ben 34.400 LONG devam ediyorum hala.niye LONG sun diye sormayın bilmiyorum.sistem LONG olcan kardeşim dedi.peki dedik salı gününden beri LONG bekliyorum.
Printable View
ben 34.400 LONG devam ediyorum hala.niye LONG sun diye sormayın bilmiyorum.sistem LONG olcan kardeşim dedi.peki dedik salı gününden beri LONG bekliyorum.
[QUOTE=bull market;68019]Ooo şimdi anladım teşekkür olayını kusura bakmayın, kaç gündür ilgisizim ya foruma adapte olamıyorum, bu gidişle bırakıcam galiba forum ortamını, bugünlerde forum ortamı benim için sigarayı günde bire indirmek gibi bişey oldu , ne zaman son sigarayı kırıcam bakalım, fakat çok az zaman kaldı galiba, öyle hissediyorum:), saygılar.[/QUOte]
Sayın Bull, son sigarayı kırdığında yaz. Benden sana bir karton teşekkür.
[QUOTE=SEYYAH;68030]ben 34.400 LONG devam ediyorum hala.niye LONG sun diye sormayın bilmiyorum.sistem LONG olcan kardeşim dedi.peki dedik salı gününden beri LONG bekliyorum.[/QUOTE]
Salı gününden beri short demediyse o longa uy. arada short long yaptırdıysa sistem tekleyebilir dikkat et.
[quote=VOBiX;68032]Salı gününden beri short demediyse o longa uy. arada short long yaptırdıysa sistem tekleyebilir dikkat et.[/quote]
yok demedi tolga.ama bi beklenti içinde değilim belki yarın SHORT der.bilemiyorum.
Yatayda tend sistemlerini çoğu çarpıldı da bir kaç gündür aynı sinyalde kalan sistme daha çok umut vaad ediyordur diye düşünüyorum.
Yarın için
IMKB 30 Günlük direnç = [b]34814,17[/b] (Bugün için 34898,49 idi)
IMKB 30 Günlük destek = [b]34284,86[/b] (Bugün için 33929,49 idi)
IMKB100 günlük desteğini (26118,24) dün 26054,96dan kapanarak kırmış.
Bu dengesizlik de dün bahsetmiş olduğum yüksleişe genel olarak katılım olmadığı bazı endeks30 hissleriyle yapıldığını gösteriyor.
VOB Günlük Destek [b]33,825[/b] (Bugün için 33,500 idi)
VOB woodies günlük pivot seviyesi [b][color=#800000]34,250[/color][/b]
[quote=catedral;68028]28 e düşsse iyi 25 e inmişler.. Birisi senden teşekkürlerini geri alıyoo..[/quote]
yannış yere bakıyorsun...25 dediğin benim ettiğim teşekkür..bana edilen hemen altındaki rakam
[QUOTE=Astatin;68036]yannış yere bakıyorsun...25 dediğin benim ettiğim teşekkür..bana edilen hemen altındaki rakam[/QUOTE]
idare edicen...
[B]Kıvırtmaya başliyorum artık.. [/B]34.100 altına bu bir daha denerse iflah olacağa benzemiyo.. Ama burdan fazla bir aşağıyıda aklım almıyo..Yıl sonu olduğu için..
Allah sonumuzu hayretsin..
[QUOTE]Mesajlar: 791
Ettiği Teşekkür: 29
[B]87 Gönderisine 120 Kere Tesekkür Edildi [/B][/QUOTE]
:D:D:D Bu kimin işi yawww:D:D:D
bana da teşekkür edin ya
Sayın Astatin, Sayın catedral ve Sayın sazan,
Neşeli tarzınız için teşekkür ederim.
Bol şanslar...
Saygıdeğer Arkadaşlar,
Bayram tatilini biraz uzattık ama birşey kaçırmamış hatta işkenceden yırtmışız.
Yarın tatilim bitiyor.Adapte olmak çok zor olacak. MFÖ dan mecburen diyerek başlayacağız rutine.
Bol şanslar hepinize...