-
[QUOTE=rcp;67940]madem piyasada hareket yok bari ben de uzun zamandır yazmak ıstedıgım ama hep erteledıgım sayın hexen hakkınkadı goruslerımı yazayım;
sadece tutarlı ve olasılıklar dahlınde emek vererek yazdıgınız oogoruler ıcın değil, aynı zamanda 'ben bılırım ben en buyuğum' tarzından uzak, duzeylı ve alcakgonullu yorumlarınız ıcın sıze tesekkur etmek ıstıyorum.
foruma her gırdıgımde once sızın yorumunuzu arıyorum, acaba hexen baba ne yazmıs dıye.
İyiki varsınız... Elinize ve yüreğinize sağlık.[/QUOTE]
saol kardesim eyer yardım olyor cok mutlu oldum.
[QUOTE=Vob Trader;67938]hexen baba
saygılar baba
bi emrin varmı baba??[/QUOTE]
saol vob traderim
-
[quote=catedral;67944]15 Ocak ta gelecek[COLOR=red]miş[/COLOR]..[/quote]
oy me[COLOR=red]miş[/COLOR]ler me[COLOR=red]miş[/COLOR]ler dedikoduları ye[COLOR=red]mişl[/COLOR]er.... resmi açıklama felan mı...
-
Bakan Şimşek 1-2 gun önce ımf anlasmasının ocak sonuna yatişeceğini söylemişti, yanlıs hatırlamıyorsam. Ocak sonu telafuz edıldıgıne göre, seımlere sunun surasında ne kaldı kı? İstermisiniz secim sonrasına kalsın?
-
vobda son üç işlem saatleri;
12,30
12,35,
12.45
-
catedralim KENARDAN TUTAN BOĞA gelisme varmı ? mum anlamayorum
-
[quote=rcp;67948]Bakan Şimşek 1-2 gun önce ımf anlasmasının ocak sonuna yatişeceğini söylemişti, yanlıs hatırlamıyorsam. Ocak sonu telafuz edıldıgıne göre, seımlere sunun surasında ne kaldı kı? İstermisiniz secim sonrasına kalsın?[/quote]
hh işte olay bu... eğer IF kemer sıkma, kamu harcamalarının kısılması özetle darltıcı politikalar isterse seçim öncesi hükümet buna evet diyemez..anlaşma yatar yada sulanır, piyasa sizlere ömür...Hükümet bu taleplere evet dese de piyasa göçer.. konu şu: IMF bize rahat rahat haracayacağımız alın yiyin diyeceği bir parayı verir mi!!!! şöyle biraz aşağı salasalarda, beklediğimize değen bir karla kapatsak şunu...şu an sadece 300 puan kar var (catedral in 300 puanı o.. :) onun long maliyeti ile benim şort maliyetim aynı çünkü :) )...600-700 falana çıksada ben kapatsam..sonra ralli olsa longcular ve cateral de tabi kazansa...daha tepelerden şortlasak.. ne kadar adil bi insanım yahu :)
-
HAni bu VObdaki işlem hacminin %80i yerli idi.
-
Benim yön konusunda bir öngörüm yok sayın astatın, tam kör trader:)
Düşüş için het türlü veri mevut fekaaattt, işin bir de başka yönü var, yılı yukarılarda bitirme isteği, portfoyleri olabildiğince yüksek gösterme telaş, obama etkisi, kelebek etkisi, ımf den 20 mlr uzeri para gelecek senaryosu.. say say bıtmez..
biz de izliyoruz; ayılar mı danalar mı?
-
[QUOTE=hexen;67950]catedralim KENARDAN TUTAN BOĞA gelisme varmı ? mum anlamayorum[/QUOTE]
Yok sevgili Hexenim.. Ertesi gün beklediğim hareket gelmedi.. Sonraki gün doji yaptı.. O da yukarı hareketi destekliyordu.. Fakat dün ve bugün hacim olmayınca anlamsızlaştı..
Küçük bir kama oluştu şimdide.. Çok kritik yerdeyiz.. Spotta buraların altı senin beklentini gerçekleştirir..
Ama hala buraların tuzak olduğunu düşünüyorum.. Yukarı bir hareket olmalı gibi geliyor bana.. İyice sıkıştık.. Elim tetikte ama.
Sevgiler
-
[quote=catedral;67954]Yok sevgili Hexenim.. Ertesi gün beklediğim hareket gelmedi.. Sonraki gün doji yaptı.. O da yukarı hareketi destekliyordu.. Fakat dün ve bugün hacim olmayınca anlamsızlaştı..
Küçük bir kama oluştu şimdide.. Çok kritik yerdeyiz.. Spotta buraların altı senin beklentini gerçekleştirir..
Ama hala buraların tuzak olduğunu düşünüyorum.. Yukarı bir hareket olmalı gibi geliyor bana.. İyice sıkıştık..[COLOR=red] Elim tetikte[/COLOR] ama.
Sevgiler[/quote]
aa bak öyleee olmaz... taş, tapanca falan karıştırmayalım bu mücadeleye :) :) :)
-
[QUOTE=Astatin;67955]aa bak öyleee olmaz... taş, tapanca falan karıştırmayalım bu mücadeleye :) :) :)[/QUOTE]
Taş tapanca kılıç [B]gerekirse çamur [/B]bile karıştırırım..kom
-
[quote=catedral;67956]Taş tapanca kılıç [B]gerekirse çamur [/B]bile karıştırırım..kom[/quote]
çook çamursun .komkuyruğun kapıya kısılsın .dng