[QUOTE=SEYYAH;68143]yaş 31 evli 2 çocuk babası işler kesat en sevdiğim dizi prison break başka bişey izlemem TV de bir de nat geo wild kanalını izlerim :)[/QUOTE]
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi olmuş..
Printable View
[QUOTE=SEYYAH;68143]yaş 31 evli 2 çocuk babası işler kesat en sevdiğim dizi prison break başka bişey izlemem TV de bir de nat geo wild kanalını izlerim :)[/QUOTE]
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi olmuş..
Yalnız yanılıyor olabilirsin...Çünkü FFDJ %1 eksi şu an :)
[QUOTE=Astatin;68144]e birazcık.... hatta hayat felsefen, bitirdiğin okul, tc kimlik numaran bile belli oldu nerdeyse :o:o:o:o[/QUOTE]
:rolleyes:
[quote=Astatin;68142]e be boni.. anladık da espri yapalım dedik üstüne düşük tonlu...açıklamasan da olurdu...[B]bu arafa CLYDE[/B] nerde?;)[/quote]
boni bir sazan, clyde karınca'nın yanında :D
[QUOTE=jerfin;68141]öğlen fdow'un açılışıyla 35,000 i gösterebilirler vadelide..
pozisyonum çok mu belli oldu:D[/QUOTE]
EWWETTT EWWWEETTT.brv
[COLOR="Plum"]Yoksa benim pozisyonumdamı çok belliiii[/COLOR]
[QUOTE=Astatin;68146]Yalnız yanılıyor olabilirsin...Çünkü FFDJ %1 eksi şu an :)[/QUOTE]
türevin türevinide mi çıkarmışlar.. bak sen şunlara:eek:
[quote=catedral;68149]EWWETTT EWWWEETTT.brv
[COLOR=red]Yoksa benim pozisyonumdamı çok belliiii[/COLOR][/quote]
belli değildi sarartmışsın.komama artık belli:D:D
[QUOTE=catedral;68149]EWWETTT EWWWEETTT.brv
[COLOR="Plum"]Yoksa benim pozisyonumdamı çok belliiii[/COLOR][/QUOTE]
ne diyosuunnnn bademciklerine kadar görünüyor buradannn:..:
[quote=jerfin;68150]türevin türevinide mi çıkarmışlar.. bak sen şunlara:eek:[/quote]
aynen öyle :)
Şartlı stopu koydum, tostumu yedim bekliyorum
[QUOTE=Astatin;68154]Şartlı stopu koydum, tostumu yedim bekliyorum[/QUOTE]
kaca?
yaş... (15) 1963 doğumlu.. Evli..2 çocuk anası.. THE SHIELD izler... Boş vakir bulursa yemek yapar..(Genelde bulamaz) (Ya çocuklara ders çalıştırıyordur.. Ya pozisyonundan dolayı stress yapmıştır.. Ya çok keyiflidir.. Ya Telefonda yada msnde birileriyle lafa dalmıştır..Yemek yapcak bişey yoktur evdev.b v.b) En büyük hobisi astatin e sataşmaktır.. Kısa bir süreliğinede olsa menfaati icabı kardeşlerine ihanet etmiştir.. Tekrar onların yanına dönebilmek için can atmaktadır.