[quote=catedral;68360]Bence stopunu koy. Uçkur bağcığı falan dinlemez bunlar. Yırtıverirler walla:D[/quote]
VOB UM trader IM..BENCE DE STOPUNU KOY TOSTUNU YE BEKLE..KADER DE BACAK OLMAK DA VAR OMUZ OLMAK DA VAR...BURASI VOB BURDAN ÇIKIŞ YOK:..::..:
Printable View
[quote=catedral;68360]Bence stopunu koy. Uçkur bağcığı falan dinlemez bunlar. Yırtıverirler walla:D[/quote]
VOB UM trader IM..BENCE DE STOPUNU KOY TOSTUNU YE BEKLE..KADER DE BACAK OLMAK DA VAR OMUZ OLMAK DA VAR...BURASI VOB BURDAN ÇIKIŞ YOK:..::..:
[QUOTE=caretta;68362]dert yapma abla, circir herkese tesekkur ediyor, gonlu bol...:)))...
cok aci veriler var bugun....dng...[/QUOTE]
Bende veri gözükmüyo ne varki?
[QUOTE=hexen;68347]catedralim halen shorts stop etmeyen traders var
yukarya yonde iki ihtimal var
onlar hızlı stop eder eyer 36400 yeresine stop emirle hızlı gider 36400 yeresinden yukarsı icun devam ihtimal az olur
eyer onlar stop etmez vob 36400 yeresine yavas sıkıntıda gider 36400 yeresinden sonra stop eder sonra hızlanır yukarya[/QUOTE]
babacım etraftaki herkes long gozukuyo varmıki short
[quote=catedral;68365]Bende veri gözükmüyo ne varki?[/quote]
pardon yaf, tuketici guven endeksi vardi ama o da yarinmis zaten...:confused:...
[QUOTE=mersiyk;68367]babacım etraftaki herkes long gozukuyo varmıki short[/QUOTE]
Sayın Mersiyk
Ben etrafta long görmüyorum.. Büyükler aynı pozisyonlarını Şubat vadeye taşıdılar..Burayı geçemiyo diye ky shortlayıp duruyo.. 25.000 e geri dönüş bekliyolar..
Garanti bugün kendini aştı.. yayıldı iki vadeye.. Aradan çırpacak..
Ay ben bu yeni avatarıma hasta oldum .. Çok güzel görünüyomm yawww:)
[quote=catedral;68369]Sayın Mersiyk
Ben etrafta long görmüyorum.. Büyükler aynı pozisyonlarını Şubat vadeye taşıdılar..
Garanti bugün kendini aştı.. yayıldı iki vadeye.. Aradan çırpacak..[/quote]
kucukleri, buyukleri bosver abla, yurtdisi bir dussun katmerli, herkes arkasina bakmadan kisa olur. zaten epeyce ayristik, fazlaligimiz var yurtdisindan...
Diceyendüstriyal e bakıyorum bakıyorum.. Krtık kı krıtık...klasık ta ile nerden bakarsan bak görüntüsü berbat..ama djı böyle zamanlarda bir süre sahte yukarı deneyip, beklenmeyen bir günde çakıyor hançeri %3-4 tek seansda.. öyle bir hareket yapması muhtemel yada ona bil gücü yok...ama burası orayı dinleyemeyebliyor malum..geçen hafta tecrübe edildiği üzere
sn.belhal,
istediğiniz dosayayı rapidshare üzerinden gönderdim.eğer ulaşmazsa bana bildirin size link olarak göndereyim tekrar.
güle güle kullanın,
[quote=catedral;68370]ay ben bu yeni avatarıma hasta oldum .. çok güzel görünüyomm yawww:)[/quote]
evet evet..bizim kafamızdaki catedral e de daha uygun bir avatar:..::..::..::..: Kıskandım walla.. Ama ben şirinlerimle mutluyum:..::..::..:
[QUOTE=catedral;68370]Ay ben bu yeni avatarıma hasta oldum .. Çok güzel görünüyomm yawww:)[/QUOTE]
Heheheheheee tam ben yazacaktım harika olmuş bu avatar! :D:D:D
[quote=Astatin;68363]Cırcır catedrali seviyo :..::..::..::..::..:[/quote]
[B]Astatin tarafindan yazilan bu yaziya asagidaki üyeler tesekkür etmistir:[/B] [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=662"]CIRCIR[/URL]
:..::..::..:
[B]Astatin tarafindan yazilan bu yaziya asagidaki üyeler tesekkür etmistir:[/B] [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=662"]CIRCIR[/URL]