[QUOTE=Astatin;68120]ee hadiiiiiiiii....ben 32[/QUOTE]
97 yaziyor ama:D
ben kücükmüsüm:) 27
Printable View
[QUOTE=Astatin;68120]ee hadiiiiiiiii....ben 32[/QUOTE]
97 yaziyor ama:D
ben kücükmüsüm:) 27
69 doğumluyum hehehe
Benden yaşlınız varmı ?
1946
Nakit akışı boğalara yönlendi..Sn. Sazan ve Hexen yorumları var mıdır?
Bu arada forumun 3 kişi hariç hepsi bayan ve yaşlarıda 40 ın üzerinde olamaz değil mi? E o zaman neden kimse yazmıyor yaşını yawww..
[QUOTE=Astatin;68124]Nakit akışı boğalara yönlendi..Sn. Sazan ve Hexen yorumları var mıdır?
Bu arada forumun 3 kişi hariç hepsi bayan ve yaşlarıda 40 ın üzerinde olamaz değil mi? E o zaman neden kimse yazmıyor yaşını yawww..[/QUOTE]
astatinim sabah yoktum
34350 shorts realiz etim flat..
1,5 saat sonra gelceyim
[quote=Astatin;68124]...Bu arada forumun [B]3 kişi hariç hepsi bayan ve yaşlarıda 40 ın üzerinde[/B] olamaz değil mi? E o zaman neden kimse yazmıyor yaşını yawww..[/quote]
47 yaşında bi herif
"Nejla, parlak kaldırımlı sokakların cilalı ayakkabılı çocuklarından olmak isterken düştüğüm şu hale bak, ne yaptıysam beyhude, olmadı tutunamadım"
"Güzel ama güzel olduğunuz kadar da küstahsınız hanımefendi. Ama hoşuma gittiniz, tanışmamızın şerefine beni bir yemekle onurlandırırsınız umudundayım"
"Çok yıprandım fikret"
walla ilgili ilgisiz hayatım bir film şeridi gibi gözümün önünden geçmeye başladı.. hayırlar ola..shortlar patlayacak galiba
15 :)
[quote=catedral;68128]15 :)[/quote]
tamam.. seninkini biliyruz zaten.. de... 18 yaşından küccüğe nassıl vob hesabı açmışlar hayret yani .kom
[quote=Astatin;68119]zzzzzzzzzz.....bir meşgale lazım..zzzzzzzzz
hadi herkes yaşını yazsın....[/quote]
yanı mesleğini yazsa nasıl olur ?
Ben 1946 lı,
emekli smmm
[quote=pammin;68130]yanı mesleğini yazsa nasıl olur ?[/quote]
yaşları alabilsek onu da alcaz ama ..... baksana çıt yok... bu arada pammin: mine pamuk :) veya pamela minesweeper.kom.kom.kom