-
[quote=abka;163704]sn. hilmi bulaşmayınca da bulaşmıyor..ölen ilk hasta kardeşimin hastanesinde öldü..gögüs has. hastanesinde..ankarada..mustafa güneş..adam 6 gün hastanede 3 kişilik koğuşta yatmış..eşi hergün saatlerce yanında kalmış..çocuğunu öpüp koklamış..8-10 hemşire doktor h1n1 olduğunu bilmeden yakın temas yapmış...ama hiç birine bulaşmamış...[/quote]
Bağışıklık sistemin sağlamsa birşey olmaz.
-
[quote=enorton;163690]Kasım ayında sistemlerinizin son durumu nedir arkadaşlar... Ben bu sabah ki sinyal itibariyle 700 puan zarardayım...
03.11.2009 09:00:00 SAT 59.400 -1150
03.11.2009 16:00:00 AL 59.375 25
04.11.2009 12:00:00 SAT 59.475 100
04.11.2009 15:00:00 AL 59.500 -25
06.11.2009 14:00:00 SAT 60.475 975
09.11.2009 09:00:00 AL 60.300 175
10.11.2009 09:00:00 SAT 61.025 725
10.11.2009 10:00:00 AL 61.050 -25
10.11.2009 11:00:00 SAT 60.925 -125
10.11.2009 12:00:00 AL 61.075 -150
10.11.2009 13:00:00 SAT 60.900 -175
11.11.2009 09:00:00 AL 61.600 -700[/quote]
60 dklık yürek ister patron..teprikler valla yürek için..benim 15 dklık;
geçen ayın sonunda gelen ve bu ay başında kapanan 3900 pointslik karı saymazsan, 3475 puan kar var patronaj...
nacisane fikrim, 60 dklık periyot için senin sistem çok fazla sinyal üretiyo patronaj
-
delidana virüsü,kuş gribi virüsü-domuz gribi çıktı...
2010-2011 karpuz gribi,pırasa virüsü yolda:)..dikkattttt
-
sağlık bakanı habertürkte.
-
[quote=abka;163697]domuz gribi genelde zature olarak öldürür...
zature aşısı olanlar(çocuklar) bu gribe karşı dayanıklıkları çoktur..
kardeşim gögüs hastalılarında doktor..dediğini diyom..[/quote]
ama sabah sevgili mukora zatürre aşısı pnömokoklara karşı etkili oysa bu domuz gribi virütik zatürreden öldürüyor o nedenle zatürre aşısının faydası yok demişti.
peki pnömokok virüs değil mi? bakteri mi?
bizim ufaklık şu an 3 yaşında ve 6 aylıkken ve 12 aylıkken zatürre aşısı olmuştu.ama eşim ve ben aşılı değiliz.olmayı düşünüyordum ama şimdi virütik zatürre falan deyince aşı fayda etmez denilince kafa karıştı.
yahu şaştık kaldık arkadaş.
abi sen lösemi falan diyonda, lösemi insandan insana bulaşmıyor.bu meret bulaşıyor ve çok hızlı bulaşıyormuş.aradaki fark burada.
henüz havalar yeterince soğumadı aralık-ocak-şubatta virüs yayılırsa korkarımki hayatını kaybedenlerin sayısıda hızla artacaktır.
aslında bakanlık bir istatistik çalışması hazırlayıp kamuoyuna açıklasa çok iyi olur.
son 5 yılda aylara göre mevsimsel gripten ölüm oranları açıklansa vatandaşta neyle karşı karşıya olduğunu biraz daha iyi anlamış olur.abartılıyor mu yoksa gerçekten tehlikeli mi?
-
where is küskü .. amonra patron ver küsküyü ...
-
[quote=SEYYAH;163712]ama sabah sevgili mukora zatürre aşısı pnömokoklara karşı etkili oysa bu domuz gribi virütik zatürreden öldürüyor o nedenle zatürre aşısının faydası yok demişti.
peki pnömokok virüs değil mi? bakteri mi?
bizim ufaklık şu an 3 yaşında ve 6 aylıkken ve 12 aylıkken zatürre aşısı olmuştu.ama eşim ve ben aşılı değiliz.olmayı düşünüyordum ama şimdi virütik zatürre falan deyince aşı fayda etmez denilince kafa karıştı.
yahu şaştık kaldık arkadaş.
abi sen lösemi falan diyonda, lösemi insandan insana bulaşmıyor.bu meret bulaşıyor ve çok hızlı bulaşıyormuş.aradaki fark burada.
henüz havalar yeterince soğumadı aralık-ocak-şubatta virüs yayılırsa korkarımki hayatını kaybedenlerin sayısıda hızla artacaktır.
aslında bakanlık bir istatistik çalışması hazırlayıp kamuoyuna açıklasa çok iyi olur.
son 5 yılda aylara göre mevsimsel gripten ölüm oranları açıklansa vatandaşta neyle karşı karşıya olduğunu biraz daha iyi anlamış olur.abartılıyor mu yoksa gerçekten tehlikeli mi?[/quote]
sana bir şey olmaz gırlaşmış vahşi... ama kola dan geçiyosa bu grip ayvayı yedin:::
-
[quote=selçuklu;163714]where is küskü .. amonra patron ver küsküyü ...[/quote]
300 puandan küçük olursa AMANRA nındır...:::::::::
-
[quote=Astatin;163715]sana bir şey olmaz gırlaşmış vahşi... ama kola dan geçiyosa bu grip ayvayı yedin:::[/quote]
sigarayı bırahtım lem kolayıda çok azalttım evvelden günde 1-1,5 LT içiyordum şindik 1 bardağa düşürdüm bunuda bırakacam arada bir tadımlık içeceğim nostalji ossun diye.
-
Ciddi uyarı;
TGG 1 e düştü ve sistemin bağırsaklarından gördüğüm kadarıyla 250 gibi sat sinyali gelir..15 dklıkda
-
seyyah ım gecenlerde 2 profesör(enfeksiyon hastalık uzmanları) çıktı...oda aynısını söyledi..zature aşısı çocuklara direnç kazandırıyor...4 yaş va altı 2 çocuk var...büyüğü olmamıştı...yaptırdım...
yeni doğan çocuklara sağlık ocagı yapıyor...ama 3 yaş ve üzerlerinin zamanında bu uygulama yoktu.[B]kendin eczaneden alıp yaptırıyorsun[/B].(sağlık ocaklarında yaptırırsın)...
-
[quote=SEYYAH;163717]sigarayı bırahtım lem kolayıda çok azalttım evvelden günde 1-1,5 LT içiyordum şindik 1 [COLOR=red]bardağa[/COLOR] düşürdüm bunuda bırakacam arada bir tadımlık içeceğim nostalji ossun diye.[/quote]
da sana güvenmiyom ben...o bir bardağın hacmi ne kadarki..sen şimdi, dekoratif bitkilerin vazosunu alıp bardak diye kullanıyorsundur:..:
-
[QUOTE=selçuklu;163714]where is küskü .. amonra patron ver küsküyü ...[/QUOTE]
mersiyk olsa söyle derdi
where küskü you :::
-
[quote=abka;163720]seyyah ım gecenlerde 2 profesör(enfeksiyon hastalık uzmanları) çıktı...oda aynısını söyledi..zature aşısı çocuklara direnç kazandırıyor...4 yaş va altı 2 çocuk var...büyüğü olmamıştı...yaptırdım...
yeni doğan çocuklara sağlık ocagı yapıyor...ama 3 yaş ve üzerlerinin zamanında bu uygulama yoktu.[B]kendin eczaneden alıp yaptırıyorsun[/B].(sağlık ocaklarında yaptırırsın)...[/quote]
seyyah kim yaw:confused::confused::confused: haaaaaa.pambık diyon sen..oldu şimdi
-
[quote=fXci;163722]mersiyk olsa söyle derdi
where küskü you :::[/quote]
bu mesajından sonrada şöyle derdi...
efiksçi pliz geyik no....
yaww forumdaki bayan popülasyonu hızla düşüyor...KUIN yok, Cerphin nadir takılıyor, Pelinn in kira kontrat yenilemesine daha 8 ay var... yaw walla hep diyorum bu AMANRA ile PAMBIK a..beyle argo muhabbetler yapmayın, kızlara ayıp oluyor deyu..hele AMANRA yokmu..zaten ayda bir uğruyo..ordada mındar ediyo ortamı..heeheheehhe:D:D:D:D ayıp ayıp boyunuzdan utanın...örnek alın Selçuklu ile Beni....hhehehehe..kaka adamlar sizi:..:
-
Bu arada Hellime Patroniçe,
Watsapyu? Sesin çıkmıyor denetiminde çıkmıyor..Huuuuu, huuuu geldiysen masaya 3 kere vur, yada PAMBIK ı yasakla..ehehehe..
Bu arada nooldu bizim yılsonu primi :( üwwwwwwww...
5 dakika içinde ses vermezsen, CD yi verdin yayına gezmeye gittin diye düşüneceğim...
-
325 cover ve long .. küskü gelmeyecek kanımca..
-
350 den kapadım kısaları 125 puan yeter **..sisteme ters kalmayalım..sat vermeedi hala
-
[quote=Astatin;163727]Bu arada Hellime Patroniçe,
Watsapyu? Sesin çıkmıyor denetiminde çıkmıyor..Huuuuu, huuuu geldiysen masaya 3 kere vur, yada PAMBIK ı yasakla..ehehehe..
Bu arada nooldu bizim yılsonu primi :( üwwwwwwww...
5 dakika içinde ses vermezsen, CD yi verdin yayına gezmeye gittin diye düşüneceğim...[/quote]
yok la HeLLim hanım foruma girmiyormuş kalabalık ortam H1N1 filan deyyu :::
yani forumda denetim menetim yoh asti forum bize kaldı asti heyyoooooooo :::
-
[SIZE="7"][COLOR="Green"]5ildgo...[/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="5"]beşişlemlongdevamgololur...[/SIZE][/COLOR][/B]
-
[quote=SEYYAH;163732]yok la HeLLim hanım foruma girmiyormuş kalabalık ortam H1N1 filan deyyu :::
yani forumda denetim menetim yoh asti forum bize kaldı asti heyyoooooooo :::[/quote]
ıııhhhhhhh istemem... denetim olmayan yerde anarşiklik yapmanın dadı olmaz..denetçi olcak, yakalanma korkusu olcak, acaba ne zaman gelir korkusu olcak...istemem ben öyle valla...::::::
-
Editor patron,
Teşkkürlere eyvallah da..Graliçe Çariçe ve hatta Patroniçe Hellim the Hell nerde...Hellim i isterik..AYaklanma çıkar valla..Naaptınız graliçecağza..Saray entrikası yapıp hücreyemi attınız, boynuna ipmi saldınız üwwwwwwwwwww
-
dağılın uşağlar [B][COLOR=blue]Editör[/COLOR][/B] geldi :::::::::
-
way** 325 e zor yetişdim...şorrrrrtt
-
[quote=Astatin;163737]way** 325 e zor yetişdim...şorrrrrtt[/quote]
haydaaaa...aracı kurum adı yanılttı..yetişememişim **....275 şort..bu sfeer benim kesin
-
[QUOTE=hilm;163695]Sözkonusu sürede geçen yıllarda gripten ölenlerin sayısı bellimi acaba, hiç merak edip araştıran varmı ?
[/QUOTE]
Sadece 2008 yılında trafik kazalarında 4.228 kişi hayatın kaybetmiş ve 183.000 kişi yaralanmış... Ama nedense toplum olarak bu konuda panik yapmıyoruz... Yine aşırı hız yapıyoruz, ehliyetsiz, alkollu araç kullanmaya devam ediyoruz...
Az önce Ataşehirdeydim, yolları değiştirmişler ve geçen haftaya kadar geliş-gidiş olan bir çok yol artık tek yön olmuş... Koca koca girilmez tabelaları da koymalarına rağmen vatandaş yine bildiğini okuyor.. Ya tabelalara bakmıyorlar ya da tabelaların ne anlama geldiğini bilmiyorlar...
Ters yönden karşımdan bir ticari taksi geldi... Ben ona,ona bana sellektör yapıyor... Durduk, dedi sen ne yapıyosun? Dedim ki burası artık tek yön oldu, sen ters yönden geliyorsun... Cevap;
-Nasıl ters yön yaaa :D
-
VOB a hareket ve aksiyon geldi... Teorik yazılarıma ara verip VOB a odaklanıyorum..ne yöne gitse ciddi para bırakacak....1200 cepte hedfeim 2000...ama tabi 200 de realiz olabilir..üwww
-
-
[quote=Astatin;163735]Editor patron,
Teşkkürlere eyvallah da..Graliçe Çariçe ve hatta Patroniçe Hellim the Hell nerde...Hellim i isterik..AYaklanma çıkar valla..Naaptınız graliçecağza..Saray entrikası yapıp hücreyemi attınız, boynuna ipmi saldınız üwwwwwwwwwww[/quote]
sn hellimin hastası var. Perişan oldu kadın :(
-
-
long devam ... güzel hareketler geliyor paladan ... hehehee:D:D:D
-
[quote=Editor;163742]sn hellimin hastası var. Perişan oldu kadın :([/quote]
çok geçmiş olsun HeLLim hanıma...ALLAH acil şifa versin...yaw bu HeLLim hanımda hep hastalarlan boğuşuyor.bi kere daha böyle olmuştu ameliyatlı hastası vardı.
ALLAH dermansız dert vermesin kimseye!
-
[quote=Editor;163742]sn hellimin hastası var. Perişan oldu kadın :([/quote]
üüüüüüüüüüüü Büyük geçmiş olsun.. İyi dileklerimizi iletiniz..Yapabileceğimız bir şey varsa haberimiz olsun. Umarım ciddi bir şey değildir
-
geçmiş olsun acil şifalar.Bencede yapabileceğimiz birşey olursa haberimiz olsun.
-
-
geçmiş olsun
Allah yardımcıları olsun
-
[quote=selçuklu;163750]fdow +81 ..bilgi ..[/quote]
ne bilgisi patron hindi bilgisimi yawww (yılbaşı yaklaşıyorda)...ayıbediyon..
küskü on the way,
deme sonra why didınt yu say...
demedi deme yani
-
[QUOTE=Editor;163742]sn hellimin hastası var. Perişan oldu kadın :([/QUOTE]
geçmiş olsun :(
-
geçmiş olsun .. acil şifalar ..
-
[quote=sazan;163663]Amman diyeyim, gaza, coşkuya gelmeyelim. Dikkat yeresindeyiz.
DJI haftalık.
[IMG]http://img9.imageshack.us/img9/9127/vobsystemu.png[/IMG][/quote]
Ne demişler....Napoli yi görmeden, EW ile trade etmeden ölme...