nasılda iştahlı alımlar öle.. hadi bakalım bugun ne kadar gomeceksınız spota merak ediyoruz..
Printable View
nasılda iştahlı alımlar öle.. hadi bakalım bugun ne kadar gomeceksınız spota merak ediyoruz..
avatar belli poz belli kısa devam .. şelale .. .küskü .. crashhh ...
[QUOTE=Astatin;164430]sistemsiz gördüm seni:..:[/QUOTE]
5 daklık sat da..ma 30 daklık al olunca al dedim...
vaybe dün meşhur sitedeki (vobmatriks) 15 dakığı bile eleğe çevirmişler..
ilk yarım saatte 61450-500 görürüz kanaatimce..kapanış sadece 500 olarak olabilir..maya takvimi marduk falan :)
Geçende dedim bu adi palanın niyeti bozuk gene :)
Her mesaja teşekkür eden, terbiyesiz ve ilkokul 5 çocuğu zeka, 0 altı yaş ahlak düzeyine sahip nick sahibi neden yasaklanmıyor ve bu nick'i alan utanmıyor mu ? Benim sinirlerimi bozmak dışında bu nick sahibi kime ne mesaj verdiğini sanıyor. :mad:
[quote=abka;164433]5 daklık sat da..ma 30 daklık al olunca al dedim...
vaybe dün meşhur sitedeki (vobmatriks) 15 dakığı bile eleğe çevirmişler..[/quote]
İyide patronaj bu işin kuralı bir periyot seçip onla devam etmek değil mi:..:
ne güzel fırsat işte..patronajlar sisteminiz elek oldu kelek çıktı size yaramaz bize verin de:..::..:
Sn larossıan sizin sistemin durumu nedir ? teşekkürler
[quote=ttcetinkaya;164438]Sn larossıan sizin sistemin durumu nedir ? teşekkürler[/quote]
5 likler satta.
[quote=sazan;164436]Her mesaja teşekkür eden, terbiyesiz ve [COLOR=red]ilkokul 5 çocuğu zeka[/COLOR], 0 altı yaş ahlak düzeyine sahip nick sahibi neden yasaklanmıyor ve bu nick'i alan utanmıyor mu ? Benim sinirlerimi bozmak dışında bu nick sahibi kime ne mesaj verdiğini sanıyor. :mad:[/quote]
İlkokul 5 çocuklarına ayıp olmuş patron.... Şöyle düzeltelim "İlkokul 5 çocuklarının, pırtlatma deneyi yapmak için üzerine işedikleri solucanların zeka düzeyine sahip"
Sazan 61.6'da shortların yarısını kapar.
beklıorum kısalarımla...sabır...
[QUOTE=Astatin;164437]İyide patronaj bu işin kuralı bir periyot seçip onla devam etmek değil mi:..:
ne güzel fırsat işte..patronajlar sisteminiz elek oldu kelek çıktı size yaramaz bize verin de:..::..:[/QUOTE]
sıkıntı ortaksa acısı azalırmış...
dün ben de 2 kere çarpıldım..onları da görünce rahatladım..:::
günlüğü longda olan varmı acaba.
dünkü şu kudurmuş alımları yapanların aynı kudurmuşlukla stoploss yapmalarını diliyorum.
yalnız ulem ne piyasa be. long olmak ne kadar rahat olurmuş şu piyasada, düşünmeden edemiyor insan...
piyasa geberdi dediğimiz gün 500 puan düşüyor.
longsan kafana yediğin puan en çok 500 points.
şortsan?
sırf "aha çok feci alıyorlar, 1.000 puan yiycem" korkusuyla aç-kapa'larla bile 2.000 puan yiyosun.
[quote=sazan;164436]Her mesaja teşekkür eden, terbiyesiz ve ilkokul 5 çocuğu zeka, 0 altı yaş ahlak düzeyine sahip nick sahibi neden yasaklanmıyor ve bu nick'i alan utanmıyor mu ? Benim sinirlerimi bozmak dışında bu nick sahibi kime ne mesaj verdiğini sanıyor. :mad:[/quote]
yahu eleman yabancı deel abi...varoşların ezik çocuğu her gittiği yerde ŞUT lanan çocuk...:D
şut çocuğu pardon süt çocuğu :D
kesin sat teyidi 61000 altı olur.
[quote=abka;164443]sıkıntı ortaksa acısı azalırmış...
dün ben de 2 kere çarpıldım..onları da görünce rahatladım..:::[/quote]
ben histemciyim bu ara..sıkıntıy ortak olmayayım mümkünse..::::::
yalnız adamlar dün değil önceki akşam, bu sistem orta zekalıdır deyip, sistemin muhtemeln çapılacağını haftasonu ise bu hatalı sinyallerin nasıl eleneceğini yaacaklarını demişler....tacize devam..beleş olduğu sürece sponsorluğ da devam.dng
[quote=Larossıan;164444]günlüğü longda olan varmı acaba.[/quote]
melaba:..::..:
Evet 61600 den onceki gün long gelmişti devam ediyor , ancak son 2 işlemi basariliydi bu yuzden bu zararlida kapanabilir.
TP belli TS (treyiling stop)...ben kaçar..bol şans
Sazan'ın 2 sistemi hala long'da. (20 ve 15 dk'lık)
Benim ki hala şort :( 28.10.2009dan beri... üüü
61.750'den long'a geçtim... Her zamanki gibi long'u açar açmaz göçtü grafik. İnsan 1-2 dk. bekler... :)))
Umarım yine adetim üzere günün en yüksek değerinden long açmışımdır da short'lardan malı götürürüz.... :)))
Benim günlük 2 gün önce longa geçtide ondan sordum.
arkadaşlar;
piyasanın dinamikleri,aralıkları ve realizasyon seviyeleri biliyorsunuz her an değişebilir.fakat son zamanlarda bu kavramlar,kısa ve orta vadede çok volatil olmaya başladı.eski cycle lar geçerli olmayabiliyor.o yüzden eskiden optimum kazanç getirisi olan sistemlerin revize edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
yani Türkçesi ,eski ortalama ve formüllere göre oluşturulan sistemler bence kesinlikle revize edilmeli.kazançlı al-sat verecek şekilde formüle edilmiş sistemler, çoğu kez artık eski yüzde ve ort.larla yanlış sinyal verebilir.dikkat edilmesi lazım diye düşümüyorum.
saygılarımla...
Sazan bugün SW portföye pek işlem yapmıyacak. Sistemler çalışsın. Hava güzel. (62.45 maliyetli shortlara pasif satış emri yazılır. Biraz yukarılardan) Ve köpek dolaştırmaya kaçılır.
5 liğin biri flatladı.
larossian abi .. 5-15 sinyaller ne durumda ? ... benim histem exxx oldu .. yerlerde geziyor .. .. tşk ..
yaf bunların niyeti gene bozuk fena cokertecekler .. inadına beklenti tersinde hareket ettiriyolar sanki
ayrıca salak gibi 850 den kapattım shortları.. piff pala gibi ** ben senın :) ne his biraktın ne akıl..
[quote=selçuklu;164459]larossian abi .. 5-15 sinyaller ne durumda ? ... benim histem exxx oldu .. yerlerde geziyor .. .. tşk ..[/quote]
5 lik flat 15 lik shortta daha günlükte longda.Histem ondan exxx olmuştur namıssız pala az değil.
Pala yine çok çarpıcı bugün.... Akşamki verilere kadar da böyle devam edebilir... Şu elimdeki long'lardan bir kurtulsam histemim çok ciddi sinyal verene kadar flat kalacam... Bir gün kazanıp öteki gün geri verme trendini kırmak lazım...
Dax ı canlı olarak izleyebileceğim bir site ismi lütfen
Geçen buraları dip dediğim sistem yanılmıyorsa bir müddet oyalandıktan sonra pala yukarı götürebilir dikkat etmek lazım.
[quote=ttcetinkaya;164463]Dax ı canlı olarak izleyebileceğim bir site ismi lütfen[/quote]
Şunu bi dene kardeş:
http://de.finance.yahoo.com/echarts?s=^GDAXI#symbol=^GDAXI;range=1d
Gecikmeli mi canlı mı bilmiyorum...
60 lıkta long pozisyonunda.
Euro şekil a'da gösterdiğim gibi günlük zirve denemelerini sürdürdüğü sürece yön yukarı... Short'unu koruyan varsa çok dikkatli olmalı...
[quote=Larossıan;164464]Geçen buraları dip dediğim sistem yanılmıyorsa bir müddet oyalandıktan sonra pala yukarı götürebilir dikkat etmek lazım.[/quote]
Öyle de olacak gibi... .dng
Saatlik sistem son durum
[IMG]http://img9.imageshack.us/img9/7308/adszvppl.jpg[/IMG]
Günaydın arkadaşlar,