[QUOTE=VOBiX;67890]bizim borsalara da noel tatili versinler milletin vaktini çalmasınlar.[/QUOTE]
adamların borsaları tatil gibi değil ama nasıl olucak :D adamlar yukarı aşağı çalışıyor biz sabit kalıyoruz
Printable View
[QUOTE=VOBiX;67890]bizim borsalara da noel tatili versinler milletin vaktini çalmasınlar.[/QUOTE]
adamların borsaları tatil gibi değil ama nasıl olucak :D adamlar yukarı aşağı çalışıyor biz sabit kalıyoruz
[QUOTE=Cornetto;67888]Derinliği iyi izleyin 1 1 1 1 1 1 100 tane tera çıkacak 34300 de.Birisi vurursa derinlik boyanacak 119 sıra.[/QUOTE]
Garanti ve Meksadan sızma var
hexen baba rem mem filan çok bilimsel:)in senin asıl meslek ne??
[QUOTE=Vob Trader;67893]hexen baba rem mem filan çok bilimsel:)in senin asıl meslek ne??[/QUOTE]
tüm mesleks yaptım .heyk en huzuru trade etmede buldum halen traderim :)
sıkıldık artık ben de tam pozisyonsuz kalınıcak yerde pozisyon alıyorum :)
yattım uyudum
hiç birşey değişmemiş
stop etmeden korkmama dorudur
stop yapma yanlıs diyen is bilmiyodur. stop yapcasın amma en önem yerden yapcasın yoksa yanlıs olur..
stop etinmi az zarar edersin amma az edersin üzülme az olur...
stop etmesi bilmesen cok zararin olur zararı control tutma imkansız olur üzüntün cok olur.. kaybetiyini geri alman icun cok ugrasmak gerek olur..
ondan stop loss yanlıs diyen sozune inanma zarar sınırda tut
ben halen short tutyorum stop yeresi artık 34600 yeresi
systems 5 dakk 15 dakk sınırda gun long signalde
Vay be ne ralliydi 34125ten 34200e tam 75 puan. .dng
[QUOTE=VOBiX;67900]Vay be ne ralliydi 34125ten 34200e tam 75 puan. .dng[/QUOTE]
Diğer bir bakış açısıylada, vay be ne şelaleydi 34300 den 34125 2 tam 175 puan.:confused:
34.400 LONG devam.ama öyle bir hale geldik ki ne şorta para veriyorlar ne longa.4*4 gözle ŞUBAT vadeyi bekliyorum.koca bir ayı heba ettiler.olacak iş değil.
diğer yandan hala görece güçlü konumu devam ediyor piyasanın.DOW ile kıyasladığımız zaman tepeden 600 puan aşağıda DOW biz sadece 750 puan aşağıdayız.dipten 1000 puan yukarıda DOW biz yaklaşık 7.000 puan yukarıdayız.
tabii asıl olan fiyattır.herşeyi yansıtıyor.
iyi akşamlar hepinize.
bugun hıç beklentım yok
bu ay çok bereketsız geçtı
ama şoyle ıyı bır artı yaparsa başka ama
yataya devam