[QUOTE=Astatin;68298]ne pozisyonu baaaa....cuma stopladık..yadıkya..300 puanı catedral in cebine helalledik...;)[/QUOTE]
O Zaman halüsinasyona devam.:o
Printable View
[QUOTE=Astatin;68298]ne pozisyonu baaaa....cuma stopladık..yadıkya..300 puanı catedral in cebine helalledik...;)[/QUOTE]
O Zaman halüsinasyona devam.:o
illede VOB dan bahset diyosanız edeyim...geçen hafta benim Bankala riçin olumlu olabilir dediğim konular hakkında bugün Yaman TÖRÜNER bir yazı yazmış..MB nin aldığı son önlem ve kararların, Bankaların karlarını geçen yılla neredeyse aynı seviyede tutacağını yazmış...açın okuyun
herkese selam kolay gelsın astatın doktor lazım mı ?
[QUOTE=Astatin;68300]illede VOB dan bahset diyosanız edeyim...geçen hafta benim Bankala riçin olumlu olabilir dediğim konular hakkında bugün Yaman TÖRÜNER bir yazı yazmış..MB nin aldığı son önlem ve kararların, Bankaların karlarını geçen yılla neredeyse aynı seviyede tutacağını yazmış...açın okuyun[/QUOTE]
Bankalar için kar veya zarar gösterme no problem. Aktif değerlemeleri o kadar esnekki karda gösterebilir, zararda.
Slm bugün 27000 i geçsinler artık cumadan 34900 uzun yaptım şimdişik beklemedeyim sığ piyasa
[quote=torsion;68301]herkese selam kolay gelsın astatın doktor lazım mı ?[/quote]
Bakalım..karşı tarafdan gelcek yanıta bağlı :..::..::..::..::..: (allah allah allah allah bu nasıl sevmek) veya üüüüüüüüüüüü (batsın bu dünya)....
.kom.kom.kom:D:D:D:D
[quote=parderi;68302]Bankalar için kar veya zarar gösterme no problem. Aktif değerlemeleri o kadar esnekki karda gösterebilir, zararda.[/quote]
O işler eskidendi... Şu an o olanaklar çok kısıtlı... BDDK Mahmut Hoca gibi duruyo başlarında..
Zaman geçecek mi çalı diplerinden
Anılar yürür gibi sulara
Bak sevindiğin kadar aynalara
Bir savaş gökleşecek denizden
Bitmeyen sularısın sevinçlerin
En güzel ırmaksın sonsuzluklara
Sen her sevgide en iyisin
Bir Çin duvarısın yalnızlıklara
Zaman geçecek mi bulutların içinden
Bir yanlış bırakmadan anılara
Bembeyaz güneşli gecesin sen
Yer yok varlığında karanlıklara
........
sn.belhal ben henüz 50 msj göndermediğim için özel mesajım aktif değil yani size cvp veremiyorum :(
yanlız bahsettiğiniz dosya çok yüklü açıkçası nasıl yardımcı olurum bilemiyorum.WINRAR olarak var elimde ama nereye göndereceğim?
[quote=selçuklu;68288]ralli ..[/quote]
Selçuklum Alaaddin Keykubatım Gıyasettin Keyhusrevim Anadolu Beyliklerim;
Senin şu tek kelimelik "ralli" açılış mesajlarını görünce bak aklıma ne geldi :)
Red Kit i bilirsin.. Orda bir tane Levazımatçı - Mezarcı vardı... Tüm mahkemelere girer, sanığın suçu ne olursa olsun, o an konuşulan konu ne olursa olsun, belirli periyotlarla "asalım, asalım" derdi :..::..::..::..: kendisine çıkacak ranttan dolayı :)
yanlış anlama he...iğnelemek için demiyorum..aklıma geldi öyle :..::..:
[QUOTE=Astatin;68312]Selçuklum Alaaddin Keykubatım Gıyasettin Keyhusrevim Anadolu Beyliklerim;
Senin şu tek kelimelik "ralli" açılış mesajlarını görünce bak aklıma ne geldi :)
Red Kit i bilirsin.. Orda bir tane Levazımatçı - Mezarcı vardı... Tüm mahkemelere girer, sanığın suçu ne olursa olsun, o an konuşulan konu ne olursa olsun, belirli periyotlarla "asalım, asalım" derdi :..::..::..::..: kendisine çıkacak ranttan dolayı :)
yanlış anlama he...iğnelemek için demiyorum..aklıma geldi öyle :..::..:[/QUOTE]
Heee dün bende ceza aldım oralarda... Yarın öğlende bitcekmiş cezam..:..:
RALLİİİ 40.000 uzlaşma:)
py py duy sesimiziiii... bu gelen boğaların ayak sesleriiiii...