[quote=enorton;163457][B]Gecen cuma gunu bır goktası dunya'yı sıyırıp gecmıs [/B]
--aa--[/quote]
Bunu okuyunca içimden bir ses hemen "çarpsaydı borsada ne küskübar görürdük ama" dedi. Benim bu trading işine biraz ara vermem lazım galiba... :)))
Printable View
[quote=enorton;163457][B]Gecen cuma gunu bır goktası dunya'yı sıyırıp gecmıs [/B]
--aa--[/quote]
Bunu okuyunca içimden bir ses hemen "çarpsaydı borsada ne küskübar görürdük ama" dedi. Benim bu trading işine biraz ara vermem lazım galiba... :)))
yafu içinizde toktor var mı?
bu pneumo 23 mü ya da başka bişey mi adı neyse yetişkinler için zatürre aşısı olmak bu H1N1 zıkkımı için bir fayda sağlar mı? önlemiyor elbette ama ALLAH korusun yakalanırsak en azından zatürreye çevirmesini önleriz düşüncesiyle sordum.
çünkü ölenler hep solunum yetmezliği,zatürre v.s. sebebiyle hayatını kaybetmiş deniliyor.
bir toktor arkadaş ALLAH rızası için aydınlatsın bizi...
way be FDJR 10252 oldu bir anda uçtu ne iş :) aha 256
[quote=SEYYAH;163469]yafu içinizde toktor var mı?
bu pneumo 23 mü ya da başka bişey mi adı neyse yetişkinler için zatürre aşısı olmak bu H1N1 zıkkımı için bir fayda sağlar mı? önlemiyor elbette ama ALLAH korusun yakalanırsak en azından zatürreye çevirmesini önleriz düşüncesiyle sordum.
çünkü ölenler hep solunum yetmezliği,zatürre v.s. sebebiyle hayatını kaybetmiş deniliyor.
bir toktor arkadaş ALLAH rızası için aydınlatsın bizi...[/quote]
mbm vardı ama çok zamandır sesi yok...yaw boşver sen aşı maşı..onların hepsinin bir hikayesi var..sen ye mandalinini, iç adaçayını, dişle soğanını, kur sistemini (motivasyonun yüksek olmasını sağlar)...dng
[quote=Astatin;163470]way be FDJR 10252 oldu bir anda uçtu ne iş :) aha 256[/quote]
herkes uyumuş demek..bu şakaya tepkisiz kalındığına göre... 10232 %0.39...iyi geceler...gol olur
[QUOTE=enorton;163383]Dün bizim vob kapanışı 60925, fdow 10100...
Bugün bizim vob kapanışı 60825, fdow [B]10220... [/B]
YYSD :)[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;163472]herkes uyumuş demek..bu şakaya tepkisiz kalındığına göre... [B]10232[/B] %0.39...iyi geceler...gol olur[/QUOTE]
12 Puan fark var, gol mu olur direkten mi döner sabaha belli olur :)
Günaydınlar ey ahali...
Pek bir gap olmayacak gibi duruyor... DOW bir cacık yapmadı. FDOW da bir ara coşmuş ama şimdi geceye başladığı yerlere geri dönmüş. Ne adam gibi gap yeriz, ne adam gibi gap alırız. Temiz bir sayfa açacağız sabah sabah galiba... :..:
Conilerin volümlerini yakın takibe aldım son zamanlarda. Aşağıdaki grafikte şeettirdiğim gibi dün yine inanılmaz cılız bir volüm vardı. Ben bu kadar düşük volümlü ralli gördüğümü hatırlamıyorum. Fiyata bakarsanız uçuşa geçmiş, ama halk elini eteğini çekmiş borsadan sanki.
[B]Günaydın, [/B]
[B][U]11 Kasım Çarşamba [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]GBP İşsizlik Başvuruları Değişimi (Eki) 11:30 20K 20,8K Yüksek [/U]
[U]GBP Ortalama Gelirler Primler Dahil (3a/y) (Eyl) 11:30 %1,4 %1,6 Yüksek [/U]
[U]GBP Ortalama Gelirler Primler Hariç (3a/y) (Eyl) 11:30 %1,8 %1,9 Orta [/U]
[U]GBP ILO İşsizlik Oranı (3a/3a) (Eyl) 11:30 %8,0 %7,9 Yüksek [/U]
GBP İmalat Birim İşgücü Maliyeti (3a/y) (Eyl) 11:30 %3,5 Düşük
[U]GBP Merkez Bankası Enflasyon Raporu (Çeyrek Dönem) 12:30 Yüksek [/U]
[COLOR=red][B][U]NOT: Amerika'da, Veterans' Day nedeniyle Resmi daireler kapalı. Hisse senedi piyasaları AÇIK. [/U][/B][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
TUİK Ekim ayı İmalat Sanayi kapasite kullanımı verisi (10:00)
[B]Bol Kazançlar..[/B]
Batman formasyonu bulundu... Bu da varmış demek... :..:
[url]http://danericselliottwaves.blogspot.com/2009/11/batman-pattern.html[/url]
Bu sabahki son chart'ım: SPX haftalık grafiği.
MACD aşağı sinyal vermek üzere... Tam verecekti ama son ralli engel oldu. Yine de ralliyi kararlılıkla devam ettiremezlerse sinyal gelecek. En son Mart'da long sinyali vermiş, o zamandan bu zamana bizim borsa +30.000 yapmıştı. Küçümsenecek sinyal değil. Haftalık grafiklerdeki indikatörler gün içi kargaşalara takılmadığı için genellikle daha güvenilir oluyor. Yakında anlarız....
FDOW kpanışımıza göre +17..gol olur :)...ben esprik olarak şeettirdiydim ama gece fdow 262 yi görmüş harbiden...olsun yinede gol olur..kapanış tahminim 74475
[quote=Strategist;163477]Bu sabahki son chart'ım: SPX haftalık grafiği.
MACD aşağı sinyal vermek üzere... Tam verecekti ama son ralli engel oldu. Yine de ralliyi kararlılıkla devam ettiremezlerse sinyal gelecek. En son Mart'da long sinyali vermiş, o zamandan bu zamana bizim borsa +30.000 yapmıştı. Küçümsenecek sinyal değil. Haftalık grafiklerdeki indikatörler gün içi kargaşalara takılmadığı için genellikle daha güvenilir oluyor. Yakında anlarız....[/quote]
eyide patronaj, hem haftalık garf demişin hem sat vermek üzere demişsin...:) bunun üzeresinin tek barı 5 gün, 3 bar oyalansa 1 ay...kşm öle kim kala ...hele ki vob da:::
[quote=Astatin;163479]eyide patronaj, hem haftalık garf demişin hem sat vermek üzere demişsin...:) bunun üzeresinin tek barı 5 gün, 3 bar oyalansa 1 ay...kşm öle kim kala ...hele ki vob da:::[/quote]
Na'apayım, gördüm yapıştırayım dedim... :)))
Haftalık grafikten trade etmek kim, ben kim.. Ben günde ortalama 10 trade ediyorum, haftalık grafiğe bakıp pozisyon alıp beklemek nerde... Olsa olsa Şövalye yapar o işi... :)
Bi de terste kalırsan o kadar zamanda Margin Call'lar telefon santrallerini kitler tabi... :)
Gerçi kehanetlere bakılırsa 2012'de sağlam şelale var deniyo... Şimdiden 2012 kontratını şort'lasak mı ne yapsak.... :..:
günaydın bol kazançlar ... zero işlem long devam .. gol olur ... hehheee:D:D
+150 açar, +1500 kapatır...:) gololur
[quote=SEYYAH;163469]yafu içinizde toktor var mı?
bir toktor arkadaş ALLAH rızası için aydınlatsın bizi...[/quote]
Pneumo 23 pnomokokların sebep oldğu zaturreye etkili.Oysa domuz gribinde gelişen zaturre virutik zaturre olduğundan hiç bir faydası yok.
Günaydın FORUMUN GÜZEL İNSANLARI!
[quote=Strategist;163481]Gerçi kehanetlere bakılırsa 2012'de sağlam şelale var deniyo... Şimdiden 2012 kontratını şort'lasak mı ne yapsak.... :..:[/quote]
Kendimden anlatayım... Borsa önceki yıl zirvelerdeyken, hiçbir kehanete bakmaksızın, 100 endeks için bu 30500 lere gider (AB olayından buralarda çok oyalanıp dehşet bir iki hacimle yukarı kırmıştı), orda durmazsa 2000 rallisindeki seviyelere kadar destek yok diye kafamda kurgulamıştım..endeks 23000 lerin altına indikçe kesinlikle VOB da değil ama spotta banka hissesi alırım diye düşünüyordum..sonra endeks oralara geldi.. ama biz spotta alım planına uyamadık? neden? endeks tepelerdeyken gıkı çıkmayan bir sürü ünvanlı, ünvansız meşhur analist, yüzyılın krizi, kapitalizmin çöküşü, krizin 15 yılda bitemeyeceği analizlerini uçuşturmaya başladılar..tırstım..almadım..almadığım gibi, vobdada çıkış trendinden faydalanamadım...ne kadar bağımsız düşünebilirim diye iddia etsek de insan etkileniyor..malum eldeki para sıcak..kıymetki...DJ 7000 deyken birileri 150 yılın düzeltmesi olacak DOW 900 olacak deyince, insan parasının o nispette düşmesinin sonuçlarını kurgulamaya başlıyor...
Sözün özü patron: Başkalarının kehanetlerinin **..En iyi analiz kendi analizindir..Yanılsan bile kendim ettim kendim buldum dersin için yanmaz:cool:
[quote=selçuklu;163482]günaydın bol kazançlar ... zero işlem long devam .. gol olur ... hehheee:D:D[/quote]
Günaydın dostlar bol kazançlar...
Gol yok,kaleci sağlam,direkte cabası...:)
OFF SAIT OFF SAIT
fdow + 27 de .. bilgi vereyim .. :o
[quote=Astatin;163486]Sözün özü patron: Başkalarının kehanetlerinin **..En iyi analiz kendi analizindir..Yanılsan bile kendim ettim kendim buldum dersin için yanmaz:cool:[/quote]
Dibine kadar haklısın, ama herifler filmini bile çekmiş 2012 diye, bu hafta vizyona giriyo... Maya'lar bile bu büyük küskübardan korkup takvimlerine 2012'den sonrasını eklememişler... :)))
[quote=selçuklu;163488]fdow + 27 de .. bilgi vereyim .. :o[/quote]
gold 1109 ...bende bilgi vereyim dedim
patron ben 68000 e kadar direnç göremiyorum ya sen :) ekikiii...patron iyiymiş bu sisteme uyma olayı ya :) yoksa şimdi zırlıyo olacaktık ** :)..long tabiki long birtanem
[quote=selçuklu;163482]günaydın bol kazançlar ... zero işlem long devam .. gol olur ... hehheee:D:D[/quote]
Boynuzlar çok yakışmış..:::
fdow +30 bilgi .. :o
patron ya...ya tavan olmasın bu şimdi :)
[QUOTE=excali;163492]Boynuzlar çok yakışmış..:::[/QUOTE]
benim değil excali palanın boynuzları onlar .. heheeee :D:D:D
[quote=selçuklu;163493]fdow +30 bilgi .. :o[/quote]
Vob +300 ....bilgi
zero işlem long devam ..bilgi ... :o fdow + 33 bilgi ..
Teorik bir şeyler kopyalayayım paton...PArdon yazayım..yeni trend bşlıyomuş patron..vur patlasın çal oynasın sistemler kazansın...Hit ver lem pambık noniko..gırlaşmış vahşi....
[COLOR=#0000ff]11 Kasım 2009 Temcit Pilavı Servise Girer mi? :[/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]Yılsonu yaklaştıkça klasik yılsonu söylemleri gündeme düşer oldu. "Yılsonu rallisi kaçınılmazdır", "ABD'deki brokerlar yüksek primler almak için borsaları yukarı çekerler" v.b. Önceki yıllarda istatistiki olarak bu beklentileri doğrulayan veriler gözlenebilir. Ama istatistiğin en temel kurallarından biri, benzer örnekleme kümeleri arasındaki istatistiki sonuçlar benzer olur der. Her yıl Temmuz-Ağustos'da IMKB yataya girer efsanesinin nasıl yıkıldığını (sadece bu yıl değil, ralli yıllarındada) grafikleri açıp bakan herkes görebilir. Somutlaştırarak söyleyelim, zaten 7 aydır ralli yapan borsaların 1 ay daha ralli yapacak nefesleri olacak mıdır? Daha da önemlisi 8-9 aylık ralliden çıkmış fiyatlara alıcı bulunamayacağını birileri düşünüp erken davranır mı? Bu soruların cevabını aramak gereksiz bir iştir ve olası her yanıt spekülasyon taşır. Biz IMKB'ye dönelim. Dün Eycesem arkadaşımız %2.15 yükselmiş Dow'a meydan okuyarak, 10 Kasım için IMKB ile ilgili olarak negatif bir tablo çizmişti ve haklı da çıktı. Peki yarın ki durum nedir? Spot hisselerle ilgili güncel grafiklere baktığınızda da görüleceği gibi fiyatlar çok kritik seviyelere geldi. 65000 üzerinden gelen düşüş (65648-57859) önemli bir geri alış yaparak 61000 lere yakın kapattı. İndikatörler ve fiyat formasyonları geldikleri seviye itibariyle 1-2 gün içerisinde yeni bir trendin ipuçlarını elde edebileceğimizi söylüyor. Yani tamam mı devam mı sorusunun yanıtını almaya az bir vakit kaldı diye düşünüyorum. Teknik görüntüler halen zayıf olsa da 61200-61300 bandının üzerinde günlük kapanışlar resmi değiştirebilir. Benim için mantıklı olan VOB'da 5 veya 15 dakika gibi küçük döngülü sistemlerle trade etmeye devam etmek ancak bu seviyelerde spot piyasadan (long mahkumu olmak demektir) uzak durmaktır. Aşağıda IMKB'nin iki devinin grafikleri var (ISC ve GARAN). Garan kısmen toparlamış ve dip oluşturma çabası içinde görünürken diğeri daha negatif bir görüntüye sahip. [COLOR=red]Endeks üzerinde ağırlığı yüksek, üstelik aynı sektörde ve iyi temel rasyolara sahip hisselerin böyle farklı teknik görüntülere sahip olmasını, geçmişteki benzer durumlar sonrasında ne olduğuna bakarak açıklamaya çalışabiliriz. Şöyle ki; bu durum genelde, büyük yatırımcıların ve hatta piyasanın en bilinçli! ellerinin, gerçek hareketlerini maskeleme çabası olarak algılanabilir. Bu da 1-2 gün içerisindeki yeni trend başlangıcı beklentimizi desteklemektedir.[/COLOR] Bizim geliştirdiğimiz ve her sistem gibi yanılma hakları sınırsız olan (başkasının sistemine bakarak işlem yapılmaz!) VOB sistemlerimizin 15 ve 60 dakikalık döngülerde alda, günlük döngüde ise satta olması da, kırılım vaktinin yaklaştığını söylemektedir.[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000ff][FONT=Verdana](r4f)[/FONT][/COLOR]
[IMG]http://www.vobmatriks.com/10kas_isctr.png[/IMG]
[IMG]http://www.vobmatriks.com/10kas_garan.png[/IMG]
dünkü sayım için kendimi kınıyorum .. öyle sayımmı olur a* ..külliyen yanlış saymışım bence ...
[quote=selçuklu;163495]benim değil excali palanın boynuzları onlar .. heheeee :D:D:D[/quote]
COREL pala boynuzu.. İyiymiş...:::
[quote=selçuklu;163499]dünkü sayım için kendimi kınıyorum .. öyle sayımmı olur a* ..külliyen yanlış saymışım bence ...[/quote]
bencede patron..hediyedir diye bir şey demedim ama çok berbat bir sayımdı o...normalde yüzüne bakmazdım ama sendne hediye diye bir şey demedim...:..::..::..: bu daha yükselişin 1 i patron..5 hedefi 288000 de hesap ettiğim kadarıyla..sende bir say istersen:..:
Günaydın pala eş..k değilya bugün ekmek yedirir herhalde longlardan.
[quote=Larossıan;163502]Günaydın pala eş..k değilya bugün ekmek yedirir herhalde longlardan.[/quote]
bence eşeşkse bile ekmek yedirmesi lazım...
[QUOTE=Astatin;163501]bencede patron..hediyedir diye bir şey demedim ama çok berbat bir sayımdı o...normalde yüzüne bakmazdım ama sendne hediye diye bir şey demedim...:..::..::..: bu daha yükselişin 1 i patron..5 hedefi 288000 de hesap ettiğim kadarıyla..sende bir say istersen:..:[/QUOTE]
çokta üstüne gitmeyelim sayımın .. küskü gelirse kullanırız .. hehee .. :D:D
sistem sat verirse o sayımın üstüne sayım tanımam .. ::::::
[quote=selçuklu;163504]çokta üstüne gitmeyelim sayımın .. küskü gelirse kullanırız .. hehee .. :D:D
[COLOR=red]sistem sat verirse o sayımın üstüne sayım tanımam[/COLOR] .. ::::::[/quote]
Bende:..::..::..: hatta nobel matematik ödülüne aday gösteririm:::
Longlar gol oldu... Yapacak birşey yok önümüzdeki maçlara bakacağız :)
Selçuklu patron,
Geyiğe bir break verip, samimi bir itirafda bulunmak istiyorum. Patron sen benim ömrümü uzatıyorsun. Her gün senin bazı mesajlarına uzun uzun gülüyorum valla ya...
Seni teprik ve sana teşekkür etmek istiyorum forum huzurunda. Hatta seni şövalye ilan ediyorum hatta lord ilan ediyorum hatta ne istersen onu ilan ediyorum