-
ya bugün gayet hiperaiktifim yahu...hayret..pazartesileri böyle olmam... bi tarafdan geyiğin gözüne vuruyorum kaç kişiye laf yetiştiriyorum..bi tarafdan Pellinn'e konsantre oluyorum..bi tarafdan barış görüşmelerini başarı ile sonlandırıyorum..öbür tarafdan 2 kez, inanmayarar aldığım iki ayrı long poz.dan toplamd 175 puan kapıyorum... eeee.. bir de suyundan da koy....
PS: Pellinn, nerdesin
-
BU ARADA;
Geçen Cuma kapanışta, hem EURUSD hem de XAUUSD, benim sistem haftalıkta al verdi..................!!!!!!!
-
[quote=Astatin;68348]KATİ;
532 teşekkür olmuşsun....Halk seni istiyor, halk seni gözlüyor halk seni bekliyor :) :) Belediye başkanlığına adaylığını koysana :) CIRCIR da kampanya yöneticin olsun :) Aha yazıyorum şuraya Oyum senin..yeminle :)[/quote]
valla ciddiyim...Seni aday gösteriyorum KATİ... hakın bu teveccühünü karşılıksız bırakma..hatta kullan...hatta sömür..hatta kömür dağıt..hatta doğalgaza %200 zam yap..hatta........:..::..::..::..:
-
Cırcır beni eğlendir... Sıkıntıdan uykum geldi....
Vatandaş hizmet bekliyo..Hadi aksiyon yarat bakimm topikte birass.. Kampanya yöneticim olarak..
-
[quote=catedral;68380]Cırcır beni eğlendir... Sıkıntıdan uykum geldi....
Vatandaş hizmet bekliyo..Hadi aksiyon yarat bakimm topikte birass.. Kampanya yöneticim olarak..[/quote]
YAww senin avatar hakikaten güzel ya..bunu görünce ben de şirin baba yerine gargamel i mi seçseydim avatar olarak diyorum..ama yok..ben eşitliğin, paylaşımın, özgürlüğün sembolü olan şirin baba ile devam ediyorum..post modern yorumu ile değil, kendisiyle..kızıl şirin babayla yani :..::..::..:
-
[quote=Astatin;68378]BU ARADA;
Geçen Cuma kapanışta, hem EURUSD hem de XAUUSD, benim sistem haftalıkta al verdi..................!!!!!!![/quote]
astatin senin sistem kahin mi :D peki şu anda ne görünüyor eur-usd ve diğerleri için ? :D
komi baba yani :D
-
[quote=catedral;68380]Cırcır beni eğlendir... Sıkıntıdan uykum geldi....
Vatandaş hizmet bekliyo..Hadi aksiyon yarat bakimm topikte birass.. Kampanya yöneticim olarak..[/quote]
Cırcır bi aksiyon yaratıyo ama ne sana ne topiğe yaramaz..Meşgul gelemez.. CIRCIR olmuş, tuvalette :..::..::..::..::..:.kom.kom
-
[QUOTE=caretta;68327]ben teo, mbm ve abka'nin sistem alda, satta demesini ozledim...:(...[/QUOTE]
Onların yerine ben yazayım :) benim sistem cuma günü 34400 den AL verdi ve devam ediyor. Sn abkanın sistem de kesin AL dadır
-
[quote=hexa;68382]astatin senin sistem kahin mi :D peki şu anda ne görünüyor eur-usd ve diğerleri için ? :D
komi baba yani :D[/quote]
hexacığım yırtılım tırtılım pariteseverim paramiliterim;
Haftalıkda al verdi diyom bak...Eğer haftalık a bakıp trade edecem kısa vadeli dersen, akşama seni beyoğlu nevizade de badem diye yerler:D:D:D
haftalık da al verdimi yapcaan şey şu.. her realizasyonda (gerilemede) long poz alıp, max 2-3 gün taşımak...ha yok ben uzun vadede ölmem diyosan düşük kaldıraçla alır beklersin 3-5 ay..ama bunu paritelerde yapmanı tavsiye etmem
-
systems
5 dakk long signalde 15 dakk long signalde gun long signalde
35300 üstesi 36400 yeresine hızla gitme yol acar..
amma 35300 asayasında system desteklere realiz olabilr.
-
bayramdan önce haydi shortlayın tepe daklak olacak ,ölecek bitecek diyenlerin sermayesi bittiği içinmi yazmıyorlar acaba?
-
[QUOTE=Astatin;68385]hexacığım yırtılım tırtılım pariteseverim paramiliterim;
Haftalıkda al verdi diyom bak...Eğer haftalık a bakıp trade edecem kısa vadeli dersen, akşama seni beyoğlu nevizade de badem diye yerler:D:D:D
haftalık da al verdimi yapcaan şey şu.. her realizasyonda (gerilemede) long poz alıp, max 2-3 gün taşımak...ha yok ben uzun vadede ölmem diyosan düşük kaldıraçla alır beklersin 3-5 ay..ama bunu paritelerde yapmanı tavsiye etmem[/QUOTE]
bearlar senden mi olacekkk?