[QUOTE=mersiyk;67919]hexen babacım ne haldesin ? durumun nedir[/QUOTE]
halen shorts tutyorum artık stop yeresi 34550 yeresi..
ora üstesinde shorts realiz etceyim.. amma asayasında tutcayım deyisik yok planda..
Printable View
[QUOTE=mersiyk;67919]hexen babacım ne haldesin ? durumun nedir[/QUOTE]
halen shorts tutyorum artık stop yeresi 34550 yeresi..
ora üstesinde shorts realiz etceyim.. amma asayasında tutcayım deyisik yok planda..
[QUOTE=abka;67921]yarın(cuma) abd piyasaları açıkmış..cnbce den duydum..daha önceden kapalı olacağını biliyordum..bu işin doğrusu nedir ki..[/QUOTE]
aman sayın abka cnbce ye inanma acıkmı kapalımı bilmiyorum ama cnbce nin avrupa bugun tatil dedigi zamanlar hep acık olduguna sahit oldum.kom
[quote=abka;67921]yarın(cuma) abd piyasaları açıkmış..cnbce den duydum..daha önceden kapalı olacağını biliyordum..bu işin doğrusu nedir ki..[/quote]
yarın DJI açık..kesin bilgi..kapanış gongunu çalmak için beni davet ettiler de o açıdan :)..şaka bir yana..yarın DJI açık
[QUOTE=Astatin;67924]yarın DJI açık..kesin bilgi..kapanış gongunu çalmak için beni davet ettiler de o açıdan :)..şaka bir yana..yarın DJI açık[/QUOTE]öyleyse akşama dogru pozisyon alalım..yarından itibaren hareketli günler olmalı..tüm yıllarda mutlaka aralığın en son günlerinden itibaren(30-31 aralık) sert hareketler olmuştur..ocagın ilk yarısınıda kapsayacak şekilde...
mbm kardeşim nerde ? bilen var?
[quote=abka;67925]öyleyse akşama dogru pozisyon alalım..yarından itibaren hareketli günler olmalı..tüm yıllarda mutlaka aralığın en son günlerinden itibaren(30-31 aralık) sert hareketler olmuştur..ocagın ilk yarısınıda kapsayacak şekilde...[/quote]
Doğru diyorsun da...şöyle bir durum var..
- Teknik olarak bakıldığında (baktığımda) DJI nın aşağı yapması daha muhtemel..ama bizde IMF 5 ocakda geliyor muhabbeti var...Yani burası ayrışır mı ayrışırsa ne zaman ve ne kadar......Mlum IMF in ne isteyeceğide önemli.Ağalar bunu muhtemelen şu an biliyorlar ama biz bilmiyoruz..(Mesela Ukrayna IMF anlaşmasındna sonra daha sefl olmuş piyaaları)... Gel de poz al...
Şeytan şunu diyo: Aralık vadede uzun, Şubat vadede kısa poz al..
1)IMF anlaşması iyi oldu piyasa uçtu..nette ne bişi kaybettin ne de kazandın ama..çıktığı tepeden aralık uzunları kapa şubatta kısayı fulle (uzlaşma karları ve/veya kısadan kalan ana paraile)....
2)IMF anlaşması kötü oldu - ki bunu ilk gün anlarız geldiklerinde burdaki hareketlerden- hemen uzunları kapa kısaya geç...
AMA BUNU DA YAPAMIYORUZ: Çünkü aralık vade kapanıyor :( Aynı şeyi Şubat ve Nisan da yapıyor olsak, Nisan vade ıssız orman gibi felan felan...
IMF 15 gün önce geleydi çook süper olacaktı
[QUOTE=Astatin;67924]yarın DJI açık..kesin bilgi..kapanış gongunu çalmak için beni davet ettiler de o açıdan :)..şaka bir yana..yarın DJI açık[/QUOTE]
DAX ve tüm Avrupa ya da düşemesinler rahat rahat çıkalım diye kilit vurdurdum kapılarına.. Pzartesi kadar ..
[QUOTE=hexen;67926]mbm kardeşim nerde ? bilen var?[/QUOTE]
Ben de merak ettim doğrusu, sn teo da yok uzun zamandır...
[quote=catedral;67928]DAX ve tüm Avrupa ya da düşemesinler rahat rahat çıkalım diye kilit vurdurdum kapılarına.. Pzartesi kadar ..[/quote]
bende diyorum nerlerde bu..kış uykusuna ayılar yatar malum danalar değil ... Amerikayı unutmuşun ama yarın kapatmayı.. o da yeter... :)
ayrıca IMF 5 ocak da geliyor... bizimkinin bugün yarın değil haftaya yükselmesi daha muhtemel bence
2007 başından beri vadelide işlem işlem yapıyorum ben böyle bir hafta hatırlamıyorum böyle bir günü ise hiç hatırlamıyorum.günlük marj şu saate kadar 150 puan hacim 4750 kontrat.bugünleride gördük artık gözümüz açık gitmeyiz.
[QUOTE=Astatin;67930]bende diyorum nerlerde bu..kış uykusuna ayılar yatar malum danalar değil ... Amerikayı unutmuşun ama yarın kapatmayı.. o da yeter... :)
ayrıca IMF 5 ocak da geliyor... bizimkinin bugün yarın değil haftaya yükselmesi daha muhtemel bence[/QUOTE]
Niye kapatiim amerikayıı:eek: Fdow artı olur.. amerika düşmez.. İMF 5 Ocak değil.. Ocak ortasından sora geliyo... .lelele Gelsinde bende emanet postlardan kurtuliimm.. düşelimmm..sıcak geldi çok..
sanko kullanan arkadaşlara mesaj gelmiş bu gün ve yarın yapılan işlemlerden hiç bir komisyon alınmayacak diye ? varmı öyle birşey?