su saat itibariyle dusmeye baslayacak hepsi...izleyin...
Printable View
su saat itibariyle dusmeye baslayacak hepsi...izleyin...
[quote=catedral;68313]Heee dün bende ceza aldım oralarda... Yarın öğlende bitcekmiş cezam..:..:
RALLİİİ 40.000 uzlaşma:)[/quote]
seni savunacagim derken saftirik biri yuzunden ben de aldim...:..:...
[quote=hexa;68291]Peki gençliğini yaşa o halde :D Altın xau yorumu alalım senden bugün açığa satmayı düşünüyorum yazık olmasın sonra :D[/quote]
ALtını açığa satmak tehlikeli..Patlarr..Haftalık tekniği Dehşet _ Ül Arz......Orta vadede En kötü ihtimali diyeyim sana 930 yapar 840 a gelir, manyak bir tobo tamamlar ve eski zirveyi kırar..Bu en kötü ihtimal...Ama bugünkü çıkışın nedeni İsrail saldırısı sanıyorum.. O yüzden kısa vadede az geri gelebilir..Sen bilirsin...Bir arkadaiımız vardı Altın analizi yapan, tutturuyo du da, hatırlayamadım şimdi..Nadir gelenlreden biri ????
[QUOTE=caretta;68315]su saat itibariyle dusmeye baslayacak hepsi...izleyin...[/QUOTE]
daha 27,000 deneyecektik amaaaa .boks.
[quote=jerfin;68318]daha 27,000 deneyecektik amaaaa .boks.[/quote]
s&p'de 870'in uzerinde cok durumaz diye dusunuyorum....:rolleyes:...
samico nerelerde astatin.. eski siteye de yazmıyor artık..
[quote=catedral;68313]Heee dün bende ceza aldım oralarda... Yarın öğlende bitcekmiş cezam..:..:
RALLİİİ 40.000 uzlaşma:)[/quote]
:..::..::..::..: bak şimdi komik oldu..ben gerçek red kit çizgi romanından bahsediyordum.. sen hisse.net den :) ama cuk oturmuş valla oraylada:..::..::..: seninki de cezamı beaa...benim ceza 2023 yılına kadar hisse.net de... münferit tokatlayınca 2-3 gün ceza veriyolarda..ben alayına cepheden girdim..bobineri ye, ipe un serenler e felan felan:..::..:
[quote=jerfin;68320]samico nerelerde astatin.. eski siteye de yazmıyor artık..[/quote]
Ya sorma..Ben de özledim dombili dedeyi...Hiss.netdeki accountumda e-posta adresi vardı ama, 2023 e kadar cezalı olduğum için göremeyeceğim mailleri de :D:D:D
SAMICO Voborsa ya gelsin kampanyası da başlattım ama gelmedi..bi ara kayıtlı son üye samico diye bişi görüp özel mesaj da attım ama yanıt vermedi... Acaba DİSKİNDİ Mİ bizden ve dünyadan, biz büyüdük ve kirlendi dünyadan felan felan feşmekean
[QUOTE=Astatin;68317]ALtını açığa satmak tehlikeli..Patlarr..Haftalık tekniği Dehşet _ Ül Arz......Orta vadede En kötü ihtimali diyeyim sana 930 yapar 840 a gelir, manyak bir tobo tamamlar ve eski zirveyi kırar..Bu en kötü ihtimal...Ama bugünkü çıkışın nedeni İsrail saldırısı sanıyorum.. O yüzden kısa vadede az geri gelebilir..Sen bilirsin...Bir arkadaiımız vardı Altın analizi yapan, tutturuyo du da, hatırlayamadım şimdi..Nadir gelenlreden biri ????[/QUOTE]
Pakistan ve Hindistan da gergin bu aralar. Teknikten ziyade dediğin gibi savaş çanalrı yüüznden yükseldiğini düşünüyorum.
[quote=VOBiX;68323]Pakistan ve Hindistan da gergin bu aralar. Teknikten ziyade dediğin gibi savaş çanalrı yüüznden yükseldiğini düşünüyorum.[/quote]
for whom the bells ring !!!!!!!!
ya almasına altın alacağım da VOB dan, USDYTL düşünce, dışarıda çıksa da bi halta yaramıyo YTL bazında.. O yüzden şu IMF olayı ıbşi bitsin..USDYTL nin dibini görelim..sonra
peki ya mbm ve teo abi nerelerdeler?...:(...
ben teo, mbm ve abka'nin sistem alda, satta demesini ozledim...:(...