[quote=Astatin;163081]Aha PAMBIK, benim sitemden link..tıkla hit ver...eüzü billahi...töbe töbe...[/quote]
hah şöyle kabıl et kendine gel...türbişon :::
kardeşim ben öyle diyerek manipülasyon yapıyorum :..:
Printable View
[quote=Astatin;163081]Aha PAMBIK, benim sitemden link..tıkla hit ver...eüzü billahi...töbe töbe...[/quote]
hah şöyle kabıl et kendine gel...türbişon :::
kardeşim ben öyle diyerek manipülasyon yapıyorum :..:
Piyasa shortçulara alım fırsatı mı tanıyor yoksa gerçekten dj çıkışına o da mı inanmıyor? Ben bilemedim bilen varsa yorumlasında önümüzü görelim
[QUOTE=Strategist;163082]Sistemi sayesinde geceye long giren var mı acaba? Çok kişinin sistemi dün akşam short'daydı galiba, yanlış hatırlamıyorsam...
Bu sabah gap'i olayı büyük haksızlık. Kazancı da haksızlık, kaybı da. Hangi sistem, hangi yöntem, hangi yaklaşım bilebilir piyasanın koskaca bir DOW seansında kapalı kaldıktan sonra sabah nasıl açılacağını?[/QUOTE]
[QUOTE=Strategist;163091]İşe yarayan sisteme de, yazarına da saygılarımı iletirim. Ben işe yarayan bir sistem yazamadım henüz diye kimsenin sistemine çamur atmam, sakın yanlış anlaşılmayayım. Benim böyle bir sistem yazamamam benim eksikliğimdir.
Ama sistemi Dow üzerinde çalıştırıp gece nasıl kapanacağını tahmin edip ona göre geceye pozisyonla girerim diyorsanız sorun yok. Yoksa sadece Vob'un 17:34'deki durumu üzerinden sistemle karar veriyorsanız güvenilirliği daha düşük olmalı diyor mantığım. Piyasa mantıkla yürümez tabi biliyorum. :)
Bu arada, ne kadar az sabah gap'i yediğime inanamıyorum. 61.000'den 2/5 kısalmıştım, şimdi 61.150. Dün geceki ralliyi piyasa ciddiye almadı mı ne? Pala uyanamadı galiba...[/QUOTE]
ve elbette ki her sistem bazı zamanlarda terste kalacaktır
full kısa .. .
[quote=ordi;163094]Piyasa shortçulara alım fırsatı mı tanıyor yoksa gerçekten dj çıkışına o da mı inanmıyor? Ben bilemedim bilen varsa yorumlasında önümüzü görelim[/quote]
mart ortası başlayan trendin sona erdiğini bir kez daha hatırlattı dünkü dow kapanışına verdiğimiz tepki..
dünün yükseğinden gelen satışlarla dünkü kapanış seviyelerine geriledik hızla..
ben böyle düşünüyorum ordi.
60525 altında satışlar hızlanabilir ayrıca..
Günaydın dünden shortla devam.
feci baskı var .. çökeriz tahminim. .
[QUOTE=selçuklu;163102]feci baskı var .. çökeriz tahminim. .[/QUOTE]
hocam sende benım gıbı ters ındıkator oldun :(
long .. kolbastıya bak . .. vay a* ...
[QUOTE=enorton;163022]Sisem SAT vermedi geceye lönk...[/QUOTE]
Sistem saat 10 da SAT verdi... Ama sankim piyasa bir daha yukarı yapacak gibi duruyor... Neyse sisteme uymaya devam...
[QUOTE=Kennym;163105]hocam sende benım gıbı ters ındıkator oldun :([/QUOTE]
tahta manyadı patron .. ben normalim .. hehehe :D
60975 drenç var.
Son Kehanet :)
[url]http://fanatik.ekolay.net/Iste-son-kehanet_3_Detail_33_152415.htm[/url]
son poz 61000 kısa .. ne belalı palaymış ..
[quote=Larossıan;163100]Günaydın dünden shortla devam.[/quote]
hadi hocam yok mu bi hareket :) ben uzuna döndüm...hiç bişeyden korkmuyorum seninle karşılıklı durmaktan korkuyorum :)
(bu arada benim poz sabah al akşam sat değil...orta vade )
61000 üstü uzun altı kısa olacam bugün ..
makası evde unuttu herhalde aga.. bugun pek ılısmıyo aksıne satıs basksı verıyo ama hadı hayırlısı..
[QUOTE=enorton;163109]Sistem saat 10 da SAT verdi... Ama sankim piyasa bir daha yukarı yapacak gibi duruyor... Neyse sisteme uymaya devam...[/QUOTE]
11 de AL geldi aynı yerden aldık...
ben bile uzun gırdıysem yandıgımızın resmı sert satıslar gelır bırazdan....dng
nooliii la aga mal mı iteliyo napıyo kaptan korkuyorum :eek::eek::eek:
oha eksi makas :))
Endeks teknık analızı (teknıkanalızım.com)
endeks tepkı surecıne devamedıyor.
Sakınde gelısse endeksın olumlu goruntusu pıyasada tepkı surecının verdıgı
psıkoljık nedenler ıle cokta canlı durmamakta.
Ancak sabahta ozellıkle raporumuzda [url]www.teknıkanalızım.com[/url] web sayfamda
vede cnbc-e de ıfade ettıgım gıbı sakın yukselıs
seyrı ılk adımda endeksın bugunde 47.350 uzerınde kalması ıle beraber
49.200 sevıyesınden gecmekte olan 22 gunluk
hareketlı ortalamaya kadar tasıyacaktır.
Sımdılık endeksın seans ıcı perıyortlamrda 48.300 ve 48:500 hareketı 1
saat ıcınde baslaması normal olacaktır.
Klrırık destek 47.850 dırenc 48.050 bu nokta gecılerek ustte ıfadeetıgımız
noktalara yukselıs bırazdaha hızlanabılır.
Halıl recber-f.emre recber
ralli olsun bizim olsun .lelele.lelele.lelele
kapanış tahminim 64125 kayıtlara geçsn ..
[QUOTE=selçuklu;163133]kapanış tahminim 64125 kayıtlara geçsn ..[/QUOTE]
hocam az olmadı mı ? ::::::
bana göre 61000 ..yani şuanki aktif fiyat kısa için iyidur..uzun zaman 61000 görülemiyebilir..
e yuh artık yaf bu ne bole ...
histem exxx oldu .. Allah rahmet eylesin .. sisteme uyuyorum ...
Yanılmıyorsam dip yapacak buraları.Daha aşağısı zor gibi düşüş hayal olacak.
PALA nın böönkü mönüsünde beşamel soslu ayu kellesi var kimi görüniy
Belki 500-600 point daha giderse gider daha fazlası zor şimdilik hayallerimi yıktı.5 likte 50 puan kar var dünden bugüne al diyene kadar yada poz kapat diyene kadar bekliyelim bakalım.
[QUOTE=abka;163138]bana göre 61000 ..yani şuanki aktif fiyat kısa için iyidur..uzun zaman 61000 görülemiyebilir..[/QUOTE]
Sn abka şu sizin dün linkini sorduğunuz EW analistine göre DOW için son sayımında 10 120 yi stop yazmıştı, yani 8 000 hedefli sayımı iptal oldu.
Sanırım jerfin hafta sonu topiğe grafiği yapıştırmıştı.
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i0911.hizliresim.com/2009/11/10/1551.jpg[/img][/url]
sayım yaptım 3üm biri çıktı .. ahanda sayımım .. şelale olur tahminim ..
[URL=http://img130.imageshack.us/i/adszbk.jpg/][IMG]http://img130.imageshack.us/img130/5296/adszbk.jpg[/IMG][/URL]
Şimdi küfür edicem ama, bu nedir abi... Dünkü makası yoketti... Sistem de sapıttı... Şimdi de geçici SAT çıktı... Böle giderse her saat başı sinyal verecek...
[QUOTE=selçuklu;163140]histem exxx oldu .. Allah rahmet eylesin .. sisteme uyuyorum ...[/QUOTE]
bunlar su katılmamıs aga usakları .. su hale bak.. dun bırbırlerını yıyolardı euhe teorik fiyat 61300 fiyat 60850
Shortların üzerine bir bardak soğuk su içelim şimdilik.
[QUOTE=hilm;163145]Sn abka şu sizin dün linkini sorduğunuz EW analistine göre DOW için son sayımında 10 120 yi stop yazmıştı, yani 8 000 hedefli sayımı iptal oldu.
Sanırım jerfin hafta sonu topiğe grafiği yapıştırmıştı.[/QUOTE]
günlük sistemim sat da ve altı...astinin günlüğüde sat da.. daha ne olsun...:::
asti günlük al derse söyle..
aylık 20 dolar verelum..:::
hedef 50.000 altı..aralık sonuna kadar..abka parayı 3 e katlar...ne güzel rüya..
48400 imkb-100 de kıralamz kanımca..
Biraz geç oldu ama, Günaydın Arkadaşlar,