-
[quote=caretta;68351]puan mi yollamisim? sana mi? Alla alla...valla ben birsey yollamadim ama zaten seninle dargin miydik ki? barisalim yafff, itibara gerek yok bunun icin...+....[/quote]
deetttt..yollmışın işte..katiye yazdığım hiss.net red kit benzemesi mesajım üzerinden, subjecte de tebessüm eklemişin işte... küsmüyük?.boks..boks..boks.pariteler aramıza girmişti unuttun galiba:..::..::..: e iyi peki
-
ama simdi daha onemli bir sorunumuz var, cati ablam kara kara ne yapacagini dusunuyor bence...:)...
-
[quote=Astatin;68352]deetttt..yollmışın işte..katiye yazdığım hiss.net red kit benzemesi mesajım üzerinden, subjecte de tebessüm eklemişin işte... küsmüyük?.boks..boks..boks.pariteler aramıza girmişti unuttun galiba:..::..::..: e iyi peki[/quote]
seni gidi pikidapppppp seniiiiiii:..:...barisigikkkk, yeni yilin askina...:)...
-
[QUOTE=Astatin;68329]FOrumda da VOB pozisyonları ilginç ha... Kısa diyen kimse yok...%50 si ralli,%49 u yükseliş diyor..Kalan %1 de kısa falan demiyor, benim gibi aşkla meşkle meşpkeden de var, eskileri yad eden de... yani kısacı yok... eeee..çanlar kimin için çalıyor[/QUOTE]
sabah düşeriz dedim kısayım ben
-
[QUOTE=caretta;68353]ama simdi daha onemli bir sorunumuz var, cati ablam kara kara ne yapacagini dusunuyor bence...:)...[/QUOTE]
Neden kara kara düşüniimm.. Başka renk yokmudur?.kom
-
[QUOTE=Vob Trader;68355]sabah düşeriz dedim kısayım ben[/QUOTE]
Sen de dikkat ol... Sevgili Hexen in mesajını bi daha oku... O shortlarını caarrrttt diye indirivermesinler:..:
-
54 tane hayalet misafirimiz var.. Çay ikram etmeye kalksak bardak yetmez yaww:)
-
[QUOTE=catedral;68357]Sen de dikkat ol... Sevgili Hexen in mesajını bi daha oku... O shortlarını caarrrttt diye indirivermesinler:..:[/QUOTE]
uçkuru salam bağladım ben :..:
-
[QUOTE=Vob Trader;68359]uçkuru salam bağladım ben :..:[/QUOTE]
Bence stopunu koy. Uçkur bağcığı falan dinlemez bunlar. Yırtıverirler walla:D
-
Sevgili Cırcır..
Bende çok teşekkür ederim ama.. Yanii.. dedikodu çıkcak yakında:)
-
[quote=catedral;68361]Sevgili Cırcır..
Bende çok teşekkür ederim ama.. Yanii.. dedikodu çıkcak yakında:)[/quote]
dert yapma abla, circir herkese tesekkur ediyor, gonlu bol...:)))...
cok aci veriler var bugun....dng...
-
[quote=catedral;68361]Sevgili Cırcır..
Bende çok teşekkür ederim ama.. Yanii.. dedikodu çıkcak yakında:)[/quote]
Cırcır catedrali seviyo :..::..::..::..::..: