gene bayma moduna gırdıler.. hadı hayırlısı..
bugun veri varmı acaba :confused::confused:
Printable View
gene bayma moduna gırdıler.. hadı hayırlısı..
bugun veri varmı acaba :confused::confused:
FX2000 kullanan arkadaşlara bir soru. FDOW'un bugünden itibaren gecikmeli gelmesi lazım ama bende canlı gibi duruyor. Şu an saat 10:51 ve ekrandaki son çubuğun saati 10:50+1. Sanki gecikme yok gibi ama veri gecikmeli geliyor da olabilir. Canlı olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı acaba?
[QUOTE=Strategist;162775]FX2000 kullanan arkadaşlara bir soru. FDOW'un bugünden itibaren gecikmeli gelmesi lazım ama bende canlı gibi duruyor. Şu an saat 10:51 ve ekrandaki son çubuğun saati 10:50+1. Sanki gecikme yok gibi ama veri gecikmeli geliyor da olabilir. Canlı olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı acaba?[/QUOTE]
gecikmeli ..
birileri fena short kapadı.. 500 adete yakın..
[quote=selçuklu;162776]gecikmeli ..[/quote]
O zaman aracı kuruma bir fırça çekeyim bakalım. O kadar komisyon ödüyoruz, açsınlar canlı yayını. Millet bir pozisyon açıp 10 gün elinde tutuyor, ben makinalı tüfek gibi açıp kapatıp komisyon üretiyorum. En azından bu kıyağı geçmeleri lazım...
bakalım ne kadar dayanabilecegim.. kesın patlayacak bana ama yapacak bısey yok.. aga namıssızlık yapii spotu yukseltıp.. bunu anlamakta zor bugun nıe yukseldı kı durduk yere.. cuma gunu haldır huldur satan da gene bunlar degılmıydı :) yaf cıdden sürü hareketı bu borsa.. yonlendıren ne ısterse o gıbı hueehue
[quote=Kennym;162777]birileri fena short kapadı.. 500 adete yakın..[/quote]
Bu apds olayına bakarak para kazanabiliyor musun harbiden? Ben bir ara denedim, kafamı karıştırmaktan öteye gitmedi. Bir sırrı varsa da ben bulamadım...
[quote=Kennym;162779]. bunu anlamakta zor bugun nıe yukseldı kı durduk yere.. [/quote]
Euro dolara göre çok fena coştu dün geceden beri. Ben ona bağlıyorum. Zayıf dolar Dow'un çıkması demek, o da bizimkin de çıkması demek, vesaire vesaire... :)))
[quote=abka;162772]günlük sistem mi...[/quote]
15 dklık
[QUOTE=Strategist;162781]Euro dolara göre çok fena coştu dün geceden beri. Ben ona bağlıyorum. Zayıf dolar Dow'un çıkması demek, o da bizimkin de çıkması demek, vesaire vesaire... :)))[/QUOTE]
hocam dogrudur bu konularda o etkıler acısından diyecegim yok lakın bana fazla bi ayak yapılıyo gibi gelıyo.. yanı adamlar guzel kurmuslar tezgahı yaf ne guzel bıgun yuklselt ertesı gun bas dipten geri topla ertesı gun gapla yukselt dahada sonra tekrar bas 5 dkda geri topla heueheuh cok param olsun bende bole yapardım herhalde hueheuh
[quote=Strategist;162780]Bu apds olayına bakarak para kazanabiliyor musun harbiden? Ben bir ara denedim, kafamı karıştırmaktan öteye gitmedi. Bir sırrı varsa da ben bulamadım...[/quote]
tek başına apsd karar şartı olamaz bence,kimseninde sadece apsd izleyerek trade ettiğini sanmam..
ama bazı dönemler + - uyumsuzluklar gibi önceden fikir verdiği oluyor..
ne uyuz seansmış .. vay a* ..
günlük EW sallamama göre 2.dalga tamamlandı 3. baslamalı bırazdan.. yoksa kullıyen sallama olarak yer alır bu tahmın... huehue
[QUOTE=Strategist;162780]Bu apds olayına bakarak para kazanabiliyor musun harbiden? Ben bir ara denedim, kafamı karıştırmaktan öteye gitmedi. Bir sırrı varsa da ben bulamadım...[/QUOTE]
yardımcı kaynak olarak kullanıyorum hocam.. toplum pıskolojısını yansıttıgını dusunuyorum genel olarak.. yoksa para kazanmak fılan yok bende ben kaybedıcıyım hueheuh sartlar nolursa olsun kaybederun :))
cidden ne sıkıcı seans yaw.. önemli bir veri olsa veriye kimseyi avantajlı fiyattan sokmak istemiyolar diyecem ama veride yok...
[quote=Strategist;162781]Euro dolara göre çok fena coştu dün geceden beri. Ben ona bağlıyorum. Zayıf dolar Dow'un çıkması demek, o da bizimkin de çıkması demek, vesaire vesaire... :)))[/quote]
Zayıf USD nin iki yüzü var,
1.75 endex altı
2.75 endex üstü
şu anda zararsız bölgeye park edildi......
gunluk EW tutuyo sanki spotta 3.dalganın daha da gıtmesı lazım assaya .. 5 . dalga ıle gun basına donup gapı kapatacagız diye düşünüyorum.. hadi hayırlısı :)
[quote=Kennym;162790]gunluk EW tutuyo sanki spotta 3.dalganın daha da gıtmesı lazım assaya .. 5 . dalga ıle gun basına donup gapı kapatacagız diye düşünüyorum.. hadi hayırlısı :)[/quote]
yine ters indikatörsen yandık demektir, şu anki pozunuz ne,
gene şeh uçmaz mürit ucurur modunya abanmaya baslandı endexe.. iyi bakalım
piff hergun aynı geyık yaf alın *q aksama kovayla satarsınız 5 dakkada.. piff yarısını kapattım shortların yok bugun de dayak gunumuz anlasılan...
[QUOTE=security;162791]yine ters indikatörsen yandık demektir, şu anki pozunuz ne,[/QUOTE]
shorttaydım yarısını kapattım yarısınıda bırazdankapatıcam bu arada ew tersı oluyo galıba :D bı gunun ulk hareketı saymazsak yukselen bı hareket cıkıyo ortaya.. allah sonumuzu hayır etsın :D
gercı korkmayagerek yok ben 425 ten kapattım bı kısmını bırazdan duserız ben zararımı ettım nasılsa.. aganın bı beklentısı kalmadı artık piyasadan..
Buralarda tutunamazsa emektar kuralım "çıkamayan piyasa düşer" devreye girecek.... Günlük hacim bu saat için komik denecek bir miktar zaten. Her an adam gibi bir parayla piyasaya girip yönü belirleyebilirler, tetikte olmak lazım.
60100 longa devam.
pifff spotu goren var mı nasıl ordakı durumlar ? para gırıs cıkısı ?
Öğleye geldik vob yakın vadede günlük hacim 294.000.000.
Cep harçılığıyla oynuyorlar resmen. Bunlar birşey bekliyor ama nedir?
[QUOTE=Strategist;162797]Öğleye geldik vob yakın vadede günlük hacim 294.000.000.
Cep harçılığıyla oynuyorlar resmen. Bunlar birşey bekliyor ama nedir?[/QUOTE]
yaf bu kadar az parayla bu hale getırebılıyolarsa bosa kurek cekıyoz bız sankı... bunlar enınde sonunda kazanan taraf olurlar bunun kacarı gocerı yok kı.. hueheuh
Euro/Dolar'da 1.4980'deki direnci kırdılar. Anında biz de coştuk. Bugün piyasayı Euro yönetiyor belli oldu...
Ben de bu gün için zarardayım ama, henüz poz kapatmadım, sayın El stoğun USD pozu için 1.47 iyi yere demiştim, sanki olacak gibi, pala abbizde abanıyo ama bizde deneyim kazandık, üstelik, bide zaten kardayız, hadi pala beline kuvvet, ha, ha
ok bugun lık zararıda yaptık gonul tahatlıgıyla pozisyonu kapatabılırım 60625 te hayrını gor agam :) yeter benden bu kadar...
Fazla strese gerek yok. Cumadan kalan uzunlar. 750 ile kapatılır. kapatılır.
60750 haftalık drenç var bakalım geçebilecekmi.
Buradan yazıyorum, bu gün veya önümüzdeki bir iki günde 59600 görülürse, basın shrtları, acımayın, dolar endexte 75 altıda tehlikeli, tüm dünyada eflasyon azabilir, bu durumda tersten faizler yükselir, otarite kendine yenilir,
[quote=Larossıan;162804]60750 haftalık drenç var bakalım geçebilecekmi.[/quote]
Sn larossıan haftalikta 60950 değilmi acaba , benmi yanlış bakiyorum
Paylasimlariniz icinde tesekkürler
dun dedıgım gıbı aganın 62 tavsan hedefı var herhalde..
şu ana kadar 5 liklerde dönüş sinyali yok.
[quote=Kanaatkar;162806]Sn larossıon haftalikta 60950 değilmi acaba , benmi yanlış bakiyorum
Paylasimlariniz icinde tesekkürler[/quote]
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i0911.hizliresim.com/2009/11/9/1580.jpg[/img][/url]
60750 DRENÇ ÖNÜMÜZDEKİ.
Euro fezaya yolculuk moduna geçti resmen...
Düştüğü anda bizimki de fena çakılır. Elimdeki sabah açtığım long'lar duruyor, tırtıkçı ruhumu bastırıp buraya kadar tuttum, şimdi çıkıp short'layacak yer arıyorum...
[quote=security;162805]Buradan yazıyorum, bu gün veya önümüzdeki bir iki günde 59600 görülürse, basın shrtları, acımayın, dolar endexte 75 altıda tehlikeli, tüm dünyada eflasyon azabilir, bu durumda tersten faizler yükselir, otarite kendine yenilir,[/quote]
2006 Mayıs ve Haziran arasını hatırlayın, o dönemde carry trade için, yen kullanılıyordu, py şişmiş ve stres yaşıyordu, japonya uzun yıllar, sıfır faiz uyguluyordu, japon bankaları, sadece parayı saklama işi yapıyordu, yani depoculuk, py japon MB.si %0,25 faiz artırabilir spekülasyonunda idi, altın dörtnala koşuyordu, arkasından dolar dörtnala koştu...........düzeltme ani ve çabuk oldu, her şey bir anda olup bitti, Bir ayiçinde, sonuçta tekrar ileri gaz verildi, demek istediğim sıkışıldı, USD nin herhangi nedenlerle, yukarı itilmesi, başta dow olmak üzere herkezi rahatlatır, şu anki durum altını şişirdikçe şişirir, pala bunu biliyor..................
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i0911.hizliresim.com/2009/11/9/1708.jpg[/img][/url]
Ayrıca sevgili dostlar gap yememek için, MXTR (mtx kodu) Morgan Stanley, türkiye grafiğine bakmak faydalı olabilir,.........
kritik seviyelerdeyiz..
[IMG]http://i38.tinypic.com/24cwf42.gif[/IMG]