-
[QUOTE=fXci;163195]Biraz daha 607xx üstünde kalmaya devam ederse zoort dıye yukarı en az 615xx e gidecek vob....
shortcular 607xx altı olsun diye dua etsin... longcularda olmasın diye dua etsin barim
[IMG]http://i36.tinypic.com/290vv4m.png[/IMG][/QUOTE]
patron grafiği koyar koymaz topukladı .. teprik ederim .. .brv.brv
-
[QUOTE=selçuklu;163198]patron grafiği koyar koymaz topukladı .. teprik ederim .. .brv.brv[/QUOTE]
savol selcuklu abeycım tam zamanında uyarmaya calısıyorum arkhadaşlarımı daa
-
Kennym kardaş ordamısın, durum raporu lütfen,
-
Ağam direği hazırladı, ucuna bayrak takarsa vay halimize, - aps leri görürüz, ama dolarda muhalefet var,
yeni teorim budur, dolar yukarı gitmeden borsa yukarı gidemez, kayıtlara geçsin,
ilerde açarız,
-
Şimdi dax belli, fdji de ölle, değişen ne, faiz, yönü aşağı belkide kasten........
-
[QUOTE=security;163200]Kennym kardaş ordamısın, durum raporu lütfen,[/QUOTE]
burdayım eseflle izliyorum olayları :)) tam shortluyodum 200 de kacırdık.. MFI 80 ustune cıktı ve sat sınyalı geldı aslında 200 de ama guvenemedım aynı anda dı + dı - arası acılmısken tekrar kesısmeye dogru yoneldıler tepede.. tabı bunlar normal pıyasa kosullarında ıslevını gstersede makas gıbı bı ıslem benı korkutuyor.. sanırım aga kesecegı tarafı belırlıyor bu durumda.. YK da delı gıbı satıs gorunmesıne ragmen alıcı kısmı kucuk parcalar halınde.. en buyuk alıcı Merrlill oda sabah yaptı alımı yapıs o yapıs ..
benım tahmınım gecengun gonderdıgım graftakı aganın 62 den tavsan hedefı.. bu halıyle seans kapanırsa yarın saglam bı gap gelır + da.. dıkkatlı olmak lazım.. short ıcın fırsat vermıyo aga. elinde makası sallıyo sankı banan oyle gelıyo.. yaklasmayın her an acarım modunda..
tabı bıde korkanın cocugu olmazmıs yemısım agayı dıyen tarafım var ama namıssız cok dovdu bu hafta benı.. 65200 shortlardan gelen karı da aldı bu hafta..
-
[quote=security;163197]Sevgili Ergen bir sonraki mesajımı yazdıktan sonra seni okudum, doğrusun, bunun için ana yere 59600, bu kırılmadıkça AYU olamayız, Cuma olduk dediydik, indiklerimizde yamulmuştu, aylardır bekliyorlardı, bende haftalık indik 59600 e eğilip aşağıya bakıyor, onun için pozda artırdım, ama geldiğimiz yerede ağanın kötü veriyi kendine kullandığı ortaya çıktı, biz ise buna atladık, conilerde ters çalıştı, baktılar dünya nazlanıyor bu defa GEYİK-20 balunu üflediler, biz ayuların işi iki kat zor, içerde ağayla, dışarda FED (otarite) ve DOW(kolluk kuvveti), adamlar OBAMA yı bile aynı akşam TV ye çıkardılar, bu durumda ayuluğun yanında ASİ sıfatına da kavuştuk, yakında VOP ta shrt olanları tutuklarlarsa şaşırmamak lazım, bu yüzden 59600 kadar önemli,...........[/quote]
security dostum,
Anunçün habire pantolonlarda kıvırma paylarından,sık sık elbise değitirilmemesinden bahsediyorum,kaç gündür lime lime oldu herkes ayak uyduracağız diye....dng
-
resmen dalga gecılıyo spotta 600 700 900 600 800 random dolanıyo endex.. yamulacak bos bıraksalarda ama bana ayak yapılıyo gıbı de gelmıyo degıl..
en guzelı yazı tura aga.. random endexe random çözüm.. ::::::
-
Sn larossıan sisteminizde alış veya satış yaptıktan sonra stop noktası belirliyormusunuz ?
-
[quote=ERGEN;163205]security dostum,
Anunçün habire pantolonlarda kıvırma paylarından,sık sık elbise değitirilmemesinden bahsediyorum,kaç gündür lime lime oldu herkes ayak uyduracağız diye....dng[/quote]
Gardaş ben Ayuyun sakin ayu, doğrisi ağam terbiye etti, ölle olur olmaz pençe sallma didi, bende bu gün kendime zararı göze alıp 61425 ref yaptım, geçerse kol kesecem, dünkü hatayı yapmayacam aşırı güvende bir noktada iyi deyil, ama iyi çalıştım, önceden karşımda ağa vardı, şimdi FED var, makrolarım doğru, problem makro oluşlarından bu gün yarına çalışmıyor, ama dengeyi gösteriyor, dengelerde bozulmayıda, o neden le rahatım, mesale 59600 dediğim yere bu gün için, 59920 de, genel olarak yukarıya oynamıyorum, çünkü yere yok, OBO desek çalışmayabilir, çift tepe desek çalışmayabilir, çünkü herşeye rağmen politikası dünyaya hakim, zorla, ya bu deveyi güdün, ya bu deveyi güdün, bu zorlama baş kaldırıyı hazırlıyor güdüsel, ana gelirsek şimdi dengede ne oldu, DXY de yaşanan yükseliş, tahvillde aşağı inişle karşılandı, ben pozda olana flat ve bir iki gün istirahat öneririm, py ler doğal olana kadar,.............dereyi görelim, paçaları sıvayalım........
-
pala tıkandı .. heheheh:D:D
-
[quote=security;163210]Gardaş ben Ayuyun sakin ayu, doğrisi ağam terbiye etti, ölle olur olmaz pençe sallma didi, bende bu gün kendime zararı göze alıp 61425 ref yaptım, geçerse kol kesecem, dünkü hatayı yapmayacam aşırı güvende bir noktada iyi deyil, ama iyi çalıştım, önceden karşımda ağa vardı, şimdi FED var, makrolarım doğru, problem makro oluşlarından bu gün yarına çalışmıyor, ama dengeyi gösteriyor, dengelerde bozulmayıda, o neden le rahatım, mesale 59600 dediğim yere bu gün için, 59920 de, genel olarak yukarıya oynamıyorum, çünkü yere yok, OBO desek çalışmayabilir, çift tepe desek çalışmayabilir, çünkü herşeye rağmen politikası dünyaya hakim, zorla, ya bu deveyi güdün, ya bu deveyi güdün, bu zorlama baş kaldırıyı hazırlıyor güdüsel, ana gelirsek şimdi dengede ne oldu, DXY de yaşanan yükseliş, tahvillde aşağı inişle karşılandı, ben pozda olana flat ve bir iki gün istirahat öneririm, py ler doğal olana kadar,.............dereyi görelim, paçaları sıvayalım........[/quote]
Helikopter varsa savunma araçlarından,çin seddide var...:)
-
[quote=Strategist;163082]Sistemi sayesinde geceye long giren var mı acaba? Çok kişinin sistemi dün akşam short'daydı galiba, yanlış hatırlamıyorsam...
Bu sabah gap'i olayı büyük haksızlık. Kazancı da haksızlık, kaybı da. [COLOR=red]Hangi sistem, hangi yöntem, hangi yaklaşım bilebilir piyasanın koskaca bir DOW[/COLOR] seansında kapalı kaldıktan sonra sabah nasıl açılacağını?[/quote]
Neyi alıp satıyorsak onun tekniğine bakmalıyız. Eğer bu soru doğru bir hareket noktası ise, herkesin VOB u brakıp 24 saat açık olan FDJ de oynaması gerekir. GAP haksızlık doğru ancak bizim piyasa her zaman birebir DJ i veya başka birşeyi takip etmiyor. Son dönemde DJ çıkarken bizim düştüğümüz DJ düşerken bizim çıktığımız (negatif ayrışma ve pozitif ayrışma çığlıkları attığımız durumlar :) çok olmuştur. Hep derim ayrışma diye bir şey yoktur, büyük ellerin pozisyon ayarlaması diye bir şey vardır. Pozisyon ayarlaması dediğinizde büyük ellerin alması veya satması ile olur. Sistem dediğinde alış veya satış eğilimini az gecikmeyle yakalamaya çalışan bir yaklaşımdır.. GAP haksızlık..doğru ama yapacak bir şey yok..Bunun çözümü
1) Her gece flat
2) 17:34 e kadar sistem 17:35 de histem (ama her durumda sistem histemden az çarpılır).
Bence.....:)
-
palanıın ensesindeyim .. geçirecem sopayı kafasına az sonra .. heheee:D
-
[QUOTE=Astatin;163219]Neyi alıp satıyorsak onun tekniğine bakmalıyız. Eğer bu soru doğru bir hareket noktası ise, herkesin VOB u brakıp 24 saat açık olan FDJ de oynaması gerekir. GAP haksızlık doğru ancak bizim piyasa her zaman birebir DJ i veya başka birşeyi takip etmiyor. Son dönemde DJ çıkarken bizim düştüğümüz DJ düşerken bizim çıktığımız (negatif ayrışma ve pozitif ayrışma çığlıkları attığımız durumlar :) çok olmuştur. Hep derim ayrışma diye bir şey yoktur, büyük ellerin pozisyon ayarlaması diye bir şey vardır. Pozisyon ayarlaması dediğinizde büyük ellerin alması veya satması ile olur. Sistem dediğinde alış veya satış eğilimini az gecikmeyle yakalamaya çalışan bir yaklaşımdır.. GAP haksızlık..doğru ama yapacak bir şey yok..Bunun çözümü
1) Her gece flat
2) 17:34 e kadar sistem 17:35 de histem (ama her durumda sistem histemden az çarpılır).
Bence.....:)[/QUOTE]
gel patron hoşgeldin .. .. :o 5000 puan lazım patron . çok acill ... :D
-
Yeni geldim arkadaşlar..Forumun genelinni gün içi 2-3 tur attığını düşünürsek, kimin pozisyonu nerde en son..Selçuklu ve ergen patronlar nedir olayınız..aynı saftamıyız farklı saftamı.şşşşşş
-
eksi makasta geziniyoz hadi hayırlısı.. cok can yakacak gıbı duruyo bugun..
-
[quote=jerfin;163190]macd daki negatif uyumsuzluk tamam da.. böyle omuz-baş-omuz formasyonu da ilk defa göröyorum..:..: allah iyiliğini vermesin emi..:::.dng[/quote]
Hayır arkadaşlar, bence bal gibi OBO var o grafikte. :D Gözünüzü biraz kısın, ekrana biraz yandan bakın görürsünüz... :..:
Hangi taraftasınız seçin artık. Demek beni değil Pala'yı haklı görüyorsunuz öyle mi... :..: :..: :..:
-
Bugün veri falan var mı? Neyi bekliyoruz anlamadım... Bu kadar sıkıcı bir seans hatırlamıyorum....
-
asti sistemler ne alemde..15 daklı ve günlük..
-
[QUOTE=enorton;163225]Bugün veri falan var mı? Neyi bekliyoruz anlamadım... Bu kadar sıkıcı bir seans hatırlamıyorum....[/QUOTE]
Meclisteki oturumun sonucunu mu bekliyoruz acaba :confused:
-
[QUOTE=Astatin;163222]Yeni geldim arkadaşlar..Forumun genelinni gün içi 2-3 tur attığını düşünürsek, kimin pozisyonu nerde en son..Selçuklu ve ergen patronlar nedir olayınız..aynı saftamıyız farklı saftamı.şşşşşş[/QUOTE]
longum patron .. ..50 puan dişsün short olurum ..karışık yani durum .. acilen trende ihtiyacım var .. :o
-
USDFed-Lockhart'in ABD Ekonomisi Hakkındaki Konuşması16:15 Yüksek
USDUSD IBD/TIPP Ekonomik İyimserlik (Kas)17:00 48,7Düşük
TRYCari İşlemler Dengesi (Eyl)17:00-$300Mlyn$127MlynYüksek
USDFed-Yellen'in Ekonomi Hakkındaki Konuşması17:05 Yüksek
-
[quote=Astatin;163222]Yeni geldim arkadaşlar..Forumun genelinni gün içi 2-3 tur attığını düşünürsek, kimin pozisyonu nerde en son..Selçuklu ve ergen patronlar nedir olayınız..aynı saftamıyız farklı saftamı.şşşşşş[/quote]
Ben terziye dedim benimkini şalvar kes,62175 genişliğinde içinde dolanayım,boyuda diz üstünde olsun eeele işete...:)
-
[quote=abka;163228]asti sistemler ne alemde..15 daklı ve günlük..[/quote]
artık katı prensiplerim gereği 15 lik sistem sinyali yazmayacaktım foruma..ama prensiplerimdne biride prensiplerimde çok katı olmamaktır.kom
yanıt: Şort, Şort
-
-
[quote=enorton;163225]Bugün veri falan var mı? Neyi bekliyoruz anlamadım... Bu kadar sıkıcı bir seans hatırlamıyorum....[/quote]
Perşembe'ye kadar doğru dürüst veri yok.
Piyasanın şu anki derdi şu. Dow'un iki gün arka arkaya bu hareketi yapamayacağını herkes biliyor, o yüzden kimse çok uçamıyor. Düşüşe inancı olan pek kimse de kalmadı, kimse short da giremiyor. Öyle ortadan yumuşak yumuşak gidiyoruz.
-
Merhaba arkadaşlar. Sihirli küreme baktım, 60700 yukarısı alım bölgesi, 60700-60100 arası pozisyonsuz bölge, 60100 aşağısı satım bölgesi gözüküyor. Bende 60675 stop olmak üzere uzadım. Hadi hayırlısı.
-
üvvvv noolii la hamle yapamaz oldum .. üüüüüüüüüüüüüüü
-
[quote=cencuz;163242]Merhaba arkadaşlar. Sihirli küreme baktım, 60700 yukarısı alım bölgesi, 60700-60100 arası pozisyonsuz bölge, 60100 aşağısı satım bölgesi gözüküyor. Bende 60675 stop olmak üzere uzadım. Hadi hayırlısı.[/quote]
Cengiz patron teprik edecektim seni ama imzana bakınca şüpheye düştüm:)
-
NU lara bak beahhhh...60 dklık grafın bağırsakları derki 300 puan aşağıda ben sat veririm...der..mavi kanal tamamne sallamadır
[IMG]http://i37.tinypic.com/ir1efk.jpg[/IMG]
-
yukselıs oncesı son atak gıbı duruyo ... MFI DI da desteklıyo.. dıkkatttt
-
selçuklu patron imzanın son halini çok beğendim..teprik ederim..benim de ruh halimi yansıtıyor....
-
[quote=Kennym;163248]yukselıs oncesı son atak gıbı duruyo ... MFI DI da desteklıyo.. dıkkatttt[/quote]
kenim?
yükseliş öncesiyse nasıl son atak oluyor:..:
(Laf aramızda MFI'nın **...hiç sevmem...ha DI diyosan iyi çocuklardır)
-
Yav arkadaşlar ne zamandır yoktum geçmi özlemediniz merak etmediniz nerde bu amon ra demediniz :D
-
YASEMİN ÇONGAR yine döşemiş.valla başbakan G.K başkanını görevden alırsa ortalık toz duman olur ülkede.tabii yasalarda böyle bir yetkisi var mı onu bilmiyorum.herhalde var ki böyle bir raporu hazırlatmış.
nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya vatandaşa hiç huzur yok.gün geçmiyor yeni birşey patlıyor.
[URL]http://taraf.com.tr/makale/8409.htm[/URL]
-
pala su koyverdi .. pala olmayınca böyle oluyor işte ... kıymetini bilelim palanın..:D
-
[quote=AMON RA;163252]Yav arkadaşlar ne zamandır yoktum geçmi özlemediniz merak etmediniz nerde bu amon ra demediniz :D[/quote]
ben dedim valla....:..:
-
[QUOTE=Astatin;163251]kenim?
yükseliş öncesiyse nasıl son atak oluyor:..:
(Laf aramızda MFI'nın **...hiç sevmem...ha DI diyosan iyi çocuklardır)[/QUOTE]
yukselıs oncesı satıs yapıyolardı ataktan kastım o :))
hocam oylede yaptıgım sistemlerden daha dogru sonuc verıyo bu ıkı ındıkator.. yanı sıstem becerıksızı oldugum ucun bunlar en belırleyıcı gıbı duruyo.. üüüüüüüüüüüü
-
[QUOTE=AMON RA;163252]Yav arkadaşlar ne zamandır yoktum geçmi özlemediniz merak etmediniz nerde bu amon ra demediniz :D[/QUOTE]
ben dedim dün :o