[quote=hexen;68054]ben risk paylaşma yaparım astatinim %70 microsoft %30 garanti[/quote]
Hexenim analistim grafları sevilesim çatalkaram çingenem çizgi matriksim çubuk neom çosın vanım,
Riski paylaşma viski paylaş+.
Printable View
[quote=hexen;68054]ben risk paylaşma yaparım astatinim %70 microsoft %30 garanti[/quote]
Hexenim analistim grafları sevilesim çatalkaram çingenem çizgi matriksim çubuk neom çosın vanım,
Riski paylaşma viski paylaş+.
[quote=torsion;68052]tabiiki garanti ( uzundayım da):..:[/quote]
Allah kahretmesin seni diyim ne diyim.boks..boks..boks.
[QUOTE=Astatin;68061]Allah kahretmesin seni diyim ne diyim.boks..boks..boks.[/QUOTE]
garanti alın bakın yılbaşı kredisi de veriii hem ucuz :..:
[quote=torsion;68055]sizden yorum almayalım mumkunse cunku sız cok beddua edıyorsunuz malum uzundayız ( tabiki şaka ....)[/quote]
mümkün tabi..hay hay...sana bi teşekkür puanı veririm şimdi görürsün ha.boks..boks.
[QUOTE=mersiyk;68059]sn hexen shortları tutuyormusunuz ? maliyetiniz tam neydi sizin ?[/QUOTE]
34650 1/2 short
35050 1/2 short
etimdi sonra shorts realiz ettidim terkar yukardan bindidim 35000 malyet
yarın icun 34350...34400 üstesinde durur eyer flat olcayım haftasona flat
[quote=torsion;68062]garanti alın bakın yılbaşı kredisi de veriii hem ucuz :..:[/quote]
diskindiim bi bankadır kendisi.. eyi bilirim içini dışını kirli ve kirsiz çamaşırlarını...en az bobineri kadar diskinirim diyeyim ben sana
[QUOTE=Astatin;68063]mümkün tabi..hay hay...sana bi teşekkür puanı veririm şimdi görürsün ha.boks..boks.[/QUOTE]
yaw dow dakiler senin bedduaların yüzünden işlem yapamaz oldular ABD liler senin yorumlarını okuyup biz düzelemeyiz diyerek intihar edıyorlarmış:..: bırak yakalarını artık bırakta bızım uzunlar iş yapsın
[quote=mavi;64075]Saygıdeğer Arkadaşlar,
5 nolu Dalganın tamamlandığı varsayımıyla yeni hedefim Dji te yeşil OBO boyun çizgisine yani 10.900 lere tekabül edecek ittire kaktıra bir çıkış sonrası (ki İMKB100 deki yansıması 31.000 - 33.000 aralığı) Obama lale devrinin bitişi, 7.400 ün nihayet kırılışı ve İMKB100 ü 6.000 endekse götürecek uzun ayı piyasası. 10.900 endekse kadar haritam bu.Bozmazlar umarım.
Bol şanslar hepimize...[/quote]
Sayın torsion,
Yukarıdaki beklentimde revizyon yapmam gerekecek gibi.Dji te, İMKB100 de çok oyalandılar.Bu gidişle Dji 9.800 lere kadar ancak ittirip kaktıracak gibi.İMKB de ise son çıkış 28.000 de mi? 31.000 de mi biter? indikatörlerin durumunu izleyeceğiz gibi.Piyasaya adaptasyon ve işe başlama stresini atlatma süresi sonrası beklentilerimi paylaşabilmek umuduyla...
Bol şanslar...
Bugünkü grafik yarışından geri kalmışım..Hem boğalara bunalım olsun diye..bir tane klasik TA şekli de benden
Bu arada 60 dakikalık indikatörler yukarı yapabilmek için depo doldurma istasyonlarına varmışlar.Depo dolana dek yavaş inişler, dolduğunda ise sert yükselişler görmemiz olası gibi.120 dakikalıkları beklerse çıkış için, yavaş inişlere devam der.Sözün özü düzeltme yükselişinin bitmediği beklentimi koruyorum.
Bol şanslar...
yorum grafiğin içinde... boğalar gerdan kırabilir yada boynuzları kırabilir..anlayacağız yakında
..yani