[quote=selçuklu;268225]full flat .. svmedim .. rahatsız oldum pozdan ..[/quote]
hafif sola dönseydin patron :::::: :D:D
Printable View
[quote=selçuklu;268225]full flat .. svmedim .. rahatsız oldum pozdan ..[/quote]
hafif sola dönseydin patron :::::: :D:D
long cular devam
tecrübe der ki,
%2'lik yükseliş orda kalmaz... :rolleyes:
göstergeler der ki, yarına gap up bile açılsa, düşüş kaçınılmaz...
velhasıl kelam; durum karışık...
forekse bakalım az. burdan bi cacık çıkmaycek.
voba 1.000 lira yatırıyon. vob kıçını yırtsa akşama %15.
forekse 1.000 lira yatırıyon. 20 pip yakaladığın an (ki bu 15 saniyeye denk geliyo, %20. 3 kere yapabilirsen %60.
yemişim vobu :::
ciuvv alacaklar son 5 dk..uhe ve ehu
yyfu yorum yok flat uyurum :)
cümleten iyi akşamlar .... don gömlek çorap en fulunden flat .. .
emeği geçen herkese tşkler.
hayırlı akşamlar.
Daytrade açısından insanlığa faydalı bi gündü haydi iyi akşamlar.
yarın artı gap var bence.
bgc 1750 longun 1250 sini kapadı ama credit 4000 küsur long açtı ve kıpraşmadan bekledi.Yarın artı gaopte kapanacak gibi bir kanaatim oluştu.75200 üzrinde kapanış ta olumlu oldu.yarın direk 76 lardan açalım.
[quote=hpy;268244][B]yarın artı gap var bence.[/B]
[/quote]
hocam iyi alıştın ama istediğin oluyor emeklerinin karşılığını alıyorsunuz maşaallah
74525 maliyetle ful long devam
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/zdidz63ec7.png[/IMG]
[quote=unlimitted;268232]tecrübe der ki,
%2'lik yükseliş orda kalmaz... :rolleyes:
göstergeler der ki, yarına gap up bile açılsa, düşüş kaçınılmaz...
velhasıl kelam; durum karışık...
forekse bakalım az. burdan bi cacık çıkmaycek.
voba 1.000 lira yatırıyon. vob kıçını yırtsa akşama %15.
forekse 1.000 lira yatırıyon. 20 pip yakaladığın an (ki bu 15 saniyeye denk geliyo, %20. 3 kere yapabilirsen %60.
yemişim vobu :::[/quote]
tersi durum söz konusu değilmi fx de unli hocam fx de bizim bi arkadaş 3500 usd sini 2 ayda 0 ladı da ondan diyorum.Çok riskli ama buna göre de yüksek kazanç söz konusu tabi ki ancak herkese tavsiye etmek ne kadar doğru bilinmez.
saygılar
[quote=hpy;268244]yarın artı gap var bence.
bgc 1750 longun 1250 sini kapadı ama credit 4000 küsur long açtı ve kıpraşmadan bekledi.Yarın artı gaopte kapanacak gibi bir kanaatim oluştu.75200 üzrinde kapanış ta olumlu oldu.yarın direk 76 lardan açalım.[/quote]
credit'in açtığı pozisyonu aynı gün kapattığı çok ama çok nadirdir.
müspet veya menfi...en erken ertesi gün kapatır.
ama pozisyonun hasını citi tutar.
o kurumun kurumsal sabrına hayranımdır. özellikle 1 günde 6.000 kontrat üzerine çıktığı pozisyonlarda. :)
herkese iyi akşamlar...
[quote=a.kaya;268248]tersi durum söz konusu değilmi fx de unli hocam fx de bizim bi arkadaş 3500 usd sini 2 ayda 0 ladı da ondan diyorum.Çok riskli ama buna göre de yüksek kazanç söz konusu tabi ki ancak herkese tavsiye etmek ne kadar doğru bilinmez.
saygılar[/quote]
ben hiçbir şeyi kimseye tavsiye etmem a.kaya hocam.
herkes bilir.
imzam bunu çok açık şekilde dile getiriyor bence.
herkesin sözü kendi parasına geçer.
eğer bu yazdıklarımın tersi de geçerli olmasaydı, VOBda Allahın kulu kalmaz herkes forekse geçerdi altın madeni bulmuş gibi.
VOB ile spot arasındaki farkın aynısı foreks ile VOBda vardır.
çünkü riski artıran para miktarı değil, kaldıraç miktarıdır. bunu bilmeyen adamın ne forekste, ne VOBda işi olmamalı. hilmi abi geçenlerde çok güzel bir laf etti. bir arkadaşımız için "bu cümleyi yazan kişi VOBdan parasını çekerse bence daha çok kazanır" demişti. en ufak bir yergi değil, çok mantıklı bir laftı bence.
matrixde indikatör alarm seviyelerini kullanan varmı..sat veriyo hep yukarı diyo bu..
bu arada bin sayfayı vurmuşuz :::
ben hala eski sayfalardayım 127. sayfayı yeni bitirdim.üüüüüü
ne geyik dönmüş .dng
[QUOTE=QUEEN;268218]profosörmüsünüz..tredin profösörü..:)[/QUOTE]
evet ameliyat yapıyorum yalnız ufak bir ayrıntı var elimizde neşter kalmamış testere kullanıyorduk perşembeden bu yana:)
[quote=grtrader;268252]bu arada bin sayfayı vurmuşuz :::
ben hala eski sayfalardayım 127. sayfayı yeni bitirdim.üüüüüü
ne geyik dönmüş .dng[/quote]
valla ben hiç geyik yapmadım hep Asti Unli ve Selçuk hoca 3 lüsü forumu 1000 sayfalara çıkardı acaba sitenin sahipleri içinde bu 3 lüde varmı diye düşünmeden edemiyorum yani ::: ::: :..: :..: ama geyiklerinden de şikayetçi değilim doğrusu iyi gidiyor yoksa stres stres nereye kadar çekilir demi arkadaşlar ;)
dow kapanmadan senaryoyu veriym dedim. sonra dowa göre çizdi denmesin:::
ne buyurdunuz patronlar?
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/1f78c656.png[/IMG]
belanı versin alarm seni..sat verdi yukarı diyo..batırmak için alarm veriyo..heheh
alarm verdirme bence. çünkü geçici sinyaller olursa sıkıntı olur.
[IMG]http://bigcharts.marketwatch.com/charts/big.chart?symb=djia&compidx=aaaaa%3A0&ma=0&maval=9&uf=16&lf=268435456&lf2=4&lf3=2&type=4&size=3&state=8&sid=1643&style=350&time=7&freq=1&comp=NO%5FSYMBOL%5FCHOSEN&nosettings=1&rand=1565&mocktick=1[/IMG]
[IMG]http://bigcharts.marketwatch.com/charts/big.chart?symb=spx&compidx=aaaaa%3A0&ma=0&maval=9&uf=32&lf=16&lf2=4&lf3=2&type=2&size=3&state=8&sid=3377&style=380&time=8&freq=1&comp=NO%5FSYMBOL%5FCHOSEN&nosettings=1&rand=2678&mocktick=1[/IMG]
aslında sabah açtıklarım sistem ve NK sine göre kesinlikle kapama diyordu ama ortadaki indikatör flatla dedi bende flatladım bakalım yarın ola hayrola eğer o indiktedeki mavi tekrar kırmızı ve yeşilin üstüne atarsa tekrar longlarım daire içlerine dikkat derim..
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1007.hizliresim.com/2010/7/21/3263.jpg[/img][/url]
yusuf dowda bal gibi obo var..son grafda..ikili dibemi gidiyir yoksa dow..dowu takan varda sanki..
noli ya dow asagi biz yukari.....pala hata yapmadiysa veya mal cakmak icin zirveye cikmadiysa dowda buralardan uzamak iyi getirir ama...foreks hesabi yok bende.....
[quote=padişah;267858]75 çok gecikti[/quote]
T..CElhamdülillah.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele:yü::yü:
..oo mondiyoooooo kraşieynseync
[QUOTE=trader38;268257]dow kapanmadan senaryoyu veriym dedim. sonra dowa göre çizdi denmesin:::
ne buyurdunuz patronlar?
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/1f78c656.png[/IMG][/QUOTE]
dowa göre çizilimiş bence .. yani ayıp patron hakkaten . .üvvvv . kınıyorum ...... :D:D:D
quenn apla .. senmi smaçlıyosun apla .. sabah fdow smaçlasan olurdu bizde nasiplenirdik .. neyse .. avatarım nası apla .. . 110km/h sailfish .... underwater ... üvvvvvvvvvv .. mondiyo .....
[quote=selçuklu;268286]dowa göre çizilimiş bence .. yani ayıp patron hakkaten . .üvvvv . kınıyorum ...... :D:D:D[/quote]
:D patron grafik çizilirken dow 10220 civarı idi.:cool: özellikle erken verdimki dow düşünce uydurdun denmesin diye:(. yinede kurtulamadım:D
boşver sen dowu mowu. ne buyurdun? (i)-(ii)-(iii)-(iv)-(v) Ed şablonuna uyarmı?
şablon güzel bence .. edlerde .. 4. dalga 1. dalga bölgesine giriyor .. patron.. girmesede olur diyenlerde var ... yani ama bence girince daha iyi oluyor .. ed olduüğu belli olsun ....
vayyyy dow pis düşüyor .. vayyyyyyy .. gısacı arkadaşları teprik ederim. ....
[quote=selçuklu;268293]şablon güzel bence .. edlerde .. 4. dalga 1. dalga bölgesine giriyor .. patron.. girmesede olur diyenlerde var ... yani ama bence girince daha iyi oluyor .. ed olduüğu belli olsun ....
vayyyy dow pis düşüyor .. vayyyyyyy .. gısacı arkadaşları teprik ederim. ....[/quote]
zaten 74375 görülse overlap oluyor.
99xx kapasın 1 milyon çiçek açsın..yok ** öyle yapmasın..1/5 kısa dişimin kovuğuna yetmez..way...
hula kitaronun gısalara üzüldüm valla...üwww
[QUOTE=Astatin;268298]99xx kapasın 1 milyon çiçek açsın..yok ** öyle yapmasın..1/5 kısa dişimin kovuğuna yetmez..way...
hula kitaronun gısalara üzüldüm valla...üwww[/QUOTE]
hakkatn patron .... kitaro patron aklıma geldi benimde az önce .. üvvvvv ...
[QUOTE=selçuklu;268287]quenn apla .. senmi smaçlıyosun apla .. sabah fdow smaçlasan olurdu bizde nasiplenirdik .. neyse .. avatarım nası apla .. . 110km/h sailfish .... underwater ... üvvvvvvvvvv .. mondiyo .....[/QUOTE]
ooowww...mondiyooo parnakkk:D:D......flatıim patron..zirveden şortlayamadık..üüww.yazıklar olsun..avatar on numara..bizim voba uymaz dalgıç patron..uçan balık yokmu:::
bernake ne dedide dow geberdi..
üwww inşallah toparlar dow.böyle giderse sabah eksi GAP olur...GAP daytrader ı bozar üwwww :o:o:o
biz kapanırken fdow 10.186 idi...şu an 10.040 pifff...toplayın lem :o:o
daytrader yatay açılış sever :D:D
saraylı abi nerde?
bugün hiç yazmadı sanki.ben mi farketmedim yoksa?
[quote=TÜRKOĞLU;268302]üwww inşallah toparlar dow.böyle giderse sabah eksi GAP olur...GAP daytrader ı bozar üwwww :o:o:o
biz kapanırken fdow 10.186 idi...şu an 10.040 pifff...toplayın lem :o:o
daytrader yatay açılış sever :D:D[/quote]
way ..sus la musibet...anında tepti..üww
[quote=Astatin;268307]way ..sus la musibet...anında tepti..üww[/quote]
üwwww mondiyooo :D:D:D
ooooo noliyoooo :D:D:D
asti gel sende günlükçü ol.tamam isim pek hoş değil günlükçü sanki yufkacı gibi ama ossun :D:D:D