Benim de kontrat dönemim yaklaşıyor ama hiç de zam yapmak istemiyorum. Şimdi ben bu evden çıksam ev sahibi aynı kiraya bi daha veremez. Aylarca evi boş kalır...
Printable View
Benim de kontrat dönemim yaklaşıyor ama hiç de zam yapmak istemiyorum. Şimdi ben bu evden çıksam ev sahibi aynı kiraya bi daha veremez. Aylarca evi boş kalır...
[QUOTE=Vob Trader;68230]şöle anlatayım abi evlisin ve çocuğun var. trade ile hayatını geçiriyosun. öle zamanlar geldiki her yaptığın işlem zarar yazıyor. piyasa kötü vs. Allah muhafaza ailenin başına kötü bişey geldi ve para lazım oldu. Yada ne bilim hayat ikamesi için gereken rıskı sağlayamadınız onu kastettim. ama sabit bir geliriniz olsa herşey daha iyi olur.
Ama tek olsan istediğin riski al batsan da kendin çekersin kendin sürünürsün kimsede senle sürünmez. köşeyi dönsen de kendin yersin ve yedirirsin.
Bunu demek istedim. Eğer zengin olma ne biliyim burdan kazanılacak parayla araba,yat,kat vs hayaliyle beklentisiyle trade edilirse sonuç acı olabilir. Çünkü kazanmaya şartlanmak kaybettirir.[/QUOTE]
Dediklerinize aynen katılıyorum zaten benim de planım kendimi vobdan geçindirmek değildi. ama şartlar beni buna itti. Şartları da sn parapara aşağıda sıralamış. Bu saatten sonra şu kriz ortamında gidip mülakatlara girip iş aramayı hiç gözüm kesmiyor...
[QUOTE=parapara;68231]ben vobda kendini geçindirme konusunda şöyle düşünüyorum. şimdi 1 tane işim var , ayrıca vobda işlem yapıyorum.
dünyanın bin bir türlü hali var. bir şey oldu işimden atıldım diyelim. böyle bir durumda şimdiki gibi bir işi bulmam imkansız. Başka iş bulmaya kalsam yaşadıgım yerde verecekleri para en fazla 600 ytl e sigorta bu iş içinde günde 12 saat çalıştırırlar. Ben böyle bir işe girmektense vobda onun kadar yada üzerinde para kazanmayı yeglerim.[/QUOTE]
[QUOTE=Pellinn;68242]Kiralara üfe ye gore zam yapılıyor dimi bu yıl üfe oranı kaç bulamadımda yeni kontrat yapıcam % kaç zam yapmam gerekiyor.[/QUOTE]
ben %15 zam yapmayı düşünüyorum
MATRIKS de "pis" derecede kod yazmayı bilen bir arkadaş aranıyor
[quote=enorton;68243]Benim de kontrat dönemim yaklaşıyor ama hiç de zam yapmak istemiyorum. Şimdi ben bu evden çıksam ev sahibi aynı kiraya bi daha veremez. Aylarca evi boş kalır...[/quote]
enorton..avatrdaki senmisin?
[quote=Pellinn;68242]Kiralara üfe ye gore zam yapılıyor dimi bu yıl üfe oranı kaç bulamadımda yeni kontrat yapıcam % kaç zam yapmam gerekiyor.[/quote]
ya sen..avatardaki sen değilsin herhalde :..::..::..:..yoksa:eek::eek::eek: sen misin:rolleyes::rolleyes::rolleyes: hadi canım ;););)
[QUOTE=Astatin;68250]MATRIKS de "pis" derecede kod yazmayı bilen bir arkadaş aranıyor[/QUOTE]
He walla ne iyi olurr..
[quote=catedral;68253]He walla ne iyi olurr..[/quote]
ana :eek::eek: ve de dana:eek::eek::eek: hayalet kibiyin wallah... tek başıma takılırken...:p:p:p
sağolsun foorum yöneticilerimiz güzel zaman geçirmemiz için ellerinden geleni yapıyorlar.. ''ruh halim''.. hehehee tuttum bunu:..: birde ruh halimi yansıtacak güzel bir avatar bulmam lazım...
[QUOTE=jerfin;68255]sağolsun foorum yöneticilerimiz güzel zaman geçirmemiz için ellerinden geleni yapıyorlar.. ''ruh halim''.. hehehee tuttum bunu:..: birde ruh halimi yansıtacak güzel bir avatar bulmam lazım...[/QUOTE]
haftasonu modundayım ben uyuşuk :D
nasıl avatarım süper dimi:))
Foruma iyi şeyler eklenmiş hakikatende, bide şu [COLOR="Red"]TeşekküRET[/COLOR] dışında her yazının altına bu yazı olmamış şeklinde bir teşekkürün tersi ikonu koyulsada olmamış yazıya tıklasak diyorum fena olmazdı:), bu yazıyı beğenmedim şeklinde de olabilir, [B][COLOR="Red"]beğenmedim[/COLOR][/B] ikonu mesela, hani her yazıya niye böyle yazdın denipde kavga edilmesinden iyidir, yazanda bilir yazıdığının nereye vardığını diyorum, sadece öneridir:), saygılar.