bu tip uzun satış çubuklarından sonra herzaman 2.dalga gelirdi diye hatırlıyorum aynı yöne..
bu sefer epey gecikti,huylanıyorum ya hayırdır..
Printable View
bu tip uzun satış çubuklarından sonra herzaman 2.dalga gelirdi diye hatırlıyorum aynı yöne..
bu sefer epey gecikti,huylanıyorum ya hayırdır..
[QUOTE=security;162569]Tekrar söylüyorum veri, ile meri önemli deyil, bir isyan var ve uzlaşma bekliyorlar,
[B]Türkiye mesala, dow a göre IMF yapmalı, ama yapamıyor[/B], yamulur, 2 sene sonra batar, siyasi intihar olur, sebeplerini yazmıştım,eğer imkanımız olsaydı zaten bize bırakmaz dayarlardı IMF yi kapıya, 2001 de olduğu şekliyle, dow düştüğü durumda biraz daha ısrar ederse, kara pazartesiler yolda, adamlar uzlaşma istiyor, ben dahil,54000 nedirki, amuduyla götürdünz bu güne kadar,................................................[/QUOTE]
IMF den çok sanki açılımla daha ilgili gibi geliyor bana.. Ne zaman bebek katilleri zafer işaretleri ile karşılandı sonrasında halk isyan etti ve açılım duraksadı, ogün bugündür düşüyoruz...
Garan'da iyi para girişi var. Seans sonuna kadar çıkmazsa longdan korkmam.
Abd'de eylul ayı toptan mamul stokları % 0.9 gerıledı (beklentı:%-1.1 oncekı:%-1.8)
-matrıks-
[quote=enorton;162563]59.800 altında kapanırsak nolcak :::[/quote]
bu haliyle %75 olasılığı var uzaklaştıkça olasılık düşer.
misal 60700 kapanış olsaydı o zaman yarın artı gap beklerdim.
ama 59.800 altında öngörüm yok
[QUOTE=selçuklu;162560]patron sistem falan bak bence .. zor olur hep histem .. psikoloji kaldırmaz ..[/QUOTE]
ya sistemlerden de bakıyorum ama msstockta yaptıgım seyleri matrixte uymuyo aradaki uzlasmayı saglayabilmem lazım.. biraz daha ugrasmam lazım galiba.. :) bir iki ufak sey yaptım ama oyle uyulabilecek kadar guvenlı degıl.. 5 likleri cok sinyal uretıyo gunluk guzel ama ondada sinyali kacırdıktan sonra beklekı yenı sınyal gelsın..
ehuehueh ama yakındı borsa cokmeden bı sıstem bulucam insallah :)
[quote=enorton;162571]IMF den çok sanki açılımla daha ilgili gibi geliyor bana.. Ne zaman bebek katilleri zafer işaretleri ile karşılandı sonrasında halk isyan etti ve açılım duraksadı, ogün bugündür düşüyoruz...[/quote]
IMF zaten açılım oldu Emortim, yazımda yazmıştım foruma yeni girdiğimde, bilinen 18 milyar(net hata noksan kalemi) demiştim, bilimiyenleri biz zaten sortluyor ve longluyoruz demiştim, açılımlara geldi bu paralar ne yazıkki, ara formül, şimdi problem bu deyil,.........................çok açarız daha bu konuyu....................................................................................
Böyle yaparlarsa Ptesi GAP olur, can yanar, ky ezilir, ama eşyanın tabiatı, kar cebe fatura ky, ye
725 ile 1/3 daha uzun. bu kadar yeter.
Ancak şuda var. Dow 10.000 i hazmetmeden dahada yükselmesi bana ters geliyor. Seans sonu bakarsın flatlarım.
geceye full short devam.. ben, pazartesi aşağı gap ile 59.000 kırılım olasılığını sevdim..:)
5 lik flat ben flat iyi haftasonları.
1/2 shortayım 1 senedir ilk kez, bu kadar açıldım, ne yapayım sevdim bir kere, kararlıyım, azimliyim, iyi çalıştığıma inanıyorum................ağadan önce onu soymak lazım........................................................
YYSD :)
[IMG]http://img59.imageshack.us/img59/3480/adszcj.jpg[/IMG]
dowdan bi halt olmaz yatay gider bence .. long girecem gibi ben ..
[quote=Astatin;162550]750 istop......900 puan haşırtos[/quote]
şşşşşşşş..tamamen rastgele hareketlere devam..ben istopladıkan sonra longları, 950 görünce iyice deli oldum...900 den full şortum..inadına **, bugün başka işlem yapmayacağım...**, ** , ** , ** , **..artı gap olursada PALA ya bir paket çikolata göndereceğim..sonrada EFT yapacağım..abi ne sen ne ben yıpranayım..buyur param budur al kullan deyyu :)
[QUOTE=jerfin;162579]geceye full short devam.. ben, pazartesi aşağı gap ile 59.000 kırılım olasılığını sevdim..:)[/QUOTE]
yuaw jerph geceye long yatıyom yarım ::: bana bakma sakın eşşeklık etcem ya :::
Şimdi şaşırtıyorlar, normal olan şey USD nin patlaması lazım, USD yi aşağı basıyorlar, altını yukarı, atlatmaya çalışıyorlar,....................................................................
Pazartesi GAP bu işi çözer,..............................................................................
2 gün üst üste HSBC yi terse getirdiler, şimdi de 60500 ortalama ile 4700 short... bakalım bu sefer de terse gelecek mi?
[QUOTE=fXci;162586]yuaw jerph geceye long yatıyom yarım ::: bana bakma sakın eşşeklık etcem ya :::[/QUOTE]
ciddi misin..:confused: ben de full short.. bugün bende zero işlem efiksim.. sadece sabah fullediğim short pozu saymazsak.. nasıl başardım bunu bende bilmiyorum..:D ama kısaları kapatmak heç içimden gelmedi, kıyamadım bi türlü.. arada tutuyor böyle inadım işte..:)))
[quote=enorton;162582]YYSD :)
[IMG]http://img59.imageshack.us/img59/3480/adszcj.jpg[/IMG][/quote]
bu aradaki al satların hepsini uyguladın mı hocam...
5 tane var toplam sonuncu satıda sayınca 6 oluyo...
teşekkürler
450 yi de kırdı mı süper olacak...
emin miisn long gireceğine efiksim.. kırılım böylesine yakınken..:(
[quote=security;162577]Böyle yaparlarsa Ptesi GAP olur, can yanar, ky ezilir, ama eşyanın tabiatı, kar cebe fatura ky, ye[/quote]
Len ağa sesimimi duydun, ağadan önce onu somak lazım, o soyunduğuda bize kısmet var, soyun onu, soğana çevirin, karına ortak olun, zarrınada ki batmasın deyus... bize lazım.........................................................
[QUOTE=jerfin;162593]emin miisn long gireceğine efiksim.. kırılım böylesine yakınken..:([/QUOTE]
yarım gırcem jerph bılmıyorum ::: ::: gırıyom galıba ama kafanızı karıstırmayam ::: normalde geceye pozla gırmemem leazım pazartesı fecı carpılacam gıbı sankı
Vob 59.450 Fdow 9938 bakalım pazartesi sabahı tablo nasıl olacak...
Esas düsüsü haftaya bırakıyor olabilir coniler,lan coni,sal gitsin..agnostik palalar.:))ahaha..
[QUOTE=7410;162591]bu aradaki al satların hepsini uyguladın mı hocam...
5 tane var toplam sonuncu satıda sayınca 6 oluyo...
teşekkürler[/QUOTE]
Evet uyguladım...
02.11.2009 17:00:00 AL 60.550
03.11.2009 10:00:00 SAT 59.400
03.11.2009 16:00:00 AL 59.375
04.11.2009 12:00:00 SAT 59.475
04.11.2009 15:00:00 AL 59.500
06.11.2009 14:00:00 SAT 60.475
Obama işin başına geçti, akşama açıklama yapacakmış................isyan oralara kadar dayandı demek...........................................................................
kısa girdim geceye ... pzt sabah teprik saati 8:45-9:00 .. zırlama saati 9:30-9:45.
[QUOTE=fXci;162596]yarım gırcem jerph bılmıyorum ::: ::: gırıyom galıba ama kafanızı karıstırmayam ::: normalde geceye pozla gırmemem leazım pazartesı fecı carpılacam gıbı sankı[/QUOTE]
ben ayı piyasası bitene kadar geceye asla long pozda girmem efiksim.. prensip gereği..:..: umarım kazanırsın..
bu hafta genelde hep yarım shortla girdim geceye, ama bu gece fulüm.. maliyetimden uzaklaşmış olmasının rahatlığı belkide..
Zararkes içimden gelmedi. Pazartesi - gap'de olsa bir yerde gene toparlayacağından eminim.
Herkese iyi tatiller.
çokmu kısa var ne ..:::
[QUOTE=jerfin;162602]ben ayı piyasası bitene kadar geceye asla long pozda girmem efiksim.. prensip gereği..:..: umarım kazanırsın..
bu hafta genelde hep yarım shortla girdim geceye, ama bu gece fulüm.. maliyetimden uzaklaşmış olmasının rahatlığı belkide..[/QUOTE]
benım kaşıntım tuttu sen rahat ol gayrı ::: ofisimi değiştirdim hala alışamadım yenı yerıme gayrı .... alışamadıım ucun aldıım karar yanlıs olabılür:::
[quote=ATHLON;162203]kanımca dow 10045 civarından dönüp ew(b) yi tamamlar mı acep...dönsün,rahatlasın o da ben de...yok dönmedi,er kişi niyetine...[/quote]
şu an itibariyle 0.50 sapmam var,e o kadar da olsun gayri..Allah sapıttırmasın,partial işlemlerle maaliyet yukarı çekilip geceye aynı kontrat miktarıyla 900 den şort...
bende kısa kaldım..
piyasa ilk şoktan sonra epeyde sat al fırsatı verdi ekstradan.
pztesi 60 bin üzerinde bir piyasa görmemiz lazım kısa vadede yeniden iyimser olabilmek için ki zor..
63,400 den beri kısayım..hala duruyo yawruşlarım...
[QUOTE=YAVUZHAN;162609]bende kısa kaldım..
piyasa ilk şoktan sonra epeyde sat al fırsatı verdi ekstradan.
pztesi 60 bin üzerinde bir piyasa görmemiz lazım kısa vadede yeniden iyimser olabilmek için ki zor..[/QUOTE]
Bence bu akşam dow %10 düşer, biz pazartesi %10 eksi açarız, Beşiktaş Trabzona 5 tane atar, GS ve FB rakiplerinden 3 er tane yer :)
[quote=selçuklu;162604]çokmu kısa var ne ..:::[/quote]
ne olmuş ki :::
Sayın jerphin sabah bahsettiğim, momlu HO da satışa geçti, haftalık olarak, 59600 onu indiriyor, 30.03.09 dan beri boğada, bu şimdi tepeden düz çiziyor, trend için aşagı inip tabandan düz çizmesi lazım, bu iş için daha zaman var 3 hafta gibi, şu anada daha ucunu gösterdi, eğilmiş aşağı bakıyor, günlüğü zaten satta................................
[QUOTE=YAVUZHAN;162614]ne olmuş ki :::[/QUOTE]
yok bişey abi .. heehe :D