sinyal kesinleşti...2/5 den 3/5 e çıktım 125 den..sanırsam bir yukarı tepecek bu ama sisteme uyacaz dedik..aha 150 lerimde gitti 4/5 şort....15:40 da 20 dakıkalıkda sat kesinleşirse (şu an geçici), fulluyorum..şimdi sigaradyım
Printable View
sinyal kesinleşti...2/5 den 3/5 e çıktım 125 den..sanırsam bir yukarı tepecek bu ama sisteme uyacaz dedik..aha 150 lerimde gitti 4/5 şort....15:40 da 20 dakıkalıkda sat kesinleşirse (şu an geçici), fulluyorum..şimdi sigaradyım
ula bu agadan adam olmaz...
dun eksideydi makas ? bugun 700 uehuehe ben ky aklımla bunun tek sebebinin buyuk eller oldugunu dusunuyorum.
[quote=Kennym;163809]ula bu agadan adam olmaz...
dun eksideydi makas ? bugun 700 uehuehe ben ky aklımla bunun tek sebebinin buyuk eller oldugunu dusunuyorum.[/quote]
FDOW düşüyor biz de düşüyoruz Kenny.. Başka neden aramaya gerek yok. Ekranında FDOW, DAX ve EUR/USD aç, anlamadığın bir piyasa hareketi kalmaz. :)
full oldum
62 den delik açıldı.
dolar 75 i geçerse, vop dötünün üstüne çöker, teori, dolar yükselmeden borsa yükselemez, şşşt ince ayar,
[QUOTE=Astatin;163808]sinyal kesinleşti...2/5 den 3/5 e çıktım 125 den..sanırsam bir yukarı tepecek bu ama sisteme uyacaz dedik..aha 150 lerimde gitti 4/5 şort....15:40 da 20 dakıkalıkda sat kesinleşirse (şu an geçici), fulluyorum..şimdi sigaradyım[/QUOTE]
Valla dikkat derim benim günlükler al verdi bugün dün belli etmişti kapanışta ham meyvayı koparmazlar dalından yoksa koparırlarmıki?
[URL=http://img29.imageshack.us/i/30dak.png/][IMG]http://img29.imageshack.us/img29/1483/30dak.png[/IMG][/URL]
30 dak sistem..
pala sistem mi çarpacak genekine.
950 ort. full long stop yakın ...
[quote=selçuklu;163819]950 ort. full long stop yakın ...[/quote]
Niye sisteme uymuyon paton..kızacam ha:..:
sistem çarpılabilir..5 daklık sistem son 6 sinyaldir.. isabetli...
700 makas çok ayıpoluyo ha..(bunu her deyişimde 200 puan daha düştü bakalım yiyecekmi).. bu arada günlükte çıkan geçici al hala kaybolmamış way**
son durum flat,
625 L, 775 L,550L beklemede,
TIRTIK 750 PUAN,
10 dk 61900 kırılırsa,
destekler 61325, 61025
Pazartesi gününün kopyasını yaşıyoruz sanki...
[quote=Strategist;163811]FDOW düşüyor biz de düşüyoruz Kenny.. Başka neden aramaya gerek yok. Ekranında FDOW, DAX ve EUR/USD aç, anlamadığın bir piyasa hareketi kalmaz. :)[/quote]
1 e 1 korelasyon 2008 oncesindeydi simdilerde eksiye oranla korelasyon oldukca zayif heleki kisa periyotlarda, günlüklerde ise korelasyon yüksek tabi.
2008 ortalarina kadar sp ,dow grafiğine bakarak cok rahat trade ederdim , simdi oylemi bana gore hic değil
[QUOTE=Strategist;163811]FDOW düşüyor biz de düşüyoruz Kenny.. Başka neden aramaya gerek yok. Ekranında FDOW, DAX ve EUR/USD aç, anlamadığın bir piyasa hareketi kalmaz. :)[/QUOTE]
hocam bende ekran filan yok ayda yılda bi kez ekran karsısına gecıyorum kı basladım baslayalı 1 kere ekran karsısından ızledım.. sadece fiyatı goruyorum ve oyle trade edıyorum sımdılık :) genelde aga hırpalıyo yakaladımı ama ıste bızımkısı heyecan..
[quote=Kanaatkar;163825]1 e 1 korelasyon 2008 oncesiydeydi simdilerde eksiye oranla korelasyon oldukca zayif heleki kisa periyotlarda, günlüklerde ise korelasyon yüksek tabi.[/quote]
Ben tırtıkçıyım, %100'e yakın korelasyon görüyorum. Bana puan getiren hemen hiçbir hareket yok ki önce FDOW, DAX veya EUR/USD grafiğinde görmüş olmayayım.
Hey gidinin palası.:D
Yyfsd
[QUOTE=Astatin;163820]Niye sisteme uymuyon paton..kızacam ha:..:[/QUOTE]
yıllıklarla uyumlu açtığım poz patron .. ... ::::::
ayrıca avatara uyuyorum .. sistemin a* ..
[quote=Strategist;163827]Ben tırtıkçıyım, %100'e yakın korelasyon görüyorum. Bana puan getiren hemen hiçbir hareket yok ki önce FDOW, DAX veya EUR/USD grafiğinde görmüş olmayayım.[/quote]
O zaman sorun bende malesef artik dowa bakarak trade ekseriyetle yaniltiyor beni.
Uzuna aşağıdan girmeyi, kısaya yukarıdan girmeyi tercih ediyorum, ağanın dümenine gelmemek için, kısaya henüz fiyatım yok,
[QUOTE=Astatin;163822]700 makas çok ayıpoluyo ha..(bunu her deyişimde 200 puan daha düştü bakalım yiyecekmi).. bu arada günlükte çıkan geçici al hala kaybolmamış way**[/QUOTE]
Açılışı yukardan yapıyorlar öğleden sonra biraz gevşetince 15dk ve saatliklerde sat sinyali çıkıyor. Lakin kapanış bir önceki günün üzerinde! Algıyı bozarak yukarı doğru sürüyorlar piyasayı. Bu sebebten mütevellit short giymek tehlikelidiye düşünüyorum!
[quote=AMON RA;163833]Açılışı yukardan yapıyorlar öğleden sonra biraz gevşetince 15dk ve saatliklerde sat sinyali çıkıyor. Lakin kapanış bir önceki günün üzerinde! Algıyı bozarak yukarı doğru sürüyorlar piyasayı. Bu sebebten mütevellit short giymek tehlikelidiye düşünüyorum![/quote]
eski bir astisözü derki,
Düşünme sisteme uy:..:
artık avatara uyacam .. sistemin a* ... avatarda bebe ayılar olursa short. .. boynuzlu inek olursa long .. hehheee ...:D:D:D
[quote=Kennym;163826]hocam bende ekran filan yok ayda yılda bi kez ekran karsısına gecıyorum kı basladım baslayalı 1 kere ekran karsısından ızledım.. sadece fiyatı goruyorum ve oyle trade edıyorum sımdılık :) genelde aga hırpalıyo yakaladımı ama ıste bızımkısı heyecan..[/quote]
Çok zor öyle ya... Seni yüzyılın trader'ı ilan ediyorum.. Aynı anda 6 grafiğe (VOB 5 dk, VOB 15 dk, IMKB30 5 dk, DAX 5 dk, FDOW 5 dk, EUR/USD 5 dk) bakıyorum, yine de çarpıldığım oluyor. Sen nasıl grafiksiz ayakta kalıyorsun anlamadım.... Teprik ederim...
.lelele
eheheheheehehehe...GROOAARRRRRRR
[quote=selçuklu;163835]artık avatara uyacam .. sistemin a* ... avatarda bebe ayılar olursa short. .. boynuzlu inek olursa long .. hehheee ...:D:D:D[/quote]
patron dikkat..avatardaki boğa sanki domuz gribi kapmış gibi duruyorrr haa:)
[quote=Astatin;163834]eski bir astisözü derki,
Düşünme sisteme uy:..:[/quote]
Sabahtan beri zero sistem, full histem, çoğu full portföyümle yaptığım işlemlerle toplam 1600 puan aldım...
Kısacası yemişim sistemini, neye uyuyon tavuğa mı uyuyon demek istiyorum izin verirsen... :)
[quote=Kanaatkar;163831]O zaman sorun bende malesef artik dowa bakarak trade ekseriyetle yaniltiyor beni.[/quote]
Tırtıkçılık ön plana çıkıyor burada. Bugünki gibi uzun trendler çok nadir. Hareket görünce 150-175 puan alıp çıkacaksın hemen. Sürümden kazanacaksın. Yoksa katılıyorum, öyle FDOW ile falan uzun vadeli pozisyon alınmaz.
Dikkat, çook dikkat, hem pozişın, hem can yanma yeresi,
[quote=Strategist;163840]Sabahtan beri zero sistem, full histem, çoğu full portföyümle yaptığım işlemlerle toplam 1600 puan aldım...
Kısacası yemişim sistemini, neye uyuyon tavuğa mı uyuyon demek istiyorum izin verirsen... :)[/quote]
de tabi de..bu işlerin reçetesi yok..en iyi yöntem para kazandığın yöntemdir..
Satislarin devami halinde 61700 ilk destek seviyeleri olabilir
[quote=sovalye;163553]64.500 den sat veren sistemim
gün içi 62.500 yukarı kırılırsa gün sonu 62.000 yukarı kırılırsa longa döner
kritik bir gün olduğundan belirtmek istedim
şimdiden bol kazançlar...[/quote]
sovalye sistem 62500 ü yukarı kırınca sat mı verdi.
alış baskısı hissettim .. 65000 kapanış tahminim .. a* ... stop yazılı .. avatar belli poz belli ..
[quote=Astatin;163845]de tabi de..bu işlerin reçetesi yok..en iyi yöntem para kazandığın yöntemdir..[/quote]
Full katılıyorum. :..:
Herşey önce kendini ve kendi tarzını tanımakla başlıyor... Birini zengin eden bir oyun tarzı diğerini iflasa sürükler...
[quote=selçuklu;163848]alış baskısı hissettim .. 65000 kapanış tahminim .. a* ... stop yazılı .. avatar belli poz belli ..[/quote]
Yine işlem manyağı ettin piyasayı patron... Pala'nın bile başını döndürdün saçmalamaya başladı o da... :..:
[QUOTE=Strategist;163836]Çok zor öyle ya... Seni yüzyılın trader'ı ilan ediyorum.. Aynı anda 6 grafiğe (VOB 5 dk, VOB 15 dk, IMKB30 5 dk, DAX 5 dk, FDOW 5 dk, EUR/USD 5 dk) bakıyorum, yine de çarpıldığım oluyor. Sen nasıl grafiksiz ayakta kalıyorsun anlamadım.... Teprik ederim...
.lelele[/QUOTE]
ters indikatorluk bole bisey...
bu arada 950 den flat yukselırse tekrar shortlarım .. 300 puan agadan bugun ıcın yeter cok alınca gerı cok verıyorum :D deplasmanda 1 puan aldık bugun..
fırsat kollama mode on..
[quote=feridunabi;163847]sovalye sistem 62500 ü yukarı kırınca sat mı verdi.[/quote]
Hayır seans ici 62500 asılırsa long sinyal vereceğini veya gunsonu kapanişin 62000 üzerinde olmasiylada long sinyal geleceğini anliyorum