rakamlar kesin mi? Misal 30025 ve 39975 durumunda degerleme nasıl yapılacak? Bikini giymeye niyeti olmayan camura yatmasın sonra.
Printable View
rakamlar kesin mi? Misal 30025 ve 39975 durumunda degerleme nasıl yapılacak? Bikini giymeye niyeti olmayan camura yatmasın sonra.
[QUOTE=falconettin;68442]Bugün açıklanacak herhangi veri bulunmamaktadır..[/QUOTE]
tesekkur ederım, ben de neden veriler gelmedi diyordum, saat 15,56 oldu:)
keser döndü sap döndü..bu kez dışarının artısını yiyoruz...
bunlar silkme hareketleri 16.00 barınıda atlatırsam rahatlıcam uzun devam
34.8'den Shortların yarısı kapatıldı.
[quote=jerfin;68440]seni bikini giymeye çok meraklı gördüm:D[/quote]
hiç işim olmaz..olacaksada 40000 deil de 41000 olmaz üzerine iddiaya girerdim :)
Sayın abka,
Yazdığınız yazıdan ne kadar subjktif olduğunuz anlaşılıyor. Daha siteyi bile doğru düzgün incelememişsiniz ahkam kesiyorsunuz. Dikkatle bakarsanız 3-4 günlük değil 4 aylık sinyallerin sonuçlarını sitede bulabilirsiniz. Tek tek nereden alınmış nereden satılmış listesi de var sitede. Anladığım kadarıyla siz bu işlere baya kafa yormuşsunuz ama başarılı olamamışsınız. Birinin başarısını görünce de çekemiyorsunuz. Çok ayıp.
Biri alıp 1000 kişiye dağıtacakmış. Kimmiş o baba yiğit. Bunu yapmaz zaten önceki mesajımda anlattığım nedenlerle. Ama yapacak olsa nasıl enseliyorlar görürsün. senin bile aklın şaşar. ayrıca bilgisayar mühendisi derken hava için söylemedim. Adamın işi bu bunu vurgulamak için söyledim. sense buna karşı birsürü ego tatminine yönelik laf etmişsin.
[QUOTE=aliyilmaz;68438]Sayın abka,
...........
[B]Benim eskiden bir zamanlar bu sitenin sahibiyle ortak çalışmalarım olmuştu.[/B] [B]Kendilerini oradan tanıyorum ve gerçekten haksızlık ettiğinizi düşünüyorum.[/B][/QUOTE]
yetkimden dolayı mail adresinizi görebiliyorum kayıt olurken mail adresiniz [email]aliyilmaz@ilgilisite.com[/email]
[QUOTE=abka;68441]geç o işi..sitenin adresini veren sensin..üstelik [B]bu konuda fikriniz ne diyerek adresi verip reklam yapan [/B]sensin..sistemim sadece geçmiş 3-5 güne ait sinyalleri var..ben sana[B] beleş [/B]olarak geçmişde 3 ay krallar gibi kazandırmış(bu sistem dediklerinden daha fazla),ama sonra tüm karı ve sermayeyi eritmiş sistem göstereyim.bazı garibanları aldadabilirler ama sistem çöplüğünde 100 sistem olan ben,foruma karşı sorumluluğumdan dolayı arkadaşları elbette uyarırım..orada sistemin içeriği hakkında hiçbirşey yok..sadece bir kazanç grafiği var...bu sistem tamamen doğru olsa bile bir kişi bile alsa bile onu,çoğaltıp 1.000 kişiye verebilir..işte o zaman bu sistem çöker..çünkü blok hareketleri py öper..bilgisayar mühendisi falan..bu meslekler arşa çakılı meslekler değil..geçmiş 1997 öss ve öys de matematik ve fen puanında türkiye sıralamasında ilk 500 e girmiş biri olarak bu meslekleri o kadar büyütmem..odtü ve bogaziçi bilgisayar müh. en yüksektir..oda ilk 2500 den alır...bu son sözleri sadece arkadaşın [B]bunlar okumuş adam ,yüksek adam balonu için [/B]söyleme zorunda kaldım..[/QUOTE]
Şahsınıza teşekkürü borç bilirim Sn.Abka. EYVALLAH!
[quote=Nohamura;68450]yetkimden dolayı mail adresinizi görebiliyorum kayıt olurken mail adresiniz [EMAIL="aliyilmaz@ilgilisite.com"]aliyilmaz@ilgilisite.com[/EMAIL][/quote]
evet mail adresim odur. bunu saklamıyorum ki. zaten kendim söyledim kendisiyle daha önce beraber çalışıyorduk diye. O zamanlar doğal olarak bana bir mail adresi vrilmişti. Hala da kullanıyorum. Ne varki bunda
Forum gerilmiş :D aliyilmaz hoşgeldin borsa paylaşımlarını bekleriz :) Astatin altını keşke satsaydım tüh 886 dan 875 e düştü :D Arkadaşlar bu akşam DJI için öngörüsü olan var mı? Araplar başka süpriz yaparlar mı dowa? :D
systems
5 dakk short signalde 15 dakk short signalde gun long signalde
sindi 35300 asayasında realiz etme bolgesi dedidim
o realiz bolgesi 34750 yeresinde bitme gerek burdan yukarya donme gerek... yoksa gun icte min 34000 yeresi hedef potans olur
dikat olun