[QUOTE=Astatin;68378]BU ARADA;
Geçen Cuma kapanışta, hem EURUSD hem de XAUUSD, benim sistem haftalıkta al verdi..................!!!!!!![/QUOTE]
haftalıklar al verdiyse satma zamanı yaklaşmıştır;)
Printable View
[QUOTE=Astatin;68378]BU ARADA;
Geçen Cuma kapanışta, hem EURUSD hem de XAUUSD, benim sistem haftalıkta al verdi..................!!!!!!![/QUOTE]
haftalıklar al verdiyse satma zamanı yaklaşmıştır;)
[quote=jerfin;68402]haftalıklar al verdiyse satma zamanı yaklaşmıştır;)[/quote]
:..::..:
[QUOTE=Vob Trader;68395]napıonuz ağalar[/QUOTE]
Sen uçkuru kontrol ettin mi tekrar:..:
s&p, ''birakin, kendimi asagi aticam'' diyor...:..:...
[QUOTE=caretta;68405]s&p, ''birakin, kendimi asagi aticam diyor''...:..:...[/QUOTE]
Tutan varmı ki? Sıkıyosa atsın... SP.. Atlaa attlaaa:..:
[quote=catedral;68406]Tutan varmı ki? Sıkıyosa atsın... SP.. Atlaa attlaaa:..:[/quote]
atar atmasina da sen ikna olana kadar gider bir 500 puancigin...:p...
:..::..::..:[quote=caretta;68408]atar atmasina da sen ikna olana kadar gider bir 500 puancigin...:p...[/quote]
onun olacağı zamanda var ama ne zaman..geçen haftalarda, dax ın %2.5 ve DJ in %2.5 eksilerini badem ettiydi bzim VOB biliyon...:..:
Yahu bu IMF nlaşması için ocak ayının ilk haftaları demişlerdi ihtiyati olursa etkisi ne olur acaba?
:..::..:[quote=hexa;68410]Yahu bu IMF nlaşması için ocak ayının ilk haftaları demişlerdi ihtiyati olursa etkisi ne olur acaba?[/quote]
ihtiyatlı olur tepksi de:..::..::..:
:..:Efenim risent gelişmelerden sonra aşağıdaki açıklamaları foruma yapmayı uygun gördüm..
Aşağıdaki fotografları görüyorsunuz. Bunları VOBIX kardeşim göndermiş bana maille ve demişki "şirin baba bu ne bizde şirineyi sana emanet etmiştk"... (VOBIX sen de az sapık deilsin ha, nerden buldun bunları:..:)
Efenim fotograflarda görünen şirin aba kostümlü zat ın benle alakası yoktur. Bu bir komplodur (Forum sana diyorum Pellinn sen anla:..::..:)... Her nevi şirine itina ile emanet alınır. Çizgi filmdeki kadar güvenilir ve temiz ruhlu bir insanım emin olunuz..vallaha da emin olunuz billaha da emin olunuz...
(VOBIX, sen de az sapık değilsin ha:..::..:)
Sonuç olarak, bana güveniniz, güven ve kardeşliğin sembolü olan şirin baba'nın temsil ettiği değerlerin bu şekilde dejenere edilmesini pek tabiki kınıyorum:..::..::..:
(VOBIX sen de az sapık değilsin ha)
Sonuç olarak, şirin baba ölmedi ;););)
[quote=caretta;68405]s&p, ''birakin, kendimi asagi aticam'' diyor...:..:...[/quote]
Imkb de savaş değil yer yüzüne asteroid düşse artacam diyor.Garan önceki zirveyi geçiyor.İsc de ise bu seviye 4.22.Kolay gelsin.Saatin 9 10 gibi olmasını bekliyorum.Birazdan Newyork borsasına gidecem.Şu anda saat 7 26 sabah 2 3 saat var.Ama ilk central parkı da görmek istiyorum.
Bu Amerikada kriz mriz yok boşuna varmı yomu diye kimse beynini yormasın.Benzin burada bedava fiyata geldi nerdeyse 0.6 ytl litresi.Manyaklaşmış bunlar.1 litre su daha pahalı.Onun için boşuna uğraşmasın kimse Abd batar falan diye düşünmesin.Bunları ancak doğal afetler batırır.Başka türlü zor.