Allah razı olsun PY den
88175 reverse short ve 87825 reverse long da yaptirdi
eşit miktarda LONG ve iyileşen 2200 puan ile geceye
%30 LONG
ONS ta eksilenler ile de %60 LONG
Printable View
Allah razı olsun PY den
88175 reverse short ve 87825 reverse long da yaptirdi
eşit miktarda LONG ve iyileşen 2200 puan ile geceye
%30 LONG
ONS ta eksilenler ile de %60 LONG
bir direniş var...bendede bir gorku bir dat bir dokunuş...üw
ya aşağiya bir dalga daha tamamlar düşük ihtimal
yada şu andan yada yarin açiliş ile non-stop alirkeşke 875xy altina insede LONG artirsam
gerçi yarın bana 1,958x den dolar/tl de short açma firsati da verecek gibin ya
eldeki malın maliyeti bugünkü tradeler ile 849xy felan oldu
daşinir demi bu mal artikim ?
tam 2 gün akrana bakamıcamda
:)
abariii ONS ta sağlam eksi GAP yeme ihtimalim %
birrr
son 15 dakikayı almamız lazım memü
USDTRY Boğaları, BIS ve VOB ayuları, Tahvil Boğaları hep birlikte saldırıyoruz VOB boğa -yonan tahkimatına.. Gomuta merkezlerindne 700 puan uzakta olmalarına rağmen direniyorlar..kıracağız..
müsterih bir kapanış olmadı zati...yaptığm tek hareket şort kapa açla 200 puan maliyet iyileştirme..buna da şükür.. 89375 nere 88000 nire..son yarım saat hareketini yarın sabah -+ gap temizler..iyi akşamlar..
bu arada, "hızlı bir i beklentim var :)"
bu nedir arkadaş ya..bu ne ya..her akşam artı artı artı..bi düş ** daha, şerefsiz dow
[quote=Astatin;453853]bu nedir arkadaş ya..bu ne ya..her akşam artı artı artı..bi düş ** daha, şerefsiz dow[/quote]
vaysınızzz ...
tammmm görmüş yaw
ahanda ben burada yukari hareketimi bitirdim deme ihtimalinin yükseldiği bir yeri görmüş SP ...
yarın akşam FED ve Helikopter çözer işi
ya tammmm da tamammm denen yerlerde
yada yeni TEPE için harekat gelir yarın akşama
88400 longa devam ne 88400 müş
...boğalar bugün gerçekten saldırabilir...az artı açmasıda buna dalalet olabilir.. yada pala benim gibi bir ayuyu bile illüzledi...09:30- 15:30 arası forumda yokum hacılar... stoplarınız doğru karlarınız bol olsun
Günaydın bol kazançlar
[QUOTE=Astatin;453863]...boğalar bugün gerçekten saldırabilir...az artı açmasıda buna dalalet olabilir.. yada pala benim gibi bir ayuyu bile illüzledi...09:30- 15:30 arası forumda yokum hacılar... stoplarınız doğru karlarınız bol olsun[/QUOTE]
herşey yalan
tarihi vurgun oldu
93 bine çıktı endeks..
yabancılar neresiyle gülüyodur
malum..
Kurt abi nerdesin. Kurtla kuzu iyice karıştı birbirine. Bi gelsen de önümüzü görsek
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.leleleön sıcak...hehehe..
[quote=seagate;453889]herşey yalan
tarihi vurgun oldu
93 bine çıktı endeks..
yabancılar neresiyle gülüyodur
malum..[/quote]
dip nere..:::
[quote=Astatin;453824]ne zamandır içimde uktedir...EW ciler gibi hevalı hevalı, çok hızlı bir xxx dalgası bekliyorum demek:D çok hızlı bir i bekliyorum...bekliyorum yani..olur olmaz onu Allah bilir:o
[IMG]http://i39.tinypic.com/2uj5xuc.jpg[/IMG][/quote]
çok hızlı bir i bekliyorum:::
gırdık mı memü..gırdıysak...dip nere:p
selçuklu başgan nerde..
ayu piyasasında, tüm tobolar, çift dipler, pozitif uyumsuzluklar ölümü tadacaktır...tıpkı boğa piyasasında tüm obo ların, çift tepelerin, negatif uyumsuzlukların ölümü tattığı gibi...
bir repeat daha: "yatırımcı için en büyük tehdit, son 5 yıldaki boğa piyasasına oryante olmuş zihnidir.""
[quote=seagate;453963]selçuklu başgan nerde..[/quote]
ben de çok merak ediyorum memü başgan..bizim şu çakma ED ye bir yol verseydi iyiydi... hep bekle hep bekle sıkıldım...major tradeler yapak yaw..:o
70,000 dip tutuyor ralli başlama durumuda var 85.000 e
hacı: 3 gündür gün içi açılışta hülülülülü yukarı yapıyor ve apsd düşüyor (şort patlatıyor)..sonra apsd artıyor (kendine long açıyor)...acaba diyorum, bu akşamki fed med olaylarından umut bekleyenlere mal mı kitliyor..öyle ya dow zaten, fed bernanke iyi şeyler söyler belki diye yükselmiyormu kaç gündür...e hadi diyelimki iyi bişiler dedi...zaten fiyatın içinde değil mi...yani gece dow graşarsa yarın vob hali nice olur diye düşünüyorum ayuca ayuca..ha bakarsın bernanke, biz vazgeçtik hacı parasal daralmadan, yine genişleyeceğiz der :) o ayrı tabi..milyonda bir ihtimal olur mu olur...
Bir de asla unutmayak, ABD krizi gelişmekte olan ülkelere ve hatta biraz da gelişmiş diğer ülkelere sattı bu genişleme programı ile..yani, dow çıktı diye biz çıkacaz diye bir şey yok..aksine...bakınız FDJ/x30yvade haftalık graf..hatta aylık graf daha net
[quote=seagate;453968]70,000 dip tutuyor ralli başlama durumuda var 85.000 e[/quote]
o da olabilir memü başgan...kesini yok tabe..hiçbirşeyin
Memü,
Düşen trendin altında kapatması lazım....pliz:o
SOnra biz 84900 kapayalım..YArın 82000 filan açalım..ehüüü..olma mı?
[quote=Astatin;453773]ekside ama bi sor neden ekside:D acaba?
[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=9569&d=1373364999"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=9569&stc=1&thumb=1&d=1373364999[/IMG][/URL][/quote]
Kukuriku....
ula ne talihsşz bir ayuyum..ekran başında değilken piyasa graşsın..ben ekran başına gelir gelmez şrak diye 600 puan yukarı..ayıp valla..ne öyle 87000 filan
döndü yukarı ??
[quote=seagate;453975]döndü yukarı ??[/quote]
dip nere:o
[QUOTE=Astatin;453976]dip nere:o[/QUOTE]
70093 bozulmadı..
kral yeni düşük gelmeyebilirde demişti
kral nerde
[quote=seagate;453975]döndü yukarı ??[/quote]
gorrektiv tepki bence...konsept olarak ending
[quote=Astatin;453979]gorrektiv tepki bence...konsept olarak ending[/quote]
Buyıur hacı işte..manzara net..buz gibi ayu piyasası..hangi ayı formasyonunu çizersen çiz, en erken 1 dakika içinde en geç 1 gün içinde çalışıyor...ve hangi boğa formasyonunu çizersen çiz bugün yarın badem oluyor...:D
[quote=seagate;453978]70093 bozulmadı..
kral yeni düşük gelmeyebilirde demişti
kral nerde[/quote]
memü,
aylık xu030 log graftaki yükselen trnedin kırılması hikayesini satmış gördüm seni:o
[quote=Astatin;453979]gorrektiv tepki bence...konsept olarak ending[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=9581&d=1373460592"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=9581&stc=1&thumb=1&d=1373460592[/IMG][/URL][/quote]
buyur işte bak..saymaya üşendiğim bilmem kaç barda yaptığı yükselişin tamamını 9 adet 1 dklık barla geri aldı:D
Günlükde alt boll band 83880 e inmiş...
what a red sunset coming downnn
ısrarla dip bozulmuyor.. kral nerde
arkadaş vermiyorki sşöyle bi hülülüllü 2000 puan..sörf edelim..yukardan reşort edelim...Kral nerde
dip bozulursa stoploss gelir birden.. thy tarihi zirve yaptı dün dikkatlerden kaçan varsa..