-
[QUOTE=Strategist;162910][B]Error 500 - Internal server error[/B]
diyor başka bişey demiyor abi. Pala kapattırmış galiba... :)))[/QUOTE]
[url]http://www.markt-daten.de/kommentare/elliottwellen/ew-tietje/index.htm[/url]
çıkması lazım..bende çıkıyor
-
fdow geldi .. vay anasını kör gibiydim ya ..
-
Gol olurda hangi kaleye olur, celcuki patron,10 ar dan 2 çıbık sonra belli olur,
-
Tiedjke diyor ki: Dow'un son çıkışı hiç de sürpriz olmadı, bekliyorduk. Beklediğimiz hedefe geldi, hatta günlük formasyonlara bakınca daha da çıkması sürpriz olmaz diyor. Eğer 10119'u geçerse kağıdı kalemi ele alıp uzun saatler tekrar analiz yapmam gerekir, çünkü sayımım iptal olur demiş. Short'unuz varsa 10120 üstünde hemen kapatın diyor.
Bu bizim için çok önemli, ama bizim VOB kapalı oluyor, nasıl stop edeceğiz ki? Ben yine de geceye short gireceğim, yapacak birşey yok. Enorton'un sabah gapleri ile ilgili efsanevi sözlerini tekrarlamak isterim: "Demirden korkan trene binmez" :)))
-
Abiler bende almanca var biraz isleri kolaylıyım size full tercumesini yazarım,strategistin dediklerine ek yaparım..
-
yav bunlar nıyetı bozmus bunlar yenı tepe mepe yaptırcekler gari endexe gene biton dayak yiyecun :(
-
apsd -4000 den - 900 e indi hemde fiyat duserken.. demkki 3100 yenı short olustu.. kı bunun bı kısmında ben de bulundum.. benım bıldıgım aga bugun dowun acılısınıda bahane edıp %4 yukarda kapatır... allah yardımcımız olsun.. ozellıkle ben shorttayken sızde gumburtuye gıtceksınız gıbıme gelıyo.. :D
-
Öyle pis bir yerde ki her taraf destek/direnç kaynıyor. Aşağı tükürsen margin call, yukarı tükürsen iflas... Cesareti toplayıp poz açamaz oldum... İçimde bir huzursuzluk var...
-
[quote=Strategist;162921]Öyle pis bir yerde ki her taraf destek/direnç kaynıyor. Aşağı tükürsen margin call, yukarı tükürsen iflas... Cesareti toplayıp poz açamaz oldum... İçimde bir huzursuzluk var...[/quote]
şövalyenin bahsettiği durum oluyor,ortalamalar birbirlerine çok yaklaştı..
ne tarafa olursa olsun kırılım sert olacak gibi yakında..
-
[quote=elstock;162918]Abiler [B]bende almanca var biraz[/B] isleri kolaylıyım size full tercumesini yazarım,strategistin dediklerine ek yaparım..[/quote]
bende de var biraz...
wie heiss du?
wie alt bist du?
wo wohnst du?
ich liebe dich :D
liste uzaaaar gider..........:::
-
kısa devam .. şelale .. %5 düşeriz tahminim ..
-
Kararımı verdim:
61.400'ü kırarsa long,
60,925'i kırarsa short,
o zamana dek flat....
-
[QUOTE=selçuklu;162924]kısa devam .. şelale .. %5 düşeriz tahminim ..[/QUOTE]
abi %5 de gozum yok yeni pozumdan 300+ puvan alayım baa yeter::: emme son pozdan (61350 short) asıl hedefım 600 pıvan kar....
-
üff ne ayu birikti bea piyasada :))
-
61350 shortos 60950 flatos .... + 400 pıvan daha savol pelam
yuaw pela sadece banamı bonkor gayrı zabahtan bevrı +2000 pıvan kar yazdırdı toplamda ... arhadaşlar yokmu aynı durumda olan ?
-
[QUOTE=fXci;162928]61350 shortos 60950 flatos .... + 400 pıvan daha savol pelam
yuaw pela sadece banamı bonkor gayrı zabahtan bevrı 2000 pıvan kar yazdırdı toplamda ... arhadaşlar yokmu aynı durumda olan ?[/QUOTE]
banada 1200 puan zarar yazdı heuehueh aynı sayılırız :D az daha ugrasayım dur yetısırım sana..
-
:D
[b]ab ısdunyası grubu:[/b] euro'nun mevcut sevıyelerı acı vermeye basladı
-matrıks-
-
Ben de az bişey zarardayım cuma kapanışına göre... Buna da şükür, 60300 den longladıktan sonra piyasa gapı kapamaya gidebilirdi... Bizim zarar da 2 ye katlanırdı...
-
-
Cuma günü en yüksek değerden gelen desteğin üzerinde şu an. Bir kırdı mı 60.700'de bulur kendini...
-
ne savunmaymıs be ehhh artık.. ula vatan elden gıtse bu kadar savasmaz mıllett :))
-
[quote=Larossıan;162932]60950 short.[/quote]
sistemlimi abi ?
-
[quote=YAVUZHAN;162935]sistemlimi abi ?[/quote]
evet.
-
-
61300 kısa devam... şelale golü olur bence ..
-
[quote=Larossıan;162932]60950 short.[/quote]
[quote=YAVUZHAN;162937]61050 long ![/quote]
bakalım nolcak...
-
[quote=7410;162939]bakalım nolcak...[/quote]
usta favori ben süprize koşuyorum :)
-
[QUOTE=7410;162939]bakalım nolcak...[/QUOTE]
şelale olacak bence .. :D
-
[QUOTE=selçuklu;162938]61300 kısa devam... şelale golü olur bence ..[/QUOTE]
yaf patron ben de 275 den shortları kaptırdım panıkle.. sonra gerı actım gerı verdım gerı acıyorum ama ne bıeyım esas hareketler kacıyo yaf.. hareket etmeyecem dıyorum o vakıtte zarar ustune zarar... anlamadım kı ben needem :P
-
[quote=selçuklu;162941]şelale olacak bence .. :D[/quote]
bence gol olur :..::..:
önce 60,750
sonra 61,800 derim...
bu arada geçen haftadan beri kısayım bozmadım daha poz..
-
[QUOTE=YAVUZHAN;162940]usta favori ben süprize koşuyorum :)[/QUOTE]
Bu hafta iddia noldu abi, BJK yatırdı değil mi kuponu :D
-
Histemim 61.000'den short çekti. 1/5 short'um. Nasıl olsa geceye short gireceğim için artık nereye çıkarsa çıksın kapatmam...
-
[quote=enorton;162945]Bu hafta iddia noldu abi, BJK yatırdı değil mi kuponu :D[/quote]
sorma enerton bu hafta elimi attığım takım kurudu resmen.
grenoble ligdeki ilk puanını aldı 12.haftada o kadar yani :(
newell's ve nemcastle hariç hepsi takla attı ..
-
Abiler Andre Tiedje'nin yazısını cevirdim,yalnız bi paragrafını anlamadım,bir sayım daha yapması gerekiyormus,o da dow jones acıldıktan sonra siteye yayınlayacakmıs,onun dısında su sekilde;
[FONT=Tahoma]Dow Jones gelecek hafta cok önemli..[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Dow Jones endeksi bu hafta 310.69 puan yukseldi,Dax a göre karsılatırıldıgında hatırı sayılır bir performans[/FONT]
[FONT=Tahoma]Gecen haftanın Dow Jones hareketine baktıgımızda süpriz bir yükseliş degil,böyle bir ralliyi bekliyorduk..Ayrıca minimum hedefimizde tutmuş oldu.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Gün içi trend geregi yeni bir yüksek yapılmasına olanak sağlayacak.Bu 10119 olabilir.Short pozisyonda olanlar 10120 den kesin stoplamalı..Elliott dalga teorisin dısında fiyat hareketine bakarsak daha önceki düsüklerden daha düsükler önümüzde görünmekte..Fakat trend hala bozulmamıs durumda ve stoplar bunun icin gerekli..Bu hafta dow jones icin karar zamanı,bu yuzden cok heyecanlı,yeni bir yüksek mi yapıcak yoksa ciddi bir dusus trendine mi girecek görücegiz.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Bol sans,eger kacınılmaz yanlış kararlar almazsanız zora girmezsiniz...[/FONT]
-
-
bugun fazla kıprasmaycam gun sonuna pozisyonda gırebılırım ozamana kadder önemli analiz gorursem yapıştıracam gayri ...... izlemedeyim accuk flatos
bide teknik trade ederkene dikkat ettiim onemli noktayı sizinlen paylaşam ... faydası dokunur belkim...
Asagıdaki yazdıklarım gun içi 15dk periyotta trade edenler üçün olayın kilit noktası ...
grafa bakıp analiz sonucu pozisyon aldık diyelim hedefimiz 300 pıvan yada 500 pıvan (emme teknik olarak atmasyon deel)...
longladık ve hedefımız olan yere yaklastı.... karımızı realize ettik.... işte asıl olay burdan sonra başlıyor gayri... realize ettikten sonra hemen yeni pozisyon almamak gereklli... grafta yeni denge şartları oluşmalı... accuk filler tepişmeli hedef yeresinde...fake ler atılmalı ... graf oturmalı....... karı aldıktan sonra ekrandan kalkıp en az 30 dakka bazen 1-2 saat başka işlernen ugrasılmalı ... sonra gelip ekrana temiz kafaynan tekrar bakılmalı.... hiç bisey kacmıyor .... hareketlerin tumunden faydalanmak imkansız ... belli ve net olanları goze kestirecen
emin olun trend piyasasındada yataydada hergun fırsat vereyor... önemli olan garip gurip yerlerden pozisyona gırmemek gayri.... net-belli teknik yerelerden pozisyon alıp istopuda katı uygulamak... bide karı realize ettikten sonra yukardakilere dikkat ettimmi herbsey guzel gedeyor.. 300 -500 derkene damlaya damlaya gol oluyore
-
Cuma danve Bugün shorta girip henüz malı bırakmamış kontrat sayısı yüksekse eğer yarın biraz daha yukarı götürüp mc yedirip terse dönmesi daha mantıklı gibime geliyor emme göreceğiz bakalım. bakarken baka kalmayalım da ...::)))
-
60500 e stop long devam !
61200 üstünde günlük kapanış yapacaksak geceyede long !
-
gün sonu
[B]60.400-60.600[/B] arası kapanış olursa yarın [B]artı [/B]gap
[B]60.600-60.825[/B] arası [B]eksi[/B] gap beklentim var.
[B]61.200[/B] üzeri kapanışta ise 1000 puanın üzerinde [B]artı[/B] gap olursa beni şaşırtmaz.
herkese kolay gelsin
iyi akşamlar...
-
ahada sistem sat vermiş..şu andna itibaren uyuyorum sisteme..150 şortşayne