41 yaş,gariban bir memur..
Printable View
41 yaş,gariban bir memur..
[QUOTE=Astatin;68134]şşşş enorton...iş olayını halletinmi !!!! buldunmu yeni iş!!![/QUOTE]
[QUOTE=TIFIL;68181]41 yaş,gariban bir memur..[/QUOTE]
Yok daha iş bakmadım henüz, trade ederek geçinebilir miyim ona bakıyorum. Borçlarım olmasa rahat geçinirim de, borcum çok... Bu hafta davayı açtık bakalım, inşallah sonu hayırlı olur. Hatırladığın ve sorduğun için teşekkürler sn. astatin.
Bu arada yaş 28 :)
Memurun garibanı mı olur sn tıfıl?? Ben kpss ye mi girsem diyorum, devlet gibisi yok valla...
eyer 34950 üstesi olur yukarya daha hızla cıkma olur amma 34950 gunluk trader long realiz yeresi
34950 üstesinde potans ne ?
34950 üstesi 36xxx potans acar
34950 asayası long realiz sebepten sıkıntı olur.. amma yeni short icun talep olmaz
hacim çok yetersiz çıkış için :(
öğleden once özüme döndüm bogalarin ayak sesleri geliyor demistim havalede gecti hesaba hazirim mini ralliye hadi bakalim versinler coşkuyu artık
Onu bunu bilmiyorum da efg ben longum ister bana takılırsınız ister havanızı alırsınız diyor.35200 full long şubat vade devam.From tera menkul.
Bu adamlar böyle sıkıcı düzeltmeden sonra acısını almadan bırakmazlar.Hep böyle yataydan sonra patlama ne yöne giderse en az yüzde 10 olmuştur.Rastgele.Hamdolsun üstbantlar zorlanıyor.Kriz bizi teğet geçmiş olabilir.Eğer dow 9200 geçerse vob da 40 000 geçerse ayu trendi bitmiş demektir.
bugun seyans acıldında systems long signaldedi
vobda sadce gun icte malyet eden gun icte realiz eden traders var gece hep flat yatyor onlar ..
bugun 34400 ort malyet yapması gerekti gun traders ...
onlar 34950 realiz icun uygun gorur o civar realiz etceler haftasona flat yatcaklar...
sindi 34900.950 yeresi asayasında satıs talep gun traders yapyor amma buyuk bolum realiz..
[quote=Cornetto;68168]Nerede çokluk da deniyor ona.[/quote]
[quote=hexen;68190]bugun seyans acıldında systems long signaldedi
vobda sadce gun icte malyet eden gun icte realiz eden traders var gece hep flat yatyor onlar ..
bugun 34400 ort malyet yapması gerekti gun traders ...
onlar 34950 realiz icun uygun gorur o civar realiz etceler haftasona flat yatcaklar...
sindi 34900.950 yeresi asayasında satıs talep gun traders yapyor amma buyuk bolum realiz..[/quote]
O dediğiniz yer önemliydi baba.Şimdi sistemler nerde sat verecek bakalım.39 000 mi 40 000 mi?
Ben alırken bana veren garanti geri geldi galiba şubat vadede alım yapıyor.Benim tahminim millet çok fark var deyip spread yapacaklar.600 puan olan farktan spread yapıp 300 e düşmesini bekleyip 300 puan alacam diyenlere farkı 1000 e çıkarıp 400 puan kazıklayacaklar bence.Ters spread yaparlarsa millet bu seferde tersini yapıp yine kazıklayacaklar.Her halukarda kazık bekliyor yine spreadçileri.En iyisi yöne oynamak.
[QUOTE=enorton;68183]Yok daha iş bakmadım henüz, [COLOR="Orange"]trade ederek geçinebilir miyim ona bakıyorum. [/COLOR]Borçlarım olmasa rahat geçinirim de, borcum çok... Bu hafta davayı açtık bakalım, inşallah sonu hayırlı olur. Hatırladığın ve sorduğun için teşekkürler sn. astatin.
Bu arada yaş 28 :)
Aman kardeşim gel vaz geç. Bak trade ederek geçinemezsin. Hele bide borcum var diyosun. Burdan geçim olmaz. Ha hobi olaraksa bir kontratla idare et. Yüklü girersen kontrolden çıkman ve zarar kaçınılmaz olur.
Kötünün daha kötüsüde var. Sen bugününe şükret. Allah gönlüne göre iş verir inşallah.
trade ederek geçinmek zor.çelik gibi siniriniz olmalı, psikolojiniz bu işe müsait olmalı.olur olmaz her dalgalanmada poz. girenin ömrü fazla uzun sürmez.sistemin varsa uyacaksın her dediğine.ekranında sistem açıksa ama sen yine bildiğini okuyorsan,sinyallere kendince yorum yapıp uymuyorsan, dip-tepe avcılığı işlerine soyunduysan ömrün fazla uzun sürmez.kaldıraç ayarlamayı hiç saymıyorum.
diğer yandan ben trade ederek geçiniyorum.başka bir işim yok.ama dediğim gibi çok zor ve bir o kadarda sıkıntılı iş.erken yaşta kalpten gitme riski yüksek.