[quote=belhal;164375]Kısalar ekmek yer yarın.[/quote]
Armudun irisini...
Balın karakovanını rica edelim sakıncası yoksa ...:)
Printable View
[quote=belhal;164375]Kısalar ekmek yer yarın.[/quote]
Armudun irisini...
Balın karakovanını rica edelim sakıncası yoksa ...:)
get sponsored...ehühe
[IMG]http://www.vobmatriks.com/12kas_x30_60.png[/IMG]
[IMG]http://www.vobmatriks.com/12kas_xbank.png[/IMG]
[IMG]http://www.vobmatriks.com/12kas_isc.png[/IMG]
[IMG]http://img121.imageshack.us/img121/2571/halay.png[/IMG]
-- Halay başı olmak isteyen var mı? :)
Bu kadar salak olunurmu ya aldıgı isme bak.......
Asti dostum,
Graflarını Türkçe mealli alt yazılı yayınlaman mikinmi teşekkürlerimle..:D
Anladım,olsun yinede senin tefsirin başkadır...he he..
Dow'da şu an gelmekte olan küskübarın boyu orjinaldir. Televizyonlarınızın ayarıyla oynamayınız... :..:
teşekkur edemiyo muyuz şimdi...adam döşemis mis gibi sistem grafiklerini....
eline sağlık asti...
Benim teşekkür butonu çalışmıyor ve hatta gözükmüyor ? :(
gızlar sabah ki mesajımız neydi... dowda ayu vardı..ehehhe..
[quote=fikrisent;164379][IMG]http://img121.imageshack.us/img121/2571/halay.png[/IMG]
-- Halay başı olmak isteyen var mı? :)[/quote]
[B]Gımıldan gımıldan gımıldanıver[/B]
[COLOR=red][B]Ateş attım samana[/B][/COLOR]
Bak dumana dumana
Senin zalim ananı
Ben getirdim imana
Gımıldan gımıldan gımıldanıver
Ah şöyle nazlım da gımıldanıver
Gayfe de koydum fincana
Selam söylen amcama
[B]Amcam kızını vermezse[/B]
[B]Turşu da kursun fincana[/B]
vobix.. sarı kurdele kazandım..tahmine bak bi bak...
[QUOTE=unlimitted;164374]nazar değdirme ne olur çalış senin de olur :::[/QUOTE]
çalışmaya ne gerek.. yeterki insanın senin gibi bir arkadaşı olsun, varsın 1 milyon borcu olsun..:D
bu tşk butonlarına ne oldu..
[quote=7410;164385]teşekkur edemiyo muyuz şimdi...adam döşemis mis gibi sistem grafiklerini....
eline sağlık asti...[/quote]
onlarda grafmı abi..sen şuna bak.. kim bu bunlar.. sitenin %51 hissesi benim %49 u PAMBIK ın...ehühehü:::::::D:D:D
[COLOR=#0000ff]13 Kasım 2009 Mahşerin Üç Maddesi : [/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]Dünkü yorumda belirtilen 3 madde çok daha belirgin hale geldi. DJI için 10300-10400 bandı olarak belirtilen hedeften dönüldü. IMKB için düne ait yorumlarda belirtilen konulara eklenecek bir yorum bulunmamaktadır. Özellikle Banka hisselerindeki zayıflık daha belirgin hale geldi. Aşağıda [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana]XU30'un Haftalık[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana] ve 60 dakikalık döngü için, Banka endeksinin ve ISC'nin ise günlük döngü için grafikleri bulunmaktadır. Özellikle haftalık grafta yumuşatılmış DIS indikatörü ile fiyat arasında oluşan uyumsuzluk dikkat çekicidir. Yükselen trend çizgisi aşağı kırılmıştır ve bu hafta oluşan tepkide fiyatlar yükselen trendin üstüne çıkamamıştır. Negatif görüntü daha da belirginleşmiş görünmektedir. [/FONT][/COLOR]
[IMG]http://www.vobmatriks.com/xu30hafta.png[/IMG]
[quote=jerfin;164390]çalışmaya ne gerek.. yeterki insanın senin gibi bir arkadaşı olsun, varsın 1 milyon borcu olsun..:D[/quote]
eksik olma arkadaşım.
yalnız bu dow'un son 35 dakikadır yaptığına ne denir burada söyleyemeyeceğim. :..:
900 piramit emrimin gerçekleşmediğine nasıl yanmayayım şimdi unlimit..:..:
[quote=jerfin;164394]900 piramit emrimin gerçekleşmediğine nasıl yanmayayım şimdi unlimit..:..:[/quote]
200den şortlarkene, ben "dur daha fulleme" dediğimde ve 500e çıktığında böyle demiyodun ama. :..:
yarın bizi yemyeşil bi fdow karşılarsa halaydaki mendilleri tek tek toplarlar elimizden gıııı! :..:
[quote=Astatin;164392]onlarda grafmı abi..sen şuna bak.. kim bu bunlar.. sitenin [B]%51 hissesi benim %49 u PAMBIK ın[/B]...ehühehü:::::::D:D[/quote]
bende yannız bi dene altın hisse var biliyon....hahaha deel %51 %99 u senin ossa ne olur ki?
sendeki %51 b grubu hisse hahahaha bendeki %49 A grubu...senin yönetimde oy verme hakkın filan yok anca y.k. toplantılarında ve genel kurullarda çay içip gidersin :::
[quote=SEYYAH;164396]bende yannız bi dene altın hisse var biliyon....hahaha deel %51 %99 u senin ossa ne olur ki?
sendeki %51 b grubu hisse hahahaha bendeki %49 A grubu...senin yönetimde oy verme hakkın filan yok anca y.k. toplantılarında ve genel kurullarda çay içip gidersin :::[/quote]
Halka arz etcem ben benim payımı..10 dan halka arz edip halka çok az mal verecem..sonra 100000 e çekip, isteyene istediği kadar verecem...sonra YK da senin olsun şirkette, o şirret sekreterde:..:
[QUOTE=unlimitted;164395]200den şortlarkene, ben "dur daha fulleme" dediğimde ve 500e çıktığında böyle demiyodun ama. :..:
yarın bizi yemyeşil bi fdow karşılarsa halaydaki mendilleri tek tek toplarlar elimizden gıııı! :..:[/QUOTE]
hee yaa sen beni dürtüklemesen orada ben daha 500 ü kıracak mıyız kıramayacak mıyız diye papatya falına bakıyor olacaktım..:..:
evet, dow ve fdow tam da tepki yeresine gelmişler.. ama fdax ın ve asya nın eksi olma ihtimali yüksek..
[quote=Astatin;164397]Halka arz etcem ben benim payımı..10 dan halka arz edip halka çok az mal verecem..sonra 100000 e çekip, isteyene istediği kadar verecem...sonra YK da senin olsun şirkette, o şirret sekreterde:..:[/quote]
nası halka arz etcen asti? genel kurulda izin çıktı mı? ben izin verdim mi? tavuk mu arz ediyon asti? hahahaha :::
get PM ne bak hasta etme adamı...
[quote=jerfin;164399]hee yaa sen beni dürtüklemesen orada ben daha 500 ü kıracak mıyız kıramayacak mıyız diye papatya falına bakıyor olacaktım..:..:
evet, dow ve fdow tam da tepki yeresine gelmişler.. ama fdax ın ve asya nın eksi olma ihtimali yüksek..[/quote]
yükselmesine bişey demezdim de, yükselme şeklinden hoşlanmadım.
5'lik son 7 barın 6'sı, dipten açılıp zirveden kapanmış. soluksuz yükseliş.
yarınki fdow hakkında verdiği fikir hoş değil...
neyse sabah ola hayrola... cümleten iyi geceler.
dowun cokusuyle sansım da dondu artık ters ındıkatorluk bıtmıstır .lelele.lelele.lelele
[B]Günaydın,
[U]13 Kasım Cuma [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U] GER GSYH (q/q) (Q3) 09:00 %0,8 %0,3 Yüksek
EUR GSYH (q/q) (Q3) 12:00 %0,5 -%0,2 Yüksek [/U]
[B] USD Dış Ticaret Dengesi (Eyl) 15:30 -$31,6Mlyr -$30,7Mlyr Yüksek
USD İthalat Fiyat Endeksi (a/a) (Eki) 15:30 %1,0 %0,1 Düşük
USD Michigan Güven Endeksi (Kas) 17:00 71 70,6 Yüksek
USD Fed-Evans'ın Konuşması 18:30 Düşük[/B]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
JCPenney (JCP) 0.11$ (Açılış öncesi)
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Eylül ayı Sanayi Ciro Endeksi (10:00)
Eylül ayı Sanayi Sipariş Endeksi (10:00)
Eylül ayı ihracat birim değer Endeksi (10:00)
Eylül ayı ithalat birim değer Endeksi (10:00)
NOT: 9 aylık konsolide bilançoların İMKB'ye iletilmesi için son gün.
[B]Bol Kazançlar..[/B]
dow bi yukarı hamle daha yapabilir....10400 500aralığına..ayuluk timingini iyi yapmalı..byyy
Günaydınlar...
FDOW kalleşlik yaptığı için gap beklediğimz düzeyde gelmeyebilir ama olsun... Akşam açıklanacak veriler çok kritik. Onlar pozitif gelirse dünkü hareket ufak bir düzeltme olarak kalır, yok bir de nagatif gelirse bayram var...
Astatin'e inat bugüne de makroekonomik chart'la başlıyorum. :..: Aşağıda Dolar endeksi. Efsanevi bir çift dip yapmış gibi görünüyor. Veriler negatif gelirse ve USD yukarı zıplarsa çift dip doğrulanmış olur ve bu iş biter... Veriler gelene kadar piyasanın uyuz uyuz hareket etmesi normaldir, çarpılmayalım..
Herkese bol kazançlar... .lelele
Avatar'ımı da değiştirdim. Son EW sayımım sonucu oluşan ruh halimi gösteriyo.... :p
[quote=Strategist;164406]Avatar'ımı da değiştirdim. Son EW sayımım sonucu oluşan ruh halimi gösteriyo.... :p[/quote]
Zihni Sinir, Elliot Sayıcı icadı'nı resmetmiş avatarınızda..:p
[quote=QUEEN;164404]dow bi yukarı hamle daha yapabilir....10400 500aralığına..ayuluk timingini iyi yapmalı..byyy[/quote]
bak hele....aylardır foruma uğrma, sonra 7.45 de forum mesaisine başla...
[quote=jerfin;164351]hexa nın sana selamı vardı asti.. söyliyim de üstümde kalmasın selam..:)))
asti'ye soruver, usd/ytl de nasıl poz alayım diyordu..:..:[/quote]
aldım selamı da..ne yapıyomuş kerata..msn mi takılıyo..söyle hasta etmesin adamı:..:
günayın mutlu bi gün dileklerimle..
61475/500 ilk destek olabilir
cümleten günaydın ... bol kazançlar... fdow +15 bilgi ..
Günaydin arkadaslar...
güclü actı kesın artı kapatırız bugun pifff ayu ruyası olmadı .dng.dng ne hayallerim vardı lol neyse
hksd
(hayal kurarak short devam)
Günaydınlar Allah iyiliğini versin pala ülem düşüreceğin bumuydu de hadi be ya de hadi.:)
öğlene kadar yokum ağalar..TP mi TS mi koydum.. gidiyorum
1000 adet uzun acıldı agresif bi şekilde.. hadi hayırlısı :) bence bu ters hamlenin sabah göstergesi.. spotla birlikte tepetaklak olmasını temenni ediyoruz :)
61675 den tüm kısalar kapanıp uzun açıldı...
[quote=abka;164429]61675 den tüm kısalar kapanıp uzun açıldı...[/quote]
sistemsiz gördüm seni:..: