sayın mavi sizin vob ıcın yorumunuzu alabılırmıyım nereye gıdıyoruz sizce
Printable View
sayın mavi sizin vob ıcın yorumunuzu alabılırmıyım nereye gıdıyoruz sizce
hadi teşekküre hadi hadi hadi parmaklar boş durmasın :)
sayın mavi nin işi var herhalde vobtrader sızın yorumunuzu alalım:)
Makul bir yatırımcı %50 düşmüş Microsoft hissesi mi alır yoksa %60 düşmüş Garanti mi :)? hani iktisat herkesin nihayetinde iktisadi olarak makul bir aktör olarak hareket edeceğini söyler ya. o açıdan soruyorum..
(Tamam tamama, madem herkes makul bir iktisadi aktör olarak hareket eder catedral neden uzun pozisyonda diye soracaksınız :) O istisna, kimlik bunalımında dedim ya... Buyrun bakın sayın Sazan'a çelik bir irade ile kısada pozisyon koruyor .. örnekler çöoğaltılabilir...portföylerde çoğaltılabilir..)
[QUOTE=Astatin;68051]Bir yatırımcı %50 düşmüş Microsoft hissesi mi alır yoksa %60 düşmüş Garanti mi :)?[/QUOTE]
tabiiki garanti ( uzundayım da):..:
[QUOTE=Vob Trader;68049]hadi teşekküre hadi hadi hadi parmaklar boş durmasın :)[/QUOTE]
bu ne yaaa naptınız foruma böyle:D
[QUOTE=Astatin;68051]Bir yatırımcı %50 düşmüş Microsoft hissesi mi alır yoksa %60 düşmüş Garanti mi :)?[/QUOTE]
ben risk paylaşma yaparım astatinim %70 microsoft %30 garanti
sizden yorum almayalım mumkunse cunku sız cok beddua edıyorsunuz malum uzundayız ( tabiki şaka ....)
[quote=catedral;68038]:D:D:D Bu kimin işi yawww:D:D:D[/quote]
Bir de erkek egemen toplumuz derler..Buyur bak sana pozitif ayrımcılık yapıyor forum .brv.brv.brv
[QUOTE=torsion;68050]sayın mavi nin işi var herhalde vobtrader sızın yorumunuzu alalım:)[/QUOTE]
benim yorumum imkb 100 25800 ü kırdımı ne verdiyse sat. 25800 üstü uzunda bekle ekmek su istemio nasılsa:)
[QUOTE=Astatin;68056]Bir de erkek egemen toplumuz derler..Buyur bak sana pozitif ayrımcılık yapıyor forum .brv.brv.brv[/QUOTE]
erkek egemen değil, ona 'ata erkil' derler bi kerem:p
[QUOTE=hexen;68054]ben risk paylaşma yaparım astatinim %70 microsoft %30 garanti[/QUOTE]
sn hexen shortları tutuyormusunuz ? maliyetiniz tam neydi sizin ?