evet, goruldugu gbi 870'de tutunamadigi icin ilk hedefi 850-852 civarlari...:p...
Printable View
evet, goruldugu gbi 870'de tutunamadigi icin ilk hedefi 850-852 civarlari...:p...
bazi uyeler icin neden tesekkur etme butonu yok acaba?...:o...
pardon, tamam, simdi gordum, demin gorunmuyordu...:)...
[QUOTE=aliyilmaz;68452]evet mail adresim odur. bunu saklamıyorum ki. zaten kendim söyledim kendisiyle daha önce beraber çalışıyorduk diye. O zamanlar doğal olarak bana bir mail adresi vrilmişti. Hala da kullanıyorum. Ne varki bunda[/QUOTE]
Bana bu yetki bahşedildiyse üyelerimizi korumak benim görevim paylaşım yerine kendinizi pazarlıyorsunuz bize paylaşım gerekiyor birşeyler kanıtlamak istiyorsanız paylaşım yaparak kanıtlayın lütfen.
[QUOTE=hexa;68453]Forum gerilmiş :D aliyilmaz hoşgeldin borsa paylaşımlarını bekleriz :) Astatin altını keşke satsaydım tüh 886 dan 875 e düştü :D Arkadaşlar bu akşam DJI için öngörüsü olan var mı? Araplar başka süpriz yaparlar mı dowa? :D[/QUOTE]
Dowun akıbeti Astatinin duasına kalmış.
Bizim Muhasebe hocamız zamanında şöyle demişti. Muhasebe programlarının bir çoğunun bilgisyar yazılımcıları hazırlar. Siz onlara söylersiniz onlar hazırlar. Fakat sağlam bir yazılım için aynı anda muhasebe bilgisine ve yazılım bilgisine sahip olmak şarttır.
[quote=Nohamura;68457]Bana bu yetki bahşedildiyse üyelerimizi korumak benim görevim paylaşım yerine kendinizi pazarlıyorsunuz bize paylaşım gerekiyor birşeyler kanıtlamak istiyorsanız paylaşım yaparak kanıtlayın lütfen.[/quote]
Sn. Nohamura,
Elbette paylaşımda yapacağım. Benim kimseden bir beklentim veya çıkarım yok inanın. Neden bu kadar sinirli bir toplumuz onuda anlayamıyorum. Herkes düşüncesini söylese direk aşağılamadan ve negatif pozitif yönlerine bakılsa sistemin daha güzel olurdu. Amacım da buydu zaten. Aslında uzun süre piyasalardan da uzak kaldım. O sitedeki sistemide tesadüfen gördüm. İnsanlar eleştirilerini yapsınlar belki sitenin sahibide bunlardan faydalanır diye düşünmüştüm. Çok saf düşündüm galiba neyse boşverin...
[quote=aliyilmaz;68462]Sn. Nohamura,
Elbette paylaşımda yapacağım. Benim kimseden bir beklentim veya çıkarım yok inanın. Neden bu kadar sinirli bir toplumuz onuda anlayamıyorum. Herkes düşüncesini söylese direk aşağılamadan ve negatif pozitif yönlerine bakılsa sistemin daha güzel olurdu. Amacım da buydu zaten. Aslında uzun süre piyasalardan da uzak kaldım. O sitedeki sistemide tesadüfen gördüm. İnsanlar eleştirilerini yapsınlar belki sitenin sahibide bunlardan faydalanır diye düşünmüştüm. Çok saf düşündüm galiba neyse boşverin...[/quote]
siz cok faydasini gordunuz mu? kac para yaptiniz net olarak?...:..:...
şelale
[quote=caretta;68463]siz cok faydasini gordunuz mu? kac para yaptiniz net olarak?...:..:...[/quote]
hayır bu sistemi kullanmadım ben dediğim gibi bir süredir piyasalardan da uzağım özel nedenlerle. ama zamanında başka bir sistem vardı saatlik çalışan o zamanlar gerçekten iyi kazanmıştım rakam vermeyeyim :) Ama bu 5 dk lık bir sistem ve daha çok sinyal üretiyor ve daha karlı. saatlik sistemlerde malum stoplar büyük olabiliyor ve can sıkıyor.
Birde kimse bu tür girişimlere veya yazılımlara şu gözle bakmıyor. Piyasada kaç ky para kazanabiliyorki düzenli olarak. Birileri çıkıp onlara yardımcı oluyor aslında birde bu tarafından bakmak lazım olaya. Belki burada iyi arkadaşlar vardır kazanıyorlardır. şimdi milyarlar veriliyor gibi görülüyor ama sistemsiz veya kötü sistem kullanan bir dünya ky var ortalıkta ve onlara bir yardım bir destek oluyor bu tür çalışmalar. İşte o kadar berbat ve üçkağıtçı bir toplum olmuşuz ki insanlar böyle şeyler yapılınca direk kesin üçkağıtçıdır diyebiliyorlar. Bu ülkede herşey zor malesef...
[quote=aliyilmaz;68466]hayır bu sistemi kullanmadım ben dediğim gibi bir süredir piyasalardan da uzağım özel nedenlerle. ama zamanında başka bir sistem vardı saatlik çalışan o zamanlar gerçekten iyi kazanmıştım rakam vermeyeyim :) Ama bu 5 dk lık bir sistem ve daha çok sinyal üretiyor ve daha karlı. saatlik sistemlerde malum stoplar büyük olabiliyor ve can sıkıyor.
Birde kimse bu tür girişimlere veya yazılımlara şu gözle bakmıyor. Piyasada kaç ky para kazanabiliyorki düzenli olarak. Birileri çıkıp onlara yardımcı oluyor aslında birde bu tarafından bakmak lazım olaya. Belki burada iyi arkadaşlar vardır kazanıyorlardır. şimdi milyarlar veriliyor gibi görülüyor ama sistemsiz veya kötü sistem kullanan bir dünya ky var ortalıkta ve onlara bir yardım bir destek oluyor bu tür çalışmalar. İşte o kadar berbat ve üçkağıtçı bir toplum olmuşuz ki insanlar böyle şeyler yapılınca direk kesin üçkağıtçıdır diyebiliyorlar. Bu ülkede herşey zor malesef...[/quote]
peki, o sistemin sahibi size, para kazandiran birseyi baskalari ile paylasmanin arkasinda yatan neden olarak ne gosterdi? para degildir herhalde, malum, 6 milyarin ne onemi var ki boyle bir durumda...
benim sistem ısrarla longta duruyor hala bozuldu heralde :)
[quote=furkan;68468]benim sistem ısrarla longta duruyor hala bozuldu heralde :)[/quote]
satin gitsin o sistemi o zaman...:..:...