-
benim düşüncem tek-çift ay farkıdır..daha öncede yazmıştım çift aylardan hayır yok..tam 14 aydır bizzat takip ettiğim sistemin başarı oranları; tek aylarda ortalama 8.200 puan kar..çift aylarda ise 3.400 puan kar...ocakta sistemlerin oldukca iyi kazanacagı ay olacaktır..sistem şuanda aralıkta 500 puan zararda..
-
34.400 LONG devam.SAT gelmez gelse de bir sonraki BAR ı görmem lazım o da bugün gelmez :D
el mahkum LONG uz :)
-
sindi
34950 yeresi yukarya harket devam icun onemde dedidim
5 dakk 15 dakk gun systems long signalde
34950 asayası short icun yetmez sadce gun traders long realiz yeresi icun olur..
34950 gun traders long realiz etti
-
uzun girdim..sistemler tümden uzunda..kanımca şubata kadar yükseliş olmalı.
-
dow da kısa vadeli sistemde 18 aralıkdan beri ilkdefa al verdi..kanımca 3-5 gün yukarı olacak..herkese iyi tatiller.
-
layyynnnnnnnn...dha doğrusu gızzzzzzzzzzzz..bu ne ...mal stoplanmış 750 de!!!!!!!!!!! 300 puan alacağım var senden............
-
[QUOTE=hexen;68185]eyer 34950 üstesi olur yukarya daha hızla cıkma olur amma 34950 gunluk trader long realiz yeresi
34950 üstesinde potans ne ?
34950 üstesi 36xxx potans acar
34950 asayası long realiz sebepten sıkıntı olur.. amma yeni short icun talep olmaz[/QUOTE]
+. üstad saol
-
[QUOTE=abka;68207]benim düşüncem tek-çift ay farkıdır..daha öncede yazmıştım çift aylardan hayır yok..tam 14 aydır bizzat takip ettiğim sistemin başarı oranları; tek aylarda ortalama 8.200 puan kar..çift aylarda ise 3.400 puan kar...ocakta sistemlerin oldukca iyi kazanacagı ay olacaktır..sistem şuanda aralıkta 500 puan zararda..[/QUOTE]
Siz yazdıktan sonra ben de biraz baktım da gerçekten tek çift aylarda baya fark var. Tek aylar hep daha karlı olmuş. :confused:
-
Spot günlük sistem direncinde kapandı.. Dow a bu gece hiç güvenmiyorum. Biraz sonra çakılabilir. (8522 şu anda)
Fakat sistemlerim alda devam ediyor.
-
[QUOTE=Astatin;68212]layyynnnnnnnn...dha doğrusu gızzzzzzzzzzzz..bu ne ...mal stoplanmış 750 de!!!!!!!!!!! 300 puan alacağım var senden............[/QUOTE]
Yahu astatin hakkaten sistemin satta mı da kısada bu kadar keçi gibi inat ediyosunüüü
-
Ahada buraya yazıyom, imkb de
100 endeks 30000 i görmez
30 endeks 38000 i görmez.
Bunlara gore VOB da endiks komtratları içın uzun poz düşunürken vede taşirken bünu digkate almakte fayde var derım:) saygılar.
-
Ulam penim turkçem bozuldü billehaaaa, hesken ıngi duzelamadı gidti, okurgan sorlanmekdeyın, saykiler..