Şampiyonlar Ligi'ne değil. Öyleyse 4-2-3-1 gibi gerçekten üst düzey bir futbol bilgisi ve müthiş yetenekler isteyen bir sistemde bu yarım yamalak oyuncuları nasıl oynatırsın Mustafa hoca?.. Yapman gereken tek şey sistemini sadeleştirmek... Gordon Milne gibi "Futbol basit oyundur" demek ve bu takıma göre elbise biçmek... Yani bildiğin 4-4-2 oynatacaksın bu takımı... Bunu ben söylemiyorum, elindeki kadronun ve futbolun gerçekleri emrediyor. Sanırım saha içinden göremiyor Denizli bu manzarayı... Tavsiyem şu; Trabzon maçında bizim yanımıza, tribüne gelsin. Ya da eskiden yaptığı gibi Lig TV yayın odasından izlesin... O zaman oynattığı sistemin nasıl bir ucube olduğunu görecektir...
SON SÖZ: Sahada sefilleri oynayan Denizli'nin Beşiktaş'ıdır, gerçek Beşiktaş değil!
Turgay DEMİR
[quote=abka;162289]kardeşim dün domuz gribi aşısı oldu(sağlıkcı)...şimdilik birşey yok..ama bu meretin yan etkisi 5-10 sene sonra bile çıkabiliyormuş...[/quote]
Bunu nasıl biliyorlar, aşı yeni bulundu, 5-10 sene sonraki etkisini nasıl tahmin edebiliyorlar?
rast gele arkadaşlar !
[QUOTE=Strategist;162294]Abi sen de hepten tırtığa bağladın olayı sonunda... :..:[/QUOTE]
yeri geldımmı 150 pıvan alcan yerı geldımmı 300 belkı 700-1000 ........ emme bınnarı yerı geldımmı yapcen :::
ran lojistik tam halka arz olmuş :)
[QUOTE=Strategist;162294]Abi sen de hepten tırtığa bağladın olayı sonunda... :..:[/QUOTE]
aslında en güzeli tırtık.. komisyon oranın da düşükse karı süper.. borsaların %70 i yatay piyasadan oluşuyorsa eğer trend bekleyip durmak anlamsız.. ama bekliyoruz işte..:..::..:
[IMG]http://i34.tinypic.com/2mmfk75.jpg[/IMG]
60 dakikalı kziestem ve indikler..sistem alda..indikler aşırı alımda...yani ya yuları hızlı bir kopuş veya babafingo....bu arada cerfin demeden ben diyeyim...longum :)..çok utanıyorum :)
Dow un hareketleri iyi deyil beyler, dow yalnız, ABD yalnız, Trichet bile lafı salladı,
nereye kadar idare edecez dedi,......................................................................
İşte GAP yiyen piyasa buradan müşteri bulamıyor, ayuyun ama 2-3 gün long taşıdım,
bu piyasada LONG çok zor, çektiğimi ben bilirim,
diyelim buldu............
biz ne diyorduk, 63000 lerden shrt larız, şimdi adam bu zamanda önce 61000 i geçecek, sonra 63000 ni geçecek, sonrada kısalardan kar yazmaya başlayacak,
hadi len, hadi len, çakal........................................................................
[quote=jerfin;162301]aslında en güzeli tırtık.. komisyon oranın da düşükse karı süper.. borsaların %70 i yatay piyasadan oluşuyorsa eğer tren bekleyip durmak anlamsız.. ama bekliyoruz işte..:..::..:[/quote]
Ben zaten trend piyasasında da tırtıkçıyım, yatayda zaten tırtıkçıyım. Bu hafta son üç ayın en karlı haftası oluyor benim için.... Bu durumda normalde öğleden sonra 2-3 rezil trade ile tüm karı Pala'ya geri vermem lazım şimdi.... :..:
[B]Türkiyedeki paranın yarısı istanbulda mı, yoksa İstanbul dışındakiler parayı bankaya mı yatırmıyor ??
[/B]
BANKALARDAKI TOPLAM MEVDUATIN % 45.3'U ISTANBUL'DA, TUKETICI KREDILERININ %32.3'U ISTANBUL'DA - BDKK RAPORU
BANKACILIK DUZENLEME VE DENETLEME KURUMU (BDDK) FINTURK-FINANSAL TURKIYE HARITASI'NI
GUNCELLEDI.
BUNA GORE 2009'UN EYLUL AYI SONU ITIBARIYLE TURKIYE'DEKI BANKALARDA BULUNAN 459 MILYAR
500 MILYON 423 BIN TL TUTARINDAKI TOPLAM MEVDUATIN % 45.3'U ISTANBUL'DA, 302 MILYAR
732 MILYON 622 BIN TL TUTARINDAKI TASARRUF MEVDUATININ ISE % 43'U ISTANBUL'DA BULUNUYOR.
YINE AYNI DONEM ITIBARIYLE, 337 MILYAR 544 MILYON 162 BIN TL HACME SAHIP TOPLAM NAKDI
KREDILERIN 136 MILYAR 724 MILYON 500 BIN TL'LIK KISMI ( %47.7) ISTANBUL'DA KULLANILDI.
ISTANBUL'U 48 MILYAR 869 MILYON 697 BIN TL ILE ANKARA VE 20 MILYAR 477 MILYON 186 BIN
TL ILE IZMIR IZLIYOR..
EYLUL 2009 SONUNDA 87 MILYAR 784 MILYON 112 BIN TL OLAN BANKALARIN VERDIGI TUKETICI
KREDILERININ 28 MILYAR 434 MILYON 169 BIN TL'LIK KISMI (%32.3) ISTANBUL'DA KULLANILIRKEN,
ANKARA 10 MILYAR 96 MILYON 276 BIN TL ILE IKINCI SIRADA IZMIR ISE 6 MILYAR 554 MILYON
748 BIN TL ILE UCUNCU SIRADA YER ALIYOR.
-MATRIKS-
62800 den longları kapatıp, kıs aolayım diyorum...:::.kom
Sazan Belli, Sİstem Belli, Herkes hala şort belli, Gold Belli, Veri belli hedef belli......LLonglar gol olur.kom
Yyld :)
[quote=fXci;162290]sındı vop 611xx test etmeye gıdermı aceba emme nolursa ossun 300 pıvanımı versınde nereye gıderse gıtsın acgozlulunk yok gayrı bende ....[/quote]
Aneeey,,
VAN MİNİT TRADING CORP,:::
Bilançayı öğle öncesi mi açıklayacaksın gari:confused:?:::
[quote=abka;162284]aman arkadaşlar! [B]günlük sistemi [/B]al veren buraya mutlaka yazsın(önemli rica)..
yahu 2 günlük sistemim var(ekim vade 64000 den sat da)...
ama hertürlü al sinyali benim için dikkate degerdir...[/quote]
beni az çok tanıyan herkes pozisyon alırken sistemlerle işim olmadığını bilir. yine de aynı kişiler, bazı sistemleri göz ucuyla takip ettiğimi de bilir.
sırf sordunuz diye sölüyorum.
önemsediğim bir sistem, çarşamba günü itibarı ile günlük'lerde long'a geçti.
çok çok önemli not:
kurduğum korelasyonlar kesinlikle ama kesinlikle yurtdışı pariteler ve yurtdışı piyasalar üzerinedir. kesinlikle yurtiçinden tek bir data bile almamaktadır.
bol kazançlar...
[quote=jerfin;162301]aslında en güzeli tırtık.. komisyon oranın da düşükse karı süper.. borsaların %70 i yatay piyasadan oluşuyorsa eğer trend bekleyip durmak anlamsız.. ama bekliyoruz işte..:..::..:[/quote]
her şey dadında güzel, tırtık zamanı tırtık, trend zamanı trend,
örneğin 2 gündür volatilite var hemde kaba dalgalı, şimdi burda ara perdeler süpr çalışıyor, hemde garanti, fx iyisini yapıyor, çünküm trend yok artık,
[quote=unlimitted;162310]beni az çok tanıyan herkes pozisyon alırken sistemlerle işim olmadığını bilir. yine de aynı kişiler, bazı sistemleri göz ucuyla takip ettiğimi de bilir.
sırf sordunuz diye sölüyorum.
önemsediğim bir sistem, [COLOR=red][B]çarşamba günü itibarı ile[/B][/COLOR] günlük'lerde long'a geçti.
çok çok önemli not:
kurduğum korelasyonlar kesinlikle ama kesinlikle yurtdışı pariteler ve yurtdışı piyasalar üzerinedir. kesinlikle yurtiçinden tek bir data bile almamaktadır.
bol kazançlar...[/quote]
düzeltmedir.
şu sıralar yoğun çalışmalardan gün kavramım karıştı.
[B]dün itibarı ile değil, çarşamba günü itibarı ile[/B] al'a geçmiştir.
kusura bakmayın.
şimdi şuna iyi dikkat etmeliyiz.. boğa piyasası bitti mi bitmedi mi.. eğer bittiyse ve ayı piyasası başladı ise düzeltme dalgaları dip oluşumu şeklinde oluşur ve düzeltme dalgası bittiğinde herkes boğa piyasasındaki gibi yukarı kopuş beklerken birden aşağı kopar..
düzeltme dalgaları sistemleri bitiren, trendde aldığını verdiren dalgalardır.. o yüzden bu dip oluşumu görüntüsüne temkinli yaklaşıyorum ben..
sn. sazan EW dilinde daha güzel açıklayacaktır bunu..
buda günlük görüntü...en önemlisi trend gücü göstergesinin 0 dan 2 ye çıkması...eğer vob 400-500 puan daha yükselirse bu 2 yi yukarı kesecek ve günlüğünde ala geçmesi muhtemel olacak..2 seviyesi şu açıdan kritik; tepkilerin bittiği noktayı işaret eder..bundna sonra ya yeni trend (2 yi yukarı kesmesi) olur..yada olan hareket ara düzeltmedir ve ana trend devam eder (2 den tekrar aşağı dönmesi)..yani dananın kuyruğunun kopacağı gün bugün
[IMG]http://i38.tinypic.com/efmalf.jpg[/IMG]
Sazan sıkılır, 675'den aldığı lonları 650'den verir. 3 sistem hala long.
[quote=jerfin;162301]aslında en güzeli tırtık.. komisyon oranın da düşükse karı süper.. borsaların %70 i yatay piyasadan oluşuyorsa eğer trend bekleyip durmak anlamsız.. ama bekliyoruz işte..:..::..:[/quote]
[quote=Astatin;162322]buda günlük görüntü...en önemlisi trend gücü göstergesinin 0 dan 2 ye çıkması...eğer vob 400-500 puan daha yükselirse bu 2 yi yukarı kesecek ve günlüğünde ala geçmesi muhtemel olacak..2 seviyesi şu açıdan kritik; tepkilerin bittiği noktayı işaret eder..bundna sonra ya yeni trend (2 yi yukarı kesmesi) olur..yada olan hareket ara düzeltmedir ve ana trend devam eder (2 den tekrar aşağı dönmesi)..yani dananın kuyruğunun kopacağı gün bugün
[/quote]
veri varmı bu gün, orda oprasyon olabilir, yukar görüntüsü, arkadan şelale, ama ptesi de çok uygun,
zaten bir 60200-300 beklenti mevcut, şu sıralar,........
[quote=security;162325]veri varmı bu gün, orda oprasyon olabilir, yukar görüntüsü, arkadan şelale, ama ptesi de çok uygun,[/quote]
peeee veri ne demek... verilerin hası var....tarım dışı istihdam ve işsizlik verileri....15:30...
[quote=sazan;162323]Sazan sıkılır, 675'den aldığı lonları 650'den verir. 3 sistem hala long.[/quote]
üwwwwwww
[quote=jerfin;162320]şimdi şuna iyi dikkat etmeliyiz.. boğa piyasası bitti mi bitmedi mi.. eğer bittiyse ve ayı piyasası başladı ise düzeltme dalgaları dip oluşumu şeklinde oluşur ve düzeltme dalgası bittiğinde herkes boğa piyasasındaki gibi yukarı kopuş beklerken birden aşağı kopar..
düzeltme dalgaları sistemleri bitiren, trendde aldığını verdiren dalgalardır.. o yüzden bu dip oluşumu görüntüsüne temkinli yaklaşıyorum ben..
sn. sazan EW dilinde daha güzel açıklayacaktır bunu..[/quote]
sayın sazan da açıklar ama henüz ayu piyasası başlamadı, buraya kadar olan düzeltme, bana göre, HO yla birlikte bir mom kullanıyorum, bu henüz haftalıkta satışa geçmedi, günlüğü ise satışta ve trend gösteriyor, ayu karı yapmak için haftalık şart,
.komasti küskü on the way mi ne dersin,,,,,,,,
haftalık
[IMG]http://i36.tinypic.com/zwb9qe.jpg[/IMG]
[quote=security;162332].komasti küskü on the way mi ne dersin,,,,,,,,[/quote]
heheheeh..olabilir...15 dakikalıkda geçici sat veriyor bakalım noolacak 12:00 da