[quote=selçuklu;164067]asteton patron .. altın kontratoların duruyomu .. ? teprik ederim duruyorsa ..[/quote]
yok patron durumuyo, 2 günde %3 ü görünce vermiştim...üwww
Printable View
[quote=selçuklu;164067]asteton patron .. altın kontratoların duruyomu .. ? teprik ederim duruyorsa ..[/quote]
yok patron durumuyo, 2 günde %3 ü görünce vermiştim...üwww
Selçuklu patron, bu efiksçi patron neden bizi teprik etmedi hala....üwwwwwwww
[QUOTE=Astatin;164074]Selçuklu patron, bu efiksçi patron neden bizi teprik etmedi hala....üwwwwwwww[/QUOTE]
amigdalalarını bakım yaptırıyordur .. :D
spot 61000 in altını, VOB da dolayısıyla ....kini görür diyorum
[quote=selçuklu;164075]amigdalalarını bakım yaptırıyordur .. :D[/quote]
DÜn o kadar mevzusu geçince bende kendi Amigadalarımla bi konuşayım dedim...Senin benle işin yok, günün en yükseğinden şort yapıyosun pis adam, öksüz braktın beni dedi... Brak bu işleri git para kazan, histemlemi kazanırsın sistemle mi kaznırsın ben bilmem...benim canım ceylan eti çekiyo dedi.
Sana Bana Sazan'a ve Trakyan'a, Amigada Terbiyecisi demek istiyorum.lelele.lelele
ehehehehe..aa bu rada 750 olmuş..eheheheh
650 makas ayıboluya haa
[B][SIZE="6"][COLOR="Red"]zisd...[/COLOR][/SIZE][/B]
825 flat patron.. +675 puan bereket versin.. :) kahramanlık yapmayayım dedim...efiksci teprikler nerde???
Ya işte arkadaşlar böyle pala bu.:)Biraz sonra longda açarız.
long .. alış baskısı .. üvvv
larossian abi zemin hazır uçabiliriz .
[IMG]http://img69.imageshack.us/img69/4848/adszkx.jpg[/IMG]
Pala'm yukarı ittirecek adam lazım mı :)
[quote=enorton;164084][IMG]http://img69.imageshack.us/img69/4848/adszkx.jpg[/IMG][/quote]
ANladığım kadarıyla 20 dklık sistem bu..OK/OZ=4.5x lerdeyken karlı işlem ve zararlı işlem sayısının eşit kalması muhteşem.. diğer kriterlerde güzel...ee daha sen niye zırlıyon emortım..cillop gibi bu... (tabi klasik sorum, opt li sonuçsa, dediklerimin hepsini geri alıyorum..)
sol üstteki tarih neden 28/06 ?
[SIZE="7"][COLOR="SeaGreen"][B]2ildgo...[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE="4"][COLOR="SeaGreen"]ikiişlemlongdevamgollour...[/COLOR][/SIZE]
[quote=Astatin;164087]OK/OZ=4.5x lerdeyken karlı işlem ve zararlı işlem sayısının eşit kalması muhteşem.. diğer kriterlerde güzel...
[U]sol üstteki tarih neden 28/06 [/U]?[/quote]
Performans cok iyi gorunmekle birlikte,
Tarihi soracaktim bende astatin daha erken davranmiş
[quote=selçuklu;164088][SIZE=7][COLOR=seagreen][B]2ildgo...[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=seagreen]ikiişlemlongdevamgollour...[/COLOR][/SIZE][/quote]
1ikc : 1 işlem kar cepte
1ifd : 1 işlem flat devam
gosk : gol olsun selçuklu kazansın
[QUOTE=Astatin;164087]ANladığım kadarıyla 20 dklık sistem bu..OK/OZ=4.5x lerdeyken karlı işlem ve zararlı işlem sayısının eşit kalması muhteşem.. diğer kriterlerde güzel...ee daha sen niye zırlıyon emortım..cillop gibi bu... (tabi klasik sorum, opt li sonuçsa, dediklerimin hepsini geri alıyorum..)
[B]sol üstteki tarih neden 28/06 ?[/B][/QUOTE]
Son sorundan başlayayım;
Sistemi ilk o zaman çalıştırmışım o nedenle o tarih kalmış.... Bu benim zamanında beddua ederek takip etmeyi bıraktığım Pascal ın 20 dk versiyonu... Ben zamanında 10 dk lıklarda bakıyordum ama 2 aydır ne yapmış bakmadım... Aklıma geldi bakayım dedim durumu düzeltmiş, bir de 20 dk lıklara bakayım dedim onda zaten durum hiç bozulmamış... Haziran ayında da getirisi buralardaydı... Ama güvenemiyorum işte... Sağı solu belli değil... Keşke geçmiş veriler olsa da test edebilsem :(
OPT vardı ama haziran ortasında opt edilmişti, o tarihten bu yana dokulmadı...
15 dk lık tobo yapar mı acep,yaparsa...
[B]Bu Pascal ın ilk hali...[/B]
[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/6753/adszmllm.jpg[/IMG]
[B]Bu da şimdiki hali... Getiri nerden nereye düşmüş... OPT lu bir sistemin hazin sonu diyebiliriz... Ama 10 dklıklarda böyle, 20 dk lıklrada getiri fazla düşmemiş... Onun raporu yok tabi, keşke saklasaydım :([/B]
[IMG]http://img266.imageshack.us/img266/1038/adszug.jpg[/IMG]
stopu yazdım long devam .. ... çıkmam gerek bol kazançlar .. .
ah doçe ah ...
ich möchte nicht mit dier arbeiten...
Günaydın ve bol kazançlar,
ayu gördüm gızlar..inşallah..dow geberecekkk...byyy
istop .. kısa .. vay a* ..
[QUOTE=QUEEN;164097]ayu gördüm gızlar..inşallah..dow geberecekkk...byyy[/QUOTE]
gebersin ***** un dowu .. .bende çıkıyorum bye ... avatar belli poz belli .. stopu yazdım ... gene stop olursam palayı bulup kafasına sopayla vuracam .. bye bye
astatin patron .. 58000 falan olsun .. üvvv ... üğğğğ .... ığğğğ .. ıngaaa ...
Longcular :) Rahattt Hazır Olll :)
Sazan hala yarım shortları ile beklüür.
Kalan shotlarda 61.8'de (SW portföy) kapatılır. (Bu arada bir sistem daha short tarafına geçti)
Özetle Sw portföy flat, ancak sistem portföyleri short agırlıklı oldu.
toplantı arası skor...fiyat 850 ye değdiğinde sistem geçici sat verdi..sattlikde geçici sat veriyor..asti ful şort..toplantı..şorlar gol olur
Ha buda benim boz ayu. Hafif yaşlı gibi.
toplantıların **.. 62325 i görmüş ya..ben ara verdiğimde 950 idi totoş..cillop gibi şortlardık 200 üzerinde**
Sazan forumda ben toplantıda..way canına..toplantı virüsünü bana bulaştırdı mistır sazan... SAZAN gribi..way beee
[quote=sazan;164104]Ha buda benim boz ayu. Hafif yaşlı gibi.[/quote]
ak mı düşmüş göğsündeki kıllara...
[quote=Astatin;164106]Sazan forumda ben toplantıda..way canına..toplantı virüsünü bana bulaştırdı mistır sazan... SAZAN gribi..way beee[/quote]
Astatin dostum,
Gerçekten grip olmuşum üstüne afiyet. Toplantıları kestim. Bütün elemanları yatırmak istemem. (Onlara da bulaştırmamak için) İşleri telekonferans ve telefonla götürüyorum.
[URL=http://img4.imageshack.us/i/12kasm.png/][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/6664/12kasm.png[/IMG][/URL]
yysd..
[QUOTE=sazan;164108]Astatin dostum,
Gerçekten grip olmuşum üstüne afiyet. Toplantıları kestim. Bütün elemanları yatırmak istemem. (Onlara da bulaştırmamak için) İşleri telekonferans ve telefonla götürüyorum.[/QUOTE]
Geçmiş olsun abi...
şimdilik palanın düşüşü cidi gözkmüyor, ciddiyet için 550 kırılacak, bu durumda her şey, olabilir, 61325, 60950, 59875, ben son ikisi üzerinde duruyorum,
ciddi ol pala
[quote=sazan;164108]Astatin dostum,
Gerçekten grip olmuşum üstüne afiyet. Toplantıları kestim. Bütün elemanları yatırmak istemem. (Onlara da bulaştırmamak için) İşleri telekonferans ve telefonla götürüyorum.[/quote]
Sazan Badi,
Öncelikle geçmiş olsun...PAtron mümkünse benim üstüme olmasın afiyet..Efiksçinin üstüne olsun..Baksana o kaslı ridik midik..ona dokanmaz grip... Telekonferansa katılacak dam lazımsa ve free call sa katılayım patron..çok tecrübeliyim o konuda..haftada 3 concall um var en az.. yalnız hintlilerin ingilizcesinden diskiniyorum..italyanların ingilizcesine ise bayılıyorum..ayrıca italyan bayanlarına da bayılıyorum..vay be..konu nereye geldi..kapattım mevzuyu:::
günlüklerde çok net bir OBO var...
dowun 10200-10300 arasında takılması,geçememesi...
mevsimsellik ve bu kadar ralliden sonra
ÇOK İYİ BİR OBO yakışır...hedef 50.000..süre aralık sonu...günlükler zaten sat da...