geceye çok kararsızım..sistem al da(15 dak)..ama 5 dak eski sistem sat da..
Printable View
geceye çok kararsızım..sistem al da(15 dak)..ama 5 dak eski sistem sat da..
[quote=caretta;68467]peki, o sistemin sahibi size, para kazandiran birseyi baskalari ile paylasmanin arkasinda yatan neden olarak ne gosterdi? para degildir herhalde, malum, 6 milyarin ne onemi var ki boyle bir durumda...[/quote]
o zamanlar bir hastalığı vardı doktor piyasada işlem yapmasına izin vermiyordu. Müzmin bir hastalıktı sanıyorum. Şu an nasıl bilmiyorum. O da sadece işini yapmaya yönelmişti o zamanlar yani yazılım işi. ama arada kaçamak pozisyon açıyordu ama az :)
[quote=aliyilmaz;68483]o zamanlar bir hastalığı vardı doktor piyasada işlem yapmasına izin vermiyordu. Müzmin bir hastalıktı sanıyorum. Şu an nasıl bilmiyorum. O da sadece işini yapmaya yönelmişti o zamanlar yani yazılım işi. ama arada kaçamak pozisyon açıyordu ama az :)[/quote]
Allah'da seni guldursun be kardesim...:..::..::..:...
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da......8300 altındaki her kapanış bu tanıma uyar....
Ben flatim ama ihtiyacı olan arkadaşlar için...:)
[quote=abka;68475]aps değ, -13.000 lerde ..yatayda bu kadar olması ilginç..acaba şubata poz. mu taşınıyor...eger öyle değilse sert harekete gebeyiz..[/quote]
vade sonunda APS bir anlam ifade etmez sn.abka
[QUOTE=Astatin;68485]Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da......8300 altındaki her kapanış bu tanıma uyar....
Ben flatim ama ihtiyacı olan arkadaşlar için...:)[/QUOTE]
asatinim bende 34350 beri flat duryorum ( benim flat 3/1 malyet 15 dakk system gore durma)
amma bu gece hep flat olcayım
17.00barındada değişmedi birşey bakalım sabah gapiyle akli basina gelir aletin yada dogrusunu gercektende sistem biliyormus diyecegiz..uzunlarla devam
way beee..26675 den 35275 e olan çıkış tam %32....!!!! imiş
[quote=hexen;68487]asatinim bende 34350 beri flat duryorum ( benim flat 3/1 malyet 15 dakk system gore durma)
amma bu gece hep flat olcayım[/quote]
ah be hexenim, 35350 ye satış yazmıştım..el bademos del portos
Astatin dow öyle bir düşüş yapabilirmi gerçekten ihtimal varmı yoksa sadece beddua mı? :)
[quote=VOBiX;68478][IMG]http://img222.imageshack.us/img222/8135/bbbbbdp0.png[/IMG]
38,980
36,006
49,390
gibi seviyelerden de pozsiyon kapatabilen yetenekli bir sistem.
Acaba sistemi yazan arkadaşınız VOBda endeks 30 kontratlarının 25 puan ve katları şeklinde çalıştığını biliyor mu?
Resimdeki kutu içindeki ilk işlem 39775 AL 38980 SAT 39775-38980=795 puan yapar. 796 puan yapmaz. Bu da bilgisayar mühendisi olmaktan ziyade ilkokulda öğretilen dört işlemden çıkartma olanın bilgisi gerektiriyor.[/quote]
sayhın vobix içeriğe yönelik elkeştiri yapmışsınız gerçekten tebrik ediyorum. Videoda anlatmış zaten site sahibi. Buçuklu rakamlar stoploss veya takeprofit değerlerinin buçuklu olabilmesinden dolayı buçuklu görünüyor diyor. Peşinen videoda açıklamış yani. o zamanlar metastock kullanırdı sanıyorum metastokdan test edip direk almış o sonuçları. Zaten videoda kendisi demiş ya 25 ve katlarıdır diye :)
ayrıca sistemin sonuçlarını sabah boşluğuyla şusuyla busuyla vermiş adam. yani 1400 gün içinde olmaz demek istiyor. sabah boşlukla açılınca napsın sistem gece yarısı sat mı desin :) o zararlarıda listede göstermiş işte o zararlar dahil 47500 puan diyo. tutarsızlık yok yani hrhangi biyerde
[QUOTE=TIFIL;68434]şu ana kadar işlemlerin çoğu 35150-250 arası gerçekleşti,bakalım malı yedirdiler mi yediler mi?[/QUOTE]
şimdilik yedirmişler gibi duruyor,yiyenlere afiyet olsun...:D.dng:..: