yavızhan patron nerdesin .. .ralli .. gel at koşturak .. hehhe ..:D:D
Printable View
yavızhan patron nerdesin .. .ralli .. gel at koşturak .. hehhe ..:D:D
flat...+250 daha...bereket versin..sistem kusura kalmasın
[QUOTE=feridunabi;163847]sovalye sistem 62500 ü yukarı kırınca sat mı verdi.[/QUOTE]
Sat değil AL vermesi lazım... Ama kırıldı sayılmaz, daha doğrusu ben trend trader olsaydım, pivot seviyemi 50 puan geçti diye longlamazdım...
[QUOTE=enorton;163856]Sat değil AL vermesi lazım... Ama kırıldı sayılmaz, daha doğrusu ben trend trader olsaydım, pivot seviyemi 50 puan geçti diye longlamazdım...[/QUOTE]
golu atak emortım .patron .. yeter a* .. new high olsun ...
[quote=enorton;163856] ben trend trader olsaydım, pivot seviyemi 50 puan geçti diye longlamazdım...[/quote]
Kesin pala Sn Sovalyeyi izliyor nasilsa trenden en son inen ve binen o onuda bindirdiysem tamam bu iş diyordur, ozellikle 2 kademeyle gormesi bundan ama Sn Sovalye palayi daha cok yorarda onun tuzagina dusmez
050 şort...heheh sistem şort abi..ihanet olmaz..ayıbolur
asti buldum..buldum..altın yumurtlayan tavuk buldum...
az önceki 30 daklık sistemin 10 daklığı..
[URL=http://img21.imageshack.us/i/10dak.png/][IMG]http://img21.imageshack.us/img21/6400/10dak.png[/IMG][/URL]
hangi zamanı kullanayım..karasızım..
150 dende şort ** 2/5 şortos
[quote=abka;163861]asti buldum..buldum..altın yumurtlayan tavuk buldum...
az önceki 30 daklık sistemin 10 daklığı..
[URL="http://img21.imageshack.us/i/10dak.png/"][/URL]
hangi zamanı kullanayım..karasızım..[/quote]
tüm peformans kriterlerini yaz patron..3-5 sinyalel iyi kötü demek doğru olmaz... bence 15 veya 20 dk. iyidir sistemde...
flat ..kave içelim...
[COLOR="Purple"][SIZE="7"]21ifdaq..[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="4"][COLOR="Gray"][B]yirmibirişlemflatdevama*...[/B][/COLOR][/SIZE]
DOW eksi açsa ne süper olur heheeh
Geçen ben de özendim sizlere bir sistem programlayayım dedim. MACD RSI Stoch karışımı birşey yazdım. Metastock'da test ettim, son iki yılda 160.000 puan bırakmış, ama bir yerde arkada arkaya 17 tane kayıplı işlem yapmış... :) Başlarım böyle sisteme deyip sildim gitti... :)
Sistemin ne kazandırdığından ne kaybettirdiği önemli. 10 trilyon bile kazandırsa arka arkaya 6.000 puanlık eksi işlem yapıyorsa herşey gider...
Bu sistem yazma işini kesinlikle hafife almadığım, becerebilenlere gıpta ettiğim net anlaşılsın, geyik arasında kaynayıp gitmesin diye yazıyorum....
Bir küçük, birde büyük üçgen, simetrik, içi içe, büyüğün ucuna doğru gideriz,
62-62200 guççuk, 62-62350 büyyük, 62125 dümen ortada, 62900 küskü on the way,
son durumda satış hakim,
[quote=feridunabi;163847]sovalye sistem 62500 ü yukarı kırınca sat mı verdi.[/quote]
ana sistemim zaten sattaydı gün içi 62.500 yukarı kırılsaydı(25-50 puanı kırılma saymıyorum) ala geçecekti.
esas sinyal gün sonu gelecek yani 62.000 üstü ala geçecek.
daha önceden de söylediğim gibi ben flatım(çok ufak portföyle zevkine kısa vadeli işlem yapıyorum)
uzun süren kar dönemlerinden sonra portföyümün hazmetmesi gerekiyor...
sistemi merak eden olursa diye yazmıştım. orta vadede trade eden kişi olarak ben olsaydım short bozmaz gün sonunu beklerdim...
Kapanış günün en yükseğinden olur ralli olur gol olur olmazsa orta yuvarlaktan en direk serbest vuruş olur olmadı kırmızı kart yirik!
[quote=Strategist;163869]
Sistemin ne kazandırdığından ne kaybettirdiği önemli. 10 trilyon bile kazandırsa arka arkaya 6.000 puanlık eksi işlem yapıyorsa herşey gider...
[/quote]
Risk yonetimi olursa cok büyük sorun olmaz , full pozisyonla işlem yapmak elbette cok kısa zamanda sıfırlatır.
[QUOTE=sovalye;163872]ana sistemim zaten sattaydı gün içi 62.500 yukarı kırılsaydı(25-50 puanı kırılma saymıyorum) ala geçecekti.
daha önceden de söylediğim gibi ben flatım(çok ufak portföyle zevkine kısa vadeli işlem yapıyorum)
sistemi merak eden olursa diye yazmıştım. orta vadede trade eden kişi olarak ben olsaydım short bozmaz gün sonunu beklerdim...[/QUOTE]
10000 plus pointlik bir yukarı dalga bekliyorum şövalye patron ...
altın vuruş . .alım çılgınlığı .. son tango .. :o:o
[QUOTE=sovalye;163872]ana sistemim zaten sattaydı gün içi 62.500 yukarı kırılsaydı(25-50 puanı kırılma saymıyorum) ala geçecekti.
sistemi merak eden olursa diye yazmıştım. orta vadede trade eden kişi olarak ben olsaydım short bozmaz gün sonunu beklerdim...[/QUOTE]
Peki gün sonu rakami tam olarak 62000 mi?
[quote=Strategist;163869]Geçen ben de özendim sizlere bir sistem programlayayım dedim. MACD RSI Stoch karışımı birşey yazdım. Metastock'da test ettim, son iki yılda 160.000 puan bırakmış, ama bir yerde arkada arkaya 17 tane kayıplı işlem yapmış... :) Başlarım böyle sisteme deyip sildim gitti... :)
Bu sistem yazma işini kesinlikle hafife almadığım, becerebilenlere gıpta ettiğim net anlaşılsın, geyik arasında kaynayıp gitmesin diye yazıyorum....[/quote]
biz onlara performans kriterleri diyoruz..ilgili topikte bolca örnek var..:D:D sistemin bence en kıymetli olanı, optimizsyon yapmaksızın istikrarlı getiri sağlayandır
150 ful şort..SL= Sistemin al demesi...
125 short.
en son 475-ve 100 den 2 short daha...full...
[quote=selçuklu;163875]10000 plus pointlik bir yukarı dalga bekliyorum şövalye patron ...
altın vuruş . .alım çılgınlığı .. son tango .. :o:o[/quote]
kısmet:)
ben flata fena alıştım. biraz daha dinlenmem lazım:)))
pozisyonumu buraya yazmadım deemi ben ::: guzu abeyın topiinde takılmaktan unutmusum :::
[QUOTE=fXci;163595]62325 short 300 pıvana kapamak ucun :::[/QUOTE]
[QUOTE=fXci;163613]yakın emme istoptan once bı malıyet hakkım daha var ıkıncı malıyetın cok yakınındada istopum ......
62450 ıkıncı malıyet short yaptım[/QUOTE]
[QUOTE=fXci;163804]62325 ve 62450 ten actıım shortlar ıcın bırsyeler dusunuyorum...
62000 yeresi aşagı kırılırsa 61500 yeresıne kadar tutcam cortları::: 62000 yeresı asavı kırılmazsa tutmaycam.. nedenmı tutmaycam ozaman tepe denemesıne gıderıkde ondan :([/QUOTE]
dax, vob dow a inanmooorrrr..satış baskısı var sanki
misal bu vob düştü veya buralarda kaldı..eğer günlükteki geçici al kaybolmazsa geceye şort girmem
050 flat..bereket
075 şort..sisteme ihanet etme..cıssss
2 dkkda 1500 short pozisyon alındı ne guzel :))
Ben hala ikna olmadım dünkü hareketlerin aynısı cereyon ediyor 175 accuk lonka devam stop kıllandığım an!
short tabi bitanem short.
[QUOTE=Astatin;163884]misal bu vob düştü veya buralarda kaldı..eğer günlükteki geçici al kaybolmazsa geceye şort girmem[/QUOTE]
Günlük sistemin bagirsaklari ne diyor? Kacta gecici al kaybolur?
[quote=thracian;163890]Günlük sistemin bagirsaklari ne diyor? Kacta gecici al kaybolur?[/quote]
astinin sisteminin bağısakları cırcır olmuş ona güven olmaz.sonna mıçtı sistem bez getir olmasın :D
geceye büüyük ihtimal flat kalırım uygun bir yerden.
[QUOTE=Kennym;163887]2 dkkda 1500 short pozisyon alındı ne guzel :))[/QUOTE]
Nasıl anladın abi ya belkide longcular poz kapadı merak ettim
[quote=thracian;163890]Günlük sistemin bagirsaklari ne diyor? Kacta gecici al kaybolur?[/quote]
günlükte o hesabı yapmak zor patronaj..ama 200-300 puan aşağıyla olmaz o iş..sıkı vermeleri lazım
62450 ve 62325 cortlar 61950den flatos savol pelam
[QUOTE=fXci;163895]62450 ve 62325 cortlar 61950den flatos savol pelam[/QUOTE]
62050 long stopum yakın gayri muhtemelen seans sonu kaparım hedefım 62450 ----500 yeresı
Bende kararsız kaldım ama sanki bu gün dowun son günü asağı gelecek
flatos sistemin biri ala geçti geceye flat.