35.2 Sazan kısa pozisyon açar.
Printable View
35.2 Sazan kısa pozisyon açar.
[quote=hexa;68339]Şirin babayı bu yaştan sonra teneşir paklar :D Bir de şu dolar sabah 1.500 dü şimdi 1.516 ne olur sence? :D[/quote]
:..::..::..: ha hayyytttt....bak bakalım aşağıya teneşir mi paklar :..::..::..: geçen ayki film setinden... post modern şirinleri çekiyoruz da..şirine de çok değişmiş değil mi..
USDYTL de bekliyorum..Söz sana iki elim kanda, bir elim şirine de bir elim pelin de olsa seni yine haberdar etcem al verince :)
PS: Pellinn, yanlışanlama fotograf meslek icabı..Ekmek parası işte...
[QUOTE=caretta;68316]seni savunacagim derken saftirik biri yuzunden ben de aldim...:..:...[/QUOTE]
Hararetle yarını bekliyom... Topik bascam:..:
Bu arada tekrar uzun.. Sistemler aldayken kısa ne işim varmışki.. Yatayda hallediyolar düzeltmeleri..
[quote=sazan;68340]35.2 Sazan kısa pozisyon açar.[/quote]
Bay Sazan,
What about NDA?
[quote=catedral;68342]Hararetle yarını bekliyom... Topik bascam:..:
Bu arada tekrar uzun.. Sistemler aldayken kısa ne işim varmışki.. Yatayda hallediyolar düzeltmeleri..[/quote]
bas ablam, arkandayim...:)...
sistemler alda, alda olmasina da, ala geceli cok oldu be abla, artik sata gecme zamani...:..:...
Teşekkürler dolar sat verirse de haber ver :D
[QUOTE=caretta;68344]bas ablam, arkandayim...:)...
sistemler alda, alda olmasina da, ala geceli cok oldu be abla, artik sata gecme zamani...:..:...[/QUOTE]
Ben uzunum zaten ne zamandır..:..: Demin 35.200 lerden kısaldımdı. 125 tekrar uzadımm.
[QUOTE=catedral;68342]Hararetle yarını bekliyom... Topik bascam:..:
Bu arada tekrar uzun.. Sistemler aldayken kısa ne işim varmışki.. Yatayda hallediyolar düzeltmeleri..[/QUOTE]
catedralim halen shorts stop etmeyen traders var
yukarya yonde iki ihtimal var
onlar hızlı stop eder eyer 36400 yeresine stop emirle hızlı gider 36400 yeresinden yukarsı icun devam ihtimal az olur
eyer onlar stop etmez vob 36400 yeresine yavas sıkıntıda gider 36400 yeresinden sonra stop eder sonra hızlanır yukarya
KATİ;
532 teşekkür olmuşsun....Halk seni istiyor, halk seni gözlüyor halk seni bekliyor :) :) Belediye başkanlığına adaylığını koysana :) CIRCIR da kampanya yöneticin olsun :) Aha yazıyorum şuraya Oyum senin..yeminle :)
sn. circir biriki kelime birsey yazin da biz de size tesekkur edelim...:..:...
[quote=caretta;68344]bas ablam, arkandayim...:)...
sistemler alda, alda olmasina da, ala geceli cok oldu be abla, artik sata gecme zamani...:..:...[/quote]
itibar puanı yollamışın:confused::confused: barış felanmı istiyon sen...e iyi peki... Pellinn aşkına peki..booozz küsü
[quote=Astatin;68350]itibar puanı yollamışın:confused::confused: barış felanmı istiyon sen...e iyi peki... Pellinn aşkına peki..booozz küsü[/quote]
puan mi yollamisim? sana mi? Alla alla...valla ben birsey yollamadim ama zaten seninle dargin miydik ki? barisalim yafff, itibara gerek yok bunun icin...+....