-
[quote=Astatin;162389]....Pambık hayatının ruh ikizi sistemi arıyordur...[/quote]
:::::::::::::::::::::
az kaldı asti hissediyorum çok yaklaştım ayda 10.000 pıvan garanti verecek sistemi bulmaya.şu haliyle her ay 9.975 pıvan bırakıyor her ay garanti.holly sistem holly grail yani :::::::::
-
VOBIX nerede asıl? adam sırra kadem bastı.iş mi buldu acaba?
-
[quote=SEYYAH;162391]:::::::::::::::::::::
az kaldı asti hissediyorum çok yaklaştım ayda 10.000 pıvan garanti verecek sistemi bulmaya.şu haliyle her ay 9.975 pıvan bırakıyor her ay garanti.holly sistem holly grail yani :::::::::[/quote]
ayda 10000 puanı denk gelecek kazancı sana ancak milli piyango idaresi verir..1/14000000 ihtimalle.kom
-
[quote=SEYYAH;162392]VOBIX nerede asıl? adam sırra kadem bastı.iş mi buldu acaba?[/quote]
Başkan olmuştu en son...yeni görevini icra ediyor olabilir...uuuuu öldürür bu XXX
-
çok geyik yapıyosun pambık..no geyik pampık pliz...
sistem şinci çok komik oldu... 15 dklık sistem satta ama fiyat 650 ye deyinde geçici al çıkıyor.....20 dklık sistem alda ama fiyat 625 e değince sat çıkıyor geçici...sistemlerde tam KY ruhunu yansıtıyor bugün...ekiekeieiei
-
Bu hafta ilk kez kesintisiz ekran başındayım, şimdi de hareket yok. Bence 14:00'den sonra da hareket olmaz, DAX'ı FDOW'u da uyuştu kaldı. 15:30'a kadar yatay devam gibi. Sembolik olarak 1 kontratlık long girdim ama her an uyuya kalmak üzereyim...
-
bu toplantı işi nedir...sürekli toplantı..askerlikte acemilik döneminde bile bu kadar ictima(toplantı ) yok...
bizim kurumda taşeron güvenlik şirketi var..o kadar çok toplantı olurki,,, çalışmaya vakitleri olmuyor..:::
-
yaww bu arada sanırsam bütüm forum şort ben hariç...çok komik yahu..aksinin olduğu çok oomuştuda bu ilk kez hehalde..ehehehehe...sonu tarji-komik olmasında...üwwww
-
yaww bu verilerinde fıçırı olsa... böyle veri stresi yaşamasak :)
-
[QUOTE=Astatin;162398]yaww bu arada sanırsam bütüm forum şort ben hariç...çok komik yahu..aksinin olduğu çok oomuştuda bu ilk kez hehalde..ehehehehe...sonu tarji-komik olmasında...üwwww[/QUOTE]
ben flat flat beklıyorum.. hadi hayırlısı..
-
gayrimenkul sektörü gibi olduk fiyatlar oynamıyor... Yakında 60.650 den 10 taksitle satışlar başlayacakmış :D:D
-
[quote=abka;162397]bu toplantı işi nedir...sürekli toplantı..askerlikte acemilik döneminde bile bu kadar ictima(toplantı ) yok...
bizim kurumda taşeron güvenlik şirketi var..o kadar çok toplantı olurki,,, çalışmaya vakitleri olmuyor..:::[/quote]
hehehhe..bizde sistem toplantıları yapalım ...sistem konuşmaktan trade e vakit kalmasın...:::
-
[quote=security;162340]Şimdi açıkçası 10 çizgi log ta bir kanal var ağam bu kanalı net çizmiyor, saklıyor, kanal o yüzden şaşırık, ağam şu sıralar kanal dışına çıktı.........kanalın diğer şaşırık kısmı 375 den geçiyor..ağa bu iki çzgiyi kullanarak bir sonraki hareketlerin(dalgaların ) marjlarını yükseltiyor, buda vol yapıyor, veriye kadar işlem yapmamak en iyisi, ağam ayrıca dxy nin bir kadmesine iki kademeyle karşılık veriyor, DXY şu an satışta ve %0.13 aşağıda, burada 0 kadar bir düzeltme 26 tı kademe yapar, kabaca........[/quote]
Benim 26 kademelik kaba teori şimdilik tutmamış, veri neyin herhalde, beklenti son bir can yakma hesabı, ben o arada bir marj yakalarım diye düşünmüştüm, ossun DXY açısından gelinen yerde fena deyil......istikbal vadediyor.........tehdit oluşturuyor,......... rahatsızlık veriyor..........
-
bu arada apsd -1000 lerde yani shortcular kol kesti beklii gibi.. zaten biraz once YKR den bi arkadas 300 luk bi alım yaparak kol kestigini gosterdi.. demekki shortcuların sabrı tukenıyo ancak ortada alıcının da olmaması kafa karıstırıcı.. hergun zibille alım yapan kurumlardan da ses seda yok.. agabugun herhalde tatilde piyasaya elini sürmeyine bole sıkıcı oluyo piyasa demek ki bide o kadar adama giydiriyoz meger ortamın neşesini o saglıyomus durdu la piyasa resmen 50 puan arasında takılıyo :::::::::
-
60 dakkalığa bak be....maşşallah...indikelrdeki yükseliş trendine bak..toboya bak..cillop cillop hedef 62800 :) matadoru parçalamak istercesine azgın bir bull formayonu görüyorum..yada kılıcı yer oturur üwwww....fiyat buralarda direndikçe fraktalik hislerim kıpraşıyor...61200 de üst boll bandı yakalar..sonra her saat 800 puan çıkar...62800 ü yakalamsı için kaç saat geçmesi gerekir...2...61200+2*800=62800...Veriler açıklandığında yani 15:30 da 61200 ü yakalar....15:30 dan seans bitimine kaç saat var...2...yani 17:30 a kadar 62800...he rşey uyumlu...son 5 dakika tepeden şort... Yüzyılın analizini yaptım bu rada....vay be...şu sayılardaki gizemleri çözenler gibi oldum..geyik tabiki geyik bir tanem
[IMG]http://i36.tinypic.com/snnz3k.jpg[/IMG]
-
-
ahanda küskü, niyet bozuk, ağa kanal dısında, hemde ikisinin birden, ama momu yok ağanın, mom kazanırmı bilmem,
-
[quote=Astatin;162405]60 dakkalığa bak be....maşşallah...indikelrdeki yükseliş trendine bak..toboya bak..cillop cillop hedef 62800 :) matadoru parçalamak istercesine azgın bir bull formayonu görüyorum..yada kılıcı yer oturur üwwww....fiyat buralarda direndikçe fraktalik hislerim kıpraşıyor...61200 de üst boll bandı yakalar..sonra her saat 800 puan çıkar...62800 ü yakalamsı için kaç saat geçmesi gerekir...2...61200+2*800=62800...Veriler açıklandığında yani 15:30 da 61200 ü yakalar....15:30 dan seans bitimine kaç saat var...2...yani 17:30 a kadar 62800...he rşey uyumlu...son 5 dakika tepeden şort... Yüzyılın analizini yaptım bu rada....vay be...şu sayılardaki gizemleri çözenler gibi oldum..geyik tabiki geyik bir tanem
[/quote]
pala şifresini çözdüğüme kızdı sanırsam...gerçi her asıl hareket yönünden önce bir silkeleme maksatlı ters yapıyor ama..neyse..üwww
-
sen böyle pozda kararsız kazım olduğun zamanlarda trendin eli kulağında oluyor asti..:..:
-
Ağa herhalde yüznumeroya gitmişti, o arada biri, şimcik, dedi, ama ağa küçüğe gitmişti, çabuk döndü, yada ağa şeker hastası, uyku bastırdı bir an, veya öğlen yoğurt neyin yemiş olabilir,.......
-
Faşo ağa... Sırf stop-loss'ları toplamak için aşağı indirdi piyasayı herif... Sembolik 1 kontratlık long'um stoplandı ama hemen 1 tane daha açtım. Sırf ağaya inat... :)))
-
5-satta
10-alda
15-satta
20-alda
60-alda
gün-satta
3-3 durum.. (öncekinde 10 dklık yoktu ama, şortlar 3 olunca denge gelsin diye ekledim)
-
-
[quote=jerfin;162409]sen böyle pozda kararsız kazım olduğun zamanlarda trendin eli kulağında oluyor asti..:..:[/quote]
kararsız değilimki..aksine gayet kararlıyım...62800.kom alırım anahtarını
-
hımmmm USDYTL de gıprşama var yukarı..hoş deeelll
-
[quote=security;162410]Ağa herhalde yüznumeroya gitmişti, o arada biri, şimcik, dedi, ama ağa küçüğe gitmişti, çabuk döndü, yada ağa şeker hastası, uyku bastırdı bir an, veya öğlen yoğurt neyin yemiş olabilir,.......[/quote]
veya fxci kısaları kapamış olbilir,
-
[QUOTE=YAVUZHAN;162300]ran lojistik tam halka arz olmuş :)[/QUOTE]
İlk seans tabandı, şimdi ilk seans kapanışının üstünde işlem görüyor... :confused: Ayrıca müthiş hacim var, isc ve garantiden fazla hacmi var şuanda...
-
77000 kontratla finalmi olur pala..çek şunu 62800 e ..hacmi çıkar 400000 kontrata..neşemizi bulalım... yada ver 58000 e kadar hacmi çıkar 400000 e hayatın anlamını bulalım **
-
işte ağam şu an frene bastı, bir sonraki salınım, titreşim veya gıpraşım can neyin yakabilir,
-
ağam freni pompalıyor, o zaman sürati az, momosu yok, kazık fren olsa idi kötüydü, ama ağa tehdit altında, baskı hissediyor,
-
-
[QUOTE=Astatin;162414]kararsız değilimki..aksine gayet kararlıyım...62800.kom alırım anahtarını[/QUOTE]
ben senin anahtarını alacağım gibi görünüyor ama...kom
-
[quote=sazan;162421]Sazan corks.[/quote]
Şirkete adam lazımmı Bay SAZAN :)...çok iyi toplantı katılımcısı olurum...
-
isteklı cortcuları sınırları zorlayarak heveslendırmek ve yeni longları korkutmakmı bu yaptıı hareket aceba ??
eyleyse birazdan 60700 yeresınde olcavız
-
dünden gelen şaşırık kanalı bıraktım artık, ağa yeni kanalın var onu kullan dedi, 60050 gösteriyor, ama bu veriden arındırılmış değer, kötü veriye ne olur, bilmem.........karışmam , tanımam.........
-
[quote=fXci;162426]isteklı cortcuları sınırları zorlayarak heveslendırmek ve longları korkutmakmı bu yaptıı hareket aceba ??[/quote]
heyy badi....lelele
-
[QUOTE=Astatin;162428]heyy badi....lelele[/QUOTE]
benim 15 likte sata girmüş piff saatlik hala alda.. gercı o sat verene kadar endex 30000 olur :) üvvvv o kadar yazı tura atmıstım sigara molasında shortlıcaktım gelmeye düşmüş bile.. pifff
-
her büyük hareketten sonra olan şey oluyor.yatayda çarpma durumları.
-
Ya forumu bırakacam valla tuzlu oldu, 375 görmüş, ben teori yaparken,
-
saatlik ortalamanın üstünde kalabilecekmi bakalım ?
bu arada göstergedeki trende dikkat etmek lazım..
[IMG]http://i33.tinypic.com/dr74mo.gif[/IMG]