7000 oldu .. cok korkuyorum toktur.. ::: jani nirelerdesin cık kafasına vur su aganın..
Printable View
7000 oldu .. cok korkuyorum toktur.. ::: jani nirelerdesin cık kafasına vur su aganın..
[quote=hilm;164199]Sn astatin 15 dakikalık ve günlük sistemleriniz ne yönde ?
Mahsuru yoksa....[/quote]
alda ikside
Sazan'ın barnakları short açmak için garıcalanıyor.
Sabır, sabırrr.
Arkadaşlar dow şu anda kaç ?
[quote=sazan;164224]Sazan'ın barnakları short açmak için garıcalanıyor.
Sabır, sabırrr.[/quote]
ben açtım hemde sisteme ters olaraktan..175..üww..korkak alıştırm apatron elini..üwww
[quote=Astatin;164227]ben açtım hemde sisteme ters olaraktan..175..üww[/quote]
Zabırsız.:..:
[QUOTE=ttcetinkaya;164225]Arkadaşlar dow şu anda kaç ?[/QUOTE]
10 270
şuradan bakabilirsiniz [url]http://www.google.com/finance[/url]
way** ap etti 7000 nerdeyse...efiksçi senmi açtın lem bu kadar ap yi
[quote=sazan;164228]Zabırsız.:..:[/quote]
225 ve 275 dende devam..3/5 oldum...sistem sat verene kadar 3/5 de kalırım
sistem alda ama histem çok acı haşıdatacaklar diyor way **
DJ çok pis NU...300 den de şort aq..full şort...rest..rest of the best...
best of the breast of the beast of the rest....
Kapanışı bekleyemeyeceğim gitmem lazım direkt buradan short'luyorum... Geceye 1/3 short... Sonra görüşürüz.... :)))
üwwwww.....400 fiyat itibariyle dünden gelen kar bendede sıfırlanmış oldu selçuklu patron..geçmiş olsun vatana millete hayırlı olsun...ama şort devam
Sazan 62.450'den SW börtföy'ü kısalar.
(Bu arada sistemler alda)
pala gene 90 a gol attı lol ki ne lol auhauh ula pala yaktın benı shorttan yamuldum sen longdan yamulmadın ne para varmıs helal olsun ...
[quote=Astatin;164237]üwwwww.....400 fiyat itibariyle dünden gelen kar bendede sıfırlanmış oldu selçuklu patron..geçmiş olsun vatana millete hayırlı olsun...ama şort devam[/quote]
Zabırsız :..:
[quote=Astatin;164237]üwwwww.....400 fiyat itibariyle dünden gelen kar bendede sıfırlanmış oldu selçuklu patron..geçmiş olsun vatana millete hayırlı olsun...ama şort devam[/quote]
yok pardon..150 daha girmesi lazım sıfırlanması içinüüüüüü
Palanın portföyünün üzerine portföy yapılırmı namıssız pala.:..::..:
[quote=Larossıan;164242]Palanın portföyünün üzerine portföy yapılırmı namıssız pala.:..::..:[/quote]
Güzel Şener Şen esprisi :
Şu nasıl.:
Ağanın longunun üstüne short s.ç.lm.z.
Sazan terminali kapatır ve kaçar, isterse %10 artsın.
İyi akşamlar.
sabah yarısını kapattıım shortlara taaa bu saatten 425 ten bı short daha.yahu amma beklemişim..hayırlısı...
[quote=unlimitted;164182]alıp sattığı noktayı yazan adama saygım büyük.
daha önceki yazılarımda da belirtmiştim.
geç yazanlar ise, bence hiç yazmamalı.
gereksiz...[/quote]
arad bir insanlık hali geç yazmak olur da:::::: sürekli geç yazanların bencede yazmasının bir anlamı yok.lelelediğer forumlarda dahil bir gözlemim var: birde sürekli geç yazıp sürekli kazananlar var mesela.dng
PALA Reloaded..dünün tekrarımı acaba..geceye 275 civarı maliyetle full şort ve rest of the breast olarak giriyorum..hayırlı olsun vatana millete foruma bana...
ahada küskü is in front of the door...(hintliler bunu beyle diyor; küskü isiynn firondd ofdi dör)...anla anlayabilirsen **....
abavv bu sisstem olayı ne guzelmıs yaf.. bekleyınce dedıgı oluyo bunların :D
ahahahahaahahah konoli...62000 altına bile inmişiz...
[quote=sazan;164244]Sazan terminali kapatır ve kaçar, isterse %10 artsın.
İyi akşamlar.[/quote]
Teprik ederim....
[quote=Astatin;164246]arad bir insanlık hali geç yazmak olur da:::::: sürekli geç yazanların bencede yazmasının bir anlamı yok.lelelediğer forumlarda dahil bir gözlemim var: birde sürekli geç yazıp sürekli kazananlar var mesela.dng[/quote]
şööle yapılabılır.herkes buraya ordinosunu ekler gün sonu,ona göre performans değerlendirmesi yapılır.tabi kaç kişi kabul eder bilemem.
62400 lerden shrt yapmadım, çünkü tehlikeli yerydi, onon terine pozizyonumu koruyorum, hedefimi daha önce yazmıştım, usd long, vop şhrt olarak geceye devam,
[quote=ATHLON;164253]şööle yapılabılır.herkes buraya ordinosunu ekler gün sonu,ona göre performans değerlendirmesi yapılır.tabi kaç kişi kabul eder bilemem.[/quote]
ey gidi ey..eski ekstre yapıştırma muhabbeti geri döndü he:..::..:
yiter 925 ten flatlendım gari.. bu ne heyecan bea terste kalmak kadar adrenalin salgılatan bisey hatırlamıyorum sırf bu heyecan benı ceken galıba :D
[quote=security;164254]62400 lerden shrt yapmadım, çünkü tehlikeli yerydi, onon terine pozizyonumu koruyorum, hedefimi daha önce yazmıştım, usd long, [COLOR=red]vop[/COLOR] şhrt olarak geceye devam,[/quote]
yanlış yazmışsın:cool::cool::cool: onun doğrusu fob...yada fobci
Selçuklu patron nerdesin yaww...yarın teprikleri kabul eden tarafdamı olacaksın patron... evet de...üwwww
geceye kısa .. my last decsion .. kral arturun hatrına .. hehhee ..:D:D
[url]http://www.ensonhaber.com/Ic-Haber/239482/teyzenin-domuz-gribi-isyani-izle.html[/url] :D
[QUOTE=Astatin;164258]Selçuklu patron nerdesin yaww...yarın teprikleri kabul eden tarafdamı olacaksın patron... evet de...üwwww[/QUOTE]
crashhh .. scenario live ...
walla ben daha burada yeni olduğum içün o kadarını bilemiorum asti bey.
ama bu sitedekilerin çoğunun ööle herkesin lafıyla işşlem yapmayacak kadar donanımlı olduğunu da görüyorum...yani l.s.s,kimsenin milletten saygı beklemek için yalan poz.lar uydurduğunu düşünmüorum.
[quote=Astatin;164257]yanlış yazmışsın:cool::cool::cool: onun doğrusu fob...yada fobci[/quote]
Astat yazıda hangi kelime doğruki,......dng
[quote=Astatin;164235]DJ çok pis NU...300 den de şort aq..full şort...rest..rest of the best...
best of the breast of the beast of the rest....[/quote]
[quote=sazan;164238]Sazan 62.450'den SW börtföy'ü kısalar.
(Bu arada sistemler alda)[/quote]
[quote=sazan;164240]Zabırsız :..:[/quote]
Ehehehehe..Unlimitted patron..Az önceki yazışmalara güzel iki örnek..
1) Anında yazan, tersde kalsa da yazan
2) Nadir yazan ama anında yazan ve küsküsüne güvenen ve hatta ekranı kapatan...
birde ikincisi ilkine göre 175 puan iyi maliyette gibi bir ayrıntı var üwwwww..
Birde veresiye satan peşin satan var ama o ayrı bir konu...
Bu arada, Sazan, amagimadoları pis terbiye etmiş. ekran kapamak ha..way be:eek::eek::eek: (beylemiydi yazılışı???)..teprik ederim
[quote=security;164263]Astat yazıda hangi kelime doğruki,......dng[/quote]
62400 doğru:::