gızlar dipler ve tepeler yükseliyor...
Printable View
gızlar dipler ve tepeler yükseliyor...
62775 e 1 adet satış yazıp dışarı çıkıyorum :) bol şans patroslar
[QUOTE=Astatin;162860]62775 e 1 adet satış yazıp dışarı çıkıyorum :) bol şans patroslar[/QUOTE]
tutturdun bi 62.800...:( şom ağızlık etmesene...dng
[quote=jerfin;162861]tutturdun bi 62.800...:( şom ağızlık etmesene...dng[/quote]
he ama o göreceği fiyat..oraya yazarsam gideceği şüpheli...:D o yüzden 775 e yazdım
Marj call poz da kalan shrt ler içi 1 e 2,
Eğer py ters giderse ki zor, longlar içinde en az 1 e 1, aşırısında 1 e 2 olabilir,
[quote=jerfin;162861]tutturdun bi 62.800...:( şom ağızlık etmesene...dng[/quote]
yaww hemen pat pat gidecek demiyorum beaa..saatlik grafa baksana, al verdikten sonra yukarı aşağı ne çalkalamışlar..o çalkalama bu kadar kolay realiz olmaz...benzer çalkalamalarla 62800 olasıdır...amannn bana ne yaww..graf/kanal trader sizsiniz, siz düşünün efiksçi ile:::
ben sistem sat verirse satarım vermezse falat kalırım ...:..:
KASIM ayında sistemler ne alemde yuaw?
benkim şimdi 30 ekimde bir poz almış onu 2 kasımda 2.950 pıvan karlan kapatmış.şimdi bunu KASIM ayına sayarsak şu an +4.850 yok bunu EKİM den sayarsak şu an KASIM +1.900 pıvan...
[quote=Kennym;162828]ne carpıldım bugun bea :D auhauh yaf aga sennen asık atılmazmış ogrenmıs olduk puhahahha helal olsun .brv.brv.brv.brv[/quote]
Yohsam yine sadece VOB grafiğine mi bakarak oynuyorsun Kennym? Sabah euro grafiğine baksan hayatta short girmezdin... FDOW, DAX, EURO/DOLAR ekranından eksik olmasın.....
[quote=SEYYAH;162867]KASIM ayında sistemler ne alemde yuaw?
benkim şimdi 30 ekimde bir poz almış onu 2 kasımda 2.950 pıvan karlan kapatmış.şimdi bunu KASIM ayına sayarsak şu an +4.850 yok bunu EKİM den sayarsak şu an KASIM +1.900 pıvan...[/quote]
ekimden devri ktarsak 14000, saymazsak 10000......:::::: şaka la şaka..
senin heaplan giderek 6500 e 2500 gibi bir şey oloorrr galiba...neyse yaw ilgili topiğe ST sonucunu yapıştırırık....daha erken.dng
61.400'ü kırarsa bir sonraki direnç 61.725'de, onu da kırarsa fezaya çıkar gibime geliyor...
çöküş bekliyorum çok yükseldi a* .. hehe
bence sadece motor soğutuyorlar patron...ama inşallah motor su kaynatır da hamuduynan götürürsün
fxci patron ...çalıştır şu projeksyonu ayıp ediyon valla .. ..
61275 tekrar kısaldım ahuahua bugun ucar bu pıyasa %5 yukselırız kesın acayıpo ındıkator damarlarım kabardı...
[QUOTE=Astatin;162873]bence sadece motor soğutuyorlar patron...ama inşallah motor su kaynatır da hamuduynan götürürsün[/QUOTE]
bana acilen hamuduyla lazım patron ... motor exxx olsun .. :D:D
€/$'ın güncel hali....
Kritik bir yerde, dönüp de tepeyi kırarsa tam fezalık durumumuz var, short'lar dikkat edin.... Short'ta bir sürü kimse var gördüğüm kadarıyla, umarım aşağı salar biraz...
Yukarıda grafiği eklemeyi unutmuşum...
[QUOTE=Strategist;162877]€/$'ın güncel hali....
Kritik bir yerde, dönüp de tepeyi kırarsa tam fezalık durumumuz var, short'lar dikkat edin.... Short'ta bir sürü kimse var gördüğüm kadarıyla, umarım aşağı salar biraz...[/QUOTE]
avatardaki senmisin patron .. heheee :D o arkadaş gol olmuş .. heheheh
Ha gayret, 175 altına 60875 ilk etap,
ahanda 1 dk sat verdi .. küskü on door .. .
[quote=selçuklu;162879]avatardaki senmisin patron .. heheee :D o arkadaş gol olmuş .. heheheh[/quote]
Pala'nın son keleğinden sonra laptop'ıma yaptığımı gösteriyo... Arkadaş tam o an çekmiş... :..:
gecici düşüş bu :D ben 275 den shortum hala yukselmesi lazım fınansal kural bu :D
[quote=security;162880]Ha gayret, 175 altına 60875 ilk etap,[/quote]
Hımm evet, evet,
5 lik flatladı.
Kulağa kar suyu kaçtı, 60875 kesin, sonrası, daha sonra
apsd - 4000 oldu longcularda ınanmadı yukselıse ve pozısyon kapatmaya basladılar.. shortcular zaten kol kesmıstı ...
bakın bugun 5. short denemem ımkan yok dusmesının :) donuma kadar aldı pala bence donuda alıcak bugun benden ehueheuhe
üstad ew ciye göre (Ew analisti A.Tiedje ) bugün dow artı açıldıktan sonra çakılmalı..ve çakılmalar epey sürmeli..gerçi site almanca..stopp 10120 demiş..ama en kararlı tesbiti ilk yazdığım biçimle..
ani bi panik dalgasıyla 275 shortları 225 ten kapattım lol ki ne lol :D simdi coker piyasa.. ykr de ne savunurmus be 61100 agannın orjinal hesabımı nedir..
[QUOTE=abka;162893]üstad ew ciye göre (Ew analisti A.Tiedje ) bugün dow artı açıldıktan sonra çakılmalı..ve çakılmalar epey sürmeli..gerçi site almanca..stopp 10120 demiş..ama en kararlı tesbiti ilk yazdığım biçimle..[/QUOTE]
Linkini de gönderir misiniz?
site açılmıyo abi..bu ne ya
kısa vadede 60400 üzerinde kalındıkça yukarı denemeler devam edebilir gözüküyor..
ben 61 bin üstünü kısalarak değerlendiriyorum,taktik değiştirdim bu sefer :)
Makas açıldı, spot şimdilik iyi ama, eğilip aşağı bakarsa şırak diye kapanabilir,
[QUOTE=thracian;162898]Linkini de gönderir misiniz?[/QUOTE]
[url]http://www.markt-daten.de/kommentare...etje/index.htm[/url]
bu adresten eski analizlerine bakabilirsin...
[quote=7410;162900]site açılmıyo abi..bu ne ya[/quote]
pala hatları kesiyor bazen :::
[quote=abka;162893]üstad ew ciye göre (Ew analisti A.Tiedje ) bugün dow artı açıldıktan sonra çakılmalı..ve çakılmalar epey sürmeli..gerçi site almanca..stopp 10120 demiş..ama en kararlı tesbiti ilk yazdığım biçimle..[/quote]
Almanca'dan az buçuk anlarım. Link'i verirseniz analizi özet olarak Türkçe'ye çevirip burada yazabilirim.
61250 zorlanacak geçemeyebilirde.
[QUOTE=Strategist;162905]Almanca'dan az buçuk anlarım. Link'i verirseniz analizi özet olarak Türkçe'ye çevirip burada yazabilirim.[/QUOTE]
[url]http://www.markt-daten.de/kommentare...etje/index.htm[/url]
bu adresten eski analizlerine bakabilirsin...
[quote=abka;162909][URL]http://www.markt-daten.de/kommentare...etje/index.htm[/URL]
bu adresten eski analizlerine bakabilirsin...[/quote]
[B]Error 500 - Internal server error[/B]
diyor başka bişey demiyor abi. Pala kapattırmış galiba... :)))
[QUOTE=Strategist;162910][B]Error 500 - Internal server error[/B]
diyor başka bişey demiyor abi. Pala kapattırmış galiba... :)))[/QUOTE]
[url]http://www.markt-daten.de/kommentare/elliottwellen/ew-tietje/2009/1107.htm[/url]
bunu dene