[quote=seagate;421009]MüsadenizLe GraŞŞŞŞşşşş deye bi ses ÇıkartayiM :)[/quote]
Haydi yürüyün artıkın ayucuklar :p:)))
Printable View
[quote=seagate;421009]MüsadenizLe GraŞŞŞŞşşşş deye bi ses ÇıkartayiM :)[/quote]
Haydi yürüyün artıkın ayucuklar :p:)))
de hayne...
[quote=Astatin;421011]de hayne...[/quote]
200 puan falan graştı dimi? yaptı bişiler :p hadi 300 olsun :..:
[quote=flexy;421008]Mart'dan beri sabit kont dönüyorum yaw, anca komisyonları çıkarıyorum gerisi tırt.Asıl resesyon borsada hüleynn :)[/quote]
Sözüm meclisten dışarı, katlaya katlaya gidenler vardır hatta en iyi senesini geçirenlerde olabilir...brvit's just about me bosses :D
astatin denizbank %7 ühühühühühühühüh ingaaaaaaaaaaaaaa
[quote=seagate;420888]üwww denizbankdan 1 milyon lot varmış astatin tut ucundan kompLe kapatak üwww
tarih yazalım üwwwww[/quote]
iNgaaaaaaaaaaaaaaa
Bugün imekebe kapanış tahminim -3
Sat sinyali gelmiş . . . 87.700 saat 09.30
BEN YENİ GÖRDÜM ÜWWW . 87.500 SHORT .ULAN BİR KERE ŞU SİNYALİ İLK ANDA YAKALAYAMADIM . ÜÇ GÜNDÜR BAKIYORUM SİNYAL GELMEDİ , BAKMADIĞIM ANDA GELDİ.
[quote=seagate;421018]astatin denizbank %7 ühühühühühühühüh ingaaaaaaaaaaaaaa[/quote]
[quote=seagate;421021]Bugün imekebe kapanış tahminim -3[/quote]
memügeyt,
-kendini ii hissetmek için şöyle yap: "ula alsam kesin düşerdi de"
-benim tahminim -%3.01
bu arada Mahi, Polat dan ayrılmış...AFTLLLOOOO nerdesinnnn
Yalnız bu sinyal hoşuma gitmedi . Beynimdeki histemik sistem harekete geçti . Lebronic hareketlere karşı uyanık olmak lazım . 87.600 geçilirse 88.500 leri mutlaka deneyecektir.
Ah gandi patron ah . Haklısın ky herzaman ya hareketin başladığı , ya da bittiği yerde poza girmeli .
[quote=Astatin;420764]Bir de; daha önce attığım günlük sistem grafında, gelen satlardan sonra hep yükseliş olmuş, acaba bu sefer ki sattan sonra da aynımı olacak demiştim...Haftalık grafa dönüp baktığımda; ilk kez MFIda NU olduğu görülüyor..Daha önceki satlarda MFI nın yükseliş trendi bozulmamıştı oysa...Ayrıca bu yükseliş boyunca grafikte görünen kırmızı ve pembe indikin altında hiç haftalık kapanış olmamış... Bu hafta o değerler 88,050 ve 86,875 den geçiyor...Trend gücü göstergesi şu an 2 de ve denge noktasında..Eğer 86,875 in altında haftalık kapanış olursa sanırım TGG 1 e düşecek ve hatta MACD de sat verebilir (kesin demiyorum, hafta kapanışındaki görüntüye bakmak lazım)..
Sonuç 88,050 de graş için umut, 86,875 altında ise umuttan fazlası olabilir... :) Belki de olmaz..bilemiyorum..Sonuçta ben piyasanın geleceğini değil, grafikleri okudum..ikisi farklı şeyler olabiliyor malum :).... VOB graşarsa makul bir yerde graşı rezlia edp malın yarısını spotta bir hisseye gömeceğim :)...
Haftalık graf gorkunç, haftalık grafla trade edilmez, trade edenin sonu gorgunç olabilir..sadece fikir versin diye yazdım..aman diyim..
[IMG]http://i50.tinypic.com/24l3rs1.png[/IMG][/quote]
öne alalım
Sinyali görmedim , sabah sabah çarpıldım palaya. Helal olsun .
Ama zannımca bu piyasa yükselecek . Inşallah fazlasıyla geri alacağız. Düşerse yine alırız da adam gibi düşmüyor ki şerro . . .
87.500 short - 87.500 flat
87.200 short - 87.325 short cover + long
87.500 ve 87.600 geçilirse ek long . 87.150 den sonra 87.600 üstüne giderse kişi dikkatli olmalı .
Bugün iyi birgün değil saçmaladım . Arada kaldın mı işlem yapamayacaksın arkadaş .