[quote=security;163153]Biraz geç oldu ama, Günaydın Arkadaşlar,[/quote]
geç ossun güç olmasın :::
saada günaydın!
Printable View
[quote=security;163153]Biraz geç oldu ama, Günaydın Arkadaşlar,[/quote]
geç ossun güç olmasın :::
saada günaydın!
Evet 5 likte flatladı.
60600 ün altına sarkmadığı sürece yukarı denemelere devam edecek gibi piyasa..
bence yukarı yönlüde pek marj kalmadı,61200 - 61700 seviyeleri olası yukarı harekette ciddi direnç seviyeleri olarak çalışacaktır diye düşünüyorum..
long lara 60600 stop,short lara 61200 stop münasip şu durumda..
3 ün biri başladı herhalde .. o sayım spottaydı ama olsun farketmez... spot vadeli .. vadeli önde gidiyor biraz .. hhehehe :D:D
[quote=SEYYAH;163154]geç ossun güç olmasın :::
saada günaydın![/quote]
olmaz, olmaz çünkü bu aralar, tırtığı bıraktık, makro analizci olduk,
mikro yu bırkatık,
Bu kadar random hareket eden bir piyasa görmemiştim uzun zamandır. Pala inanılmaz formda... Özlemiştik... :..:
[QUOTE=enorton;163148]Şimdi küfür edicem ama, bu nedir abi... Dünkü makası yoketti... Sistem de sapıttı... Şimdi de geçici SAT çıktı... Böle giderse her saat başı sinyal verecek...[/QUOTE]
12.00 da 60925 SAT verdi...
Gösterge olan tahvilin nosunu bilen varmı, ben bitane yapıştırdım, ama emin deyilim, araştırmak istemiyorum, kısadan indregandi mümkünmü,
py destek 60619 dur(10 dak,log), 20 deyil, bir desteğide 60774, ama o önemsiz, çünkü oralarda gezincek, hazırlıklar buna göre yapılsın, deniz durumu 2, tornalar 200,
fiyat duserken 3000 lere gelen apsd 700 seviyelerine geldi sanırım ters bi hareket baslayacak.. yukselıs yonunde.. DI+ ve DI- de bırazdan kesısecek ve DI + yukarı yonlu hareket edecek bunun yanı sıra moneyflow endex 20 sınırına suan ıtıbariyle dokundu.. heryer yukselıs ısaret edeıyo ama korkuyorum bugun 2 kere carpıldım zaten :D
py şu an için 60950,60609 arasında bir kanal içinde hareket etmekte, 609 kırılırsa shrt olan bizler biraz nefes alırız,
[quote=Kennym;163164]fiyat duserken 3000 lere gelen apsd 700 seviyelerine geldi sanırım ters bi hareket baslayacak.. yukselıs yonunde.. DI+ ve DI- de bırazdan kesısecek ve DI + yukarı yonlu hareket edecek bunun yanı sıra moneyflow endex 20 sınırına suan ıtıbariyle dokundu.. heryer yukselıs ısaret edeıyo ama korkuyorum bugun 2 kere carpıldım zaten :D[/quote]
bu ne hız hocam, terso devam mı bu günde, o na göre poz alacaz,
[QUOTE=security;163166]bu ne hız hocam, terso devam mı bu günde, o na göre poz alacaz,[/QUOTE]
uheueh terso devam hocam 950 satıstayım son poz bakalım bundada carpılcazmı ..
bugun kımseye bısey vermeyecek aga.. namıssızllk yapii
[quote=Kennym;163167]uheueh terso devam hocam 950 satıstayım son poz bakalım bundada carpılcazmı ..[/quote]
Aman hocam, sen kalıcı olduğun an trend başladı oarak kabul edecem, yemişim DXY, D+/D-, MFI falan, filan......................................
[quote=Kennym;163167]uheueh terso devam hocam 950 satıstayım son poz bakalım bundada carpılcazmı ..[/quote]
950 orta fiyat gibi, iki yöne ucu açık, bide fx sormak lazım, iyi performance de,
975 ten kapattım flat durayım bıraz.. 3 .denemede yalan oldu..:mad::mad::mad:
1-5-15-30-60 günlük ve haftalık sistemlerim alda .. çok ilginç..satta olan tek peryot 120 dk ..
[QUOTE=selçuklu;163173]1-5-15-30-60 günlük ve haftalık sistemlerim alda .. çok ilginç..satta olan tek peryot 120 dk ..[/QUOTE]
1 5 60 alda
15 30 gunluk satta.. yarı yarıya bolusmusler gostergeleri... hangısıne uysam kaybedıyom auhauh anlamadımkı bu olayı..
950 kısaları kapatma sebebım bellı ama DI biraz once kesıstı ve ayrısmaya yonelık ıkı tarafta ucunu verdı yukarı 1 dkkada.. bakalım hayırlısı...
61000 long.
Bilinenler,
faizde %0.88 lik bir hareket, VOB ta 6000 puan,
USD de 1 kademelik hareket, VOB ta 2 kademelik bir hareket,
ABD kendi parasını aşağı basıyor ve py ye 2trl dolar salmış durumda,
Türkiye mevcut dünya dengeleri ile IMF yapamıyor,
Türkiyenin 42 milyar TL. bütçe açığı mevcut, üstelik 9 aylıkta,
Dünyada Emerginglerde otariteye karşı isyan başlamış durumda, ama bu USD yle harekete geçmez, çünkü kontrol ABD de, ve dün bunu test ettik,
Dow yakın dönem için 10500 ü geçemez, geçer ise kafa üstü çakılır, tahminim 10500 üstü 2011-2012 arasında,
euro/dolar fırlamıs gene yakacaklar dunyayı haberlerı yok.. en az 3 savas acması lazım amerıkanın burdan kurtulmak ıcın yoksa gelecek seneden ıtıbaren alacaklılar kapıya dayanacaklar al tahvilini ver paramı deyu...
[QUOTE=Larossıan;163175]61000 long.[/QUOTE]
gedikten mi oynuyosun hocam ? orda bı 90 100 lotluk alım var o fiyat aralıgında..
[QUOTE=Larossıan;163175]61000 long.[/QUOTE]
abi acilen 5000 puana ihtiyacım var .. 5000 yaparmı bu sinyal :o:o:o
[quote=Kennym;163177]euro/dolar fırlamıs gene yakacaklar dunyayı haberlerı yok.. en az 3 savas acması lazım amerıkanın burdan kurtulmak ıcın yoksa gelecek seneden ıtıbaren alacaklılar kapıya dayanacaklar al tahvilini ver paramı deyu...[/quote]
Onların işine geliyor bakma. Zayıf dolar güçlü borsa => yüksek moral demek. Dow 10.000'i geçti diye zil çakıp oynadı millet. Doları yükseltmek isterlerse yolu belli nasıl olsa. Yükselt faizi olsun bitsin...
[quote=Kennym;163131]ralli olsun bizim olsun .lelele.lelele.lelele[/quote]
Halilim ne zaman ralli dese....
Ayular bal gokusu alurlar.....lelele.lelele.lelele
tam 100 lotmus .brv.brv
Eğer önümüzdeki py yükselecekse, ağam bu gün için daha fazla shrt açtırmalı,
Eğer önümüzdeki py düşeckekse, ağam bu gün için daha fazla long açtırmalı,
Ağam ortada duruyor, iki tarafta ağam için el mesafesinde, aynı zamanda dötü sağlama alıyor, ağam bekliyor ortam uygun ise hareket ediyor(dün),flat ve bekle gör mantıklı,
[quote=security;163183]Eğer önümüzdeki py yükselecekse, ağam bu gün için daha fazla shrt açtırmalı,
Ağam ortada duruyor, iki tarafta ağam için el mesafesinde, aynı zamanda dötü sağlama alıyor, ağam bekliyor ortam uygun ise hareket ediyor(dün),flat ve bekle gör mantıklı,[/quote]
Nasıl olsa böyle zigzaglı giderken biz kendi kendimize kaybediyoruz. Kısacısı da kaybediyor, uzuncusu da. Boşu boşuna bir yöne trend yapıp insanların yarısına kazandırmanın ne alemi var? :)
[quote=Strategist;163184]Nasıl olsa böyle zigzaglı giderken biz kendi kendimize kaybediyoruz. Kısacısı da kaybediyor, uzuncusu da. Boşu boşuna bir yöne trend yapıp insanların yarısına kazandırmanın ne alemi var? :)[/quote]Gelecek bilinemez, tahmin edilebilir, oranı ise %50 dir, yani beklenti ya olur, yada olmaz...........................bu konuda kendimizi suçlameyalım,
ancak %51 çok şey demektir...................................
yaklaşık 6 yıl önce içmeye başladığım sigarayı bıraktım.15 gündür 1 tane bile içmedim.zaten uzun zamandır bayağı azaltmıştım.ilk 3-4 yıl günde 1 paket gidiyordu.son zamanlarda 1 paket 4-5 günde biter oldu.sonra günde 1-2 taneye düşürdüm ve derken 15 gün evvel LANET OLSUN sana dedim ve içmiyorum...
uzun zamandır nefes alıp verirken hırıltı oluyordu özellikle gece yattığımda beni çok rahatsız ediyordu.15 günde bu bile farketti.şimdi daha rahat nefes alıp veriyorum.yediğim,içtiğim şeylerin tadını daha net alıyorum.
sırada KOLA var...bunuda bırakacağım ayrana döneceğim.zaten evvelden ayrancıydım üniversitede bulaştık bu kola işine.bunuda bırakacağım abi.sağlıklı yaşam gibisi var mı yuaw?
bu hükümetten hiç hoşlaşmıyorum fekat şu sigarayı mümkünse paketini 10 TL filan yapsın çok sevinirim 15 TL de olabilir :::
[B]BIRAKMAK İÇİN GEÇ Mİ KALDIM?[/B]
[B]Asla geç değil! Hangi yaşta ve hangi hastalığa sahip olursanız olun sigarayı bırakınız, sağlıklı ve kaliteli hayat süreniz artacaktır. [COLOR=red]Sigarayı bıraktıktan sonra;[/COLOR][/B]
[B]* [COLOR=blue]İlk 24 saat içinde[/COLOR] kan basıncında ve akciğer fonksiyonlarında düzelme görülür.[/B]
[B]* [COLOR=blue]48 saat sonra[/COLOR] tat ve koku alma duyuları keskinleşmeye başlar. Tat ve koku almaya başladıktan sonra yediğiniz yemeklerden zevk almanız sigarayı bıraktıktan sonra görülebilecek kilo artışının en önemli sebebidir.[/B]
[B]* [COLOR=blue]2-12 hafta içinde[/COLOR] kan dolaşımı iyileşir, bu da yürüme, koşma gibi fiziksel aktiviteleri kolaylaştırır.[/B]
[B]* [COLOR=blue]3-9 hafta sonra[/COLOR] öksürme, nefes darlığı, hırıltı gibi problemler azalır ve akciğerler güçlenir.[/B]
[B]* [COLOR=blue]3 ay sonra[/COLOR] kan dolaşımı ve nefes alıp verişi fark edilir şekilde düzelir.[/B]
[B]* [COLOR=blue]5 yıl sonra[/COLOR] kalp krizi geçirme riski sigara içen birine oranla %50 azalmış olur.[/B]
[B]* [COLOR=blue]10 yıl sonra[/COLOR] akciğer kanserine yakalanma riski sigara içen birine oranla %50 daha az olur.[/B]
Madem forum sessiz, ben teknik analiz skandalları köşemden yeni bir örnek yayınlayayım.
Bugünkü konum negatif uyumsuzluk ve omuz-baş-omuz formasyonunun Pala tarafından bizi kandırmak için uydurulmuş şeyler olması.
Şekil A'da Conilerin endeksi görülmektedir. Burada 2 adet MACD uyumsuzluğu, 1 adet MACD histogram uyumsuzluğu ve 1 adet de omuz-baş-omuz formasyonu görülmektedir. Sonuçları bunlara uyan ayıların bir daha ayılamayacak şekilde bayılmaları olmuştur.... :p
böyle OBO olmaz sevgili strategist.OBO da omuzlar baş üstüne çıkamaz.sağ omuz başın üstünde duruyor bu grafta.yani boynuz kulağı geçti obosu olmuş bu.defolu bu at getsin...
yanlız bak şu olabilir B dediğin yer O olur O dediğin yer B şu anda sağ omuz oluşuyor olur filan fıstık...fekat DJI yeni tepe yaptı bu biraz işi bozuyor...
[quote=security;163183]Eğer önümüzdeki py yükselecekse, [B]ağam bu gün için daha fazla shrt açtırmalı, [/B]
Eğer önümüzdeki py düşeckekse, [B]ağam bu gün için daha fazla long açtırmalı,[/B]
Ağam ortada duruyor, iki tarafta ağam için el mesafesinde, aynı zamanda dötü sağlama alıyor, ağam bekliyor ortam uygun ise hareket ediyor(dün),flat ve bekle gör mantıklı,[/quote]
Marabada içine sığamadığı shorta,don a girmesin...:D
Sonra short olmadı don giy,onu giy bunu giy derken rontgene gelmeyelim..:::
Anlamışam bu aga puşttir.....boks.
[QUOTE=Strategist;163187]Madem forum sessiz, ben teknik analiz skandalları köşemden yeni bir örnek yayınlayayım.
Bugünkü konum negatif uyumsuzluk ve omuz-baş-omuz formasyonunun Pala tarafından bizi kandırmak için uydurulmuş şeyler olması.
Şekil A'da Conilerin endeksi görülmektedir. Burada 2 adet MACD uyumsuzluğu, 1 adet MACD histogram uyumsuzluğu ve 1 adet de omuz-baş-omuz formasyonu görülmektedir. Sonuçları bunlara uyan ayıların bir daha ayılamayacak şekilde bayılmaları olmuştur.... :p[/QUOTE]
macd daki negatif uyumsuzluk tamam da.. böyle omuz-baş-omuz formasyonu da ilk defa göröyorum..:..: allah iyiliğini vermesin emi..:::.dng
[quote=security;163183]Eğer önümüzdeki py yükselecekse, ağam bu gün için daha fazla shrt açtırmalı,
Ağam 60700 ün altına inmemiş, 61 425 üstüne de çıkmamış,
Eğer 700 altına inseydi, 59600 kırılmadıkça hareket kalıcı olmaz, yön yukarı, kabul ederim, shrt isem pozdan çıkarım, son durumda yakın yaşanan gelişmelere bakarak yukarı tahminde kafalar karışık, öyleyse karışık olan yerelerde ağam için para var, bu durumda yön yukarı,
sonuç 59600 kırılmadıkça yön 2 kuvvetinde yukarı, sadece yukarı yere belli değil, coninin dolar ayarına bağlı, onlarda bu konuda çok başarılı,
[quote=Strategist;163187]Madem forum sessiz, ben teknik analiz skandalları köşemden yeni bir örnek yayınlayayım.
Şekil A'da Conilerin endeksi görülmektedir. Burada 2 adet MACD uyumsuzluğu, 1 adet MACD histogram uyumsuzluğu ve 1 adet de omuz-baş-omuz formasyonu görülmektedir. Sonuçları bunlara uyan ayıların bir daha ayılamayacak şekilde bayılmaları olmuştur.... :p[/quote]
Ayıların ayılamamasına katılmakla birlikte, teknik analiz yorumuna katılmıyorum, çünkü orada ben bir OBO görmüyorum,
Biraz daha 607xx üstünde kalmaya devam ederse zoort dıye yukarı en az 615xx e gidecek vob....
shortcular 607xx altı olsun diye dua etsin... longcularda olmasın diye dua etsin barim
[IMG]http://i36.tinypic.com/290vv4m.png[/IMG]
[QUOTE=Strategist;163187]Madem forum sessiz, ben teknik analiz skandalları köşemden yeni bir örnek yayınlayayım.
Şekil A'da Conilerin endeksi görülmektedir. Burada 2 adet MACD uyumsuzluğu, 1 adet MACD histogram uyumsuzluğu ve 1 adet de omuz-baş-omuz formasyonu görülmektedir. Sonuçları bunlara uyan ayıların bir daha ayılamayacak şekilde bayılmaları olmuştur.... :p[/QUOTE]
uyumsuzlular güzel çalışmış patron hakkını yeme .. :D .. o uyumsuzluklar regular divergenceler ... trend değişiminin sinyali değil .. trend değişimi içim hidden divergence .. olması gerekir ..
örnek olaraktan fiyat yükselen tepe yapıp gösterge alçalan tepe yaparsa bu regular divergence .. ama fiyat alçalan tepe yapıp göstergede yükselen tepe yaparsa bı hidden divergence olur .. trend yönünün değişebileceğini haber veren hidden divergence .. düzeltmeyi haber veren regular divergence ..
[quote=ERGEN;163189]Marabada içine sığamadığı shorta,don a girmesin...:D
Sonra short olmadı don giy,onu giy bunu giy derken rontgene gelmeyelim..:::[/quote]
Sevgili Ergen bir sonraki mesajımı yazdıktan sonra seni okudum, doğrusun, bunun için ana yere 59600, bu kırılmadıkça AYU olamayız, Cuma olduk dediydik, indiklerimizde yamulmuştu, aylardır bekliyorlardı, bende haftalık indik 59600 e eğilip aşağıya bakıyor, onun için pozda artırdım, ama geldiğimiz yerede ağanın kötü veriyi kendine kullandığı ortaya çıktı, biz ise buna atladık, conilerde ters çalıştı, baktılar dünya nazlanıyor bu defa GEYİK-20 balunu üflediler, biz ayuların işi iki kat zor, içerde ağayla, dışarda FED (otarite) ve DOW(kolluk kuvveti), adamlar OBAMA yı bile aynı akşam TV ye çıkardılar, bu durumda ayuluğun yanında ASİ sıfatına da kavuştuk, yakında VOP ta shrt olanları tutuklarlarsa şaşırmamak lazım, bu yüzden 59600 kadar önemli,...........