-
Manzaraya Bak,
[COLOR=red]Türkiye[/COLOR] Büyük [COLOR=red]Millet[/COLOR] Meclisi'nde, dinleyici locasında bir [COLOR=red]Türk vatandaşı[/COLOR] olan şehit annesi [COLOR=red]Türk bayrağı[/COLOR] açtı diye [COLOR=red]Türkiye Cumhuriyetinin[/COLOR] polisleri tarafından alınıyor.:mad::mad::mad::mad::mad:
Memleketi bu hale getirenleri, memleketi bu hale getirenlere dolaylı yada doğrudan destek verenleri çok büyük tebrik ediyorum.
(Mesajın sonuna, mevcut sembol seçeneklerinden uygun bir seçenek bulamadım. Ama anladınız siz zaten)
-
[quote=Kennym;164650]işte gene oldu elimi attıgım anda terse düştüm yok yaf bunlarda her yol var.. benim sistemelri de terse getirdiler.. piuvvvv saka la bunlar...[/quote]
Kennniym, para bitmediğine göre kazanıyorsun demektir, ben çoktan biterdim bu durumlara
-
Bunlar terbiyesiz adamlar, dow açılınca sanki bilmiyormuş gibi heyecan yaratıyorlar, ayp olmasın diye, bunlar terbiyesizler.....traşlılar.........beyazlar......
-
bunlar yemin etmiş vob u düşürmiyeceğiz diye...
-
sevmedim bu hareketi..pozitif mi ayrışıyoruz yoksa ayrışıyor süsümü veriyoruz
-
Dolarda hayat varmış, koşuşturma, tepiştirme, neyin yok, mal deyil nede olsa, para canlı, sıcak, reel,
-
[QUOTE=security;164653]Kennniym, para bitmediğine göre kazanıyorsun demektir, ben çoktan biterdim bu durumlara[/QUOTE]
hocam ilk ay guzeldi 7500 points ama bi aydır cepten yiyorurum .. bide tabi altından ters kose olduk :D piuvvv aglak oldum iice.. deneyimsizken daha gozukaraydım bole degildim üvvvvv
-
yuharı hazırlanıyor yine piyasa...sinüsler açık, noniko full oksi :::
long-short tavsiyesi deel...olamaz...nayır nolamaz...
-
Yatırmcı yapısına %100 uyumlu, sıcak, canlı, kanlı ve kansız dolar teorileri yapılır,
-
[QUOTE=SEYYAH;164659]yuharı hazırlanıyor yine piyasa...sinüsler açık, noniko full oksi :::
long-short tavsiyesi deel...olamaz...nayır nolamaz...[/QUOTE]
Pozitif baskı süsü verilmiş negatif baskı var bence...
-
[quote=Kennym;164658]hocam ilk ay guzeldi 7500 points ama bi aydır cepten yiyorurum .. bide tabi altından ters kose olduk :D piuvvv aglak oldum iice.. deneyimsizken daha gozukaraydım bole degildim üvvvvv[/quote]
Senle biraraya gelsek bu palanın ağzını burnunu kıararız, toplum içine çıkamaz valla.....
-
acil işim çıktı ayrıldım ekrandan 1 saat .. .. vay anasını aynı yerde hala ..
-
[quote=SEYYAH;164659]yuharı hazırlanıyor yine piyasa...sinüsler açık, noniko full oksi :::
long-short tavsiyesi deel...olamaz...nayır nolamaz...[/quote]
no way..şunun tüylerine bak..gırlaşmış vahşi...:..: beşiktaşdaki büfeyi gaptım senden..eğer ıhlamur caddesi üzerinde garanti ye yakın olansa
-
Aman kardeşim paranı kaptır ama psikolojiyi asla,
-
tıkandı pala tıkandı .. jonilerde tıkandı .. crashhhhhh
-
[quote=enorton;164661]Pozitif baskı süsü verilmiş negatif baskı var bence...[/quote]
Umarım pozitif baskı süsü verilmiş negatif baskı süsü verilmiş pozitif baskı değildir... :)
-
Başta celcuki patron olmak üzere herkeze, boğasınada, ayusunada bol şans, usd ciler yapı koop ve hatta kol şiti.....
-
5-10-15-20-30-60-120 dk satta....şortos insistos
-
[quote=Strategist;164667]Umarım pozitif baskı süsü verilmiş negatif baskı süsü verilmiş pozitif baskı değildir... :)[/quote]
yok yok merak etme...pozitif baskı süsü verilmiş negatif baskı süsü verilmiş pozitif baskı süsü verilmiş negatif baskı bu...versinler süsü, geliyor küskü
-
700 - 800 points makas allah belanı versin pala.. o aldıgın kagıtların ıcınde bogull
seref yoksunu dızlak kafalı aga..
-
dowda crashhhh bekliyorum .. bu gece .. kara cuma olsun .. a* ..
-
Ben çıkıyorum. Short'larım baki. Şu an DOW sayımıma göre 2C dalgası yapıyor olmalı. Bundan sonra 3. dalganın whoooossshhh şeklinde çakılması lazım. Garanti yanlış sayıyorumdur, canım sağolsun... :..:
-
bugün zero işlemle kapatacağım gibi günü .. kendimi bizzatihi teprik ediyorum ...
-
[quote=Strategist;164673]Ben çıkıyorum. Short'larım baki. Şu an DOW sayımıma göre 2C dalgası yapıyor olmalı. Bundan sonra 3. dalganın whoooossshhh şeklinde çakılması lazım. Garanti yanlış sayıyorumdur, canım sağolsun... :..:[/quote]
yanlış sayımda değil..ünlemde... faaalllaafffoşşşşşşşşşşşş olacak whossssghhhhhh değil
-
[quote=selçuklu;164674]bugün zero işlemle kapatacağım gibi günü .. kendimi bizzatihi teprik ediyorum ...[/quote]
bende ziro işlem...teprik edelim birbirimizi..teprikler
-
[quote=Astatin;164664]no way..şunun tüylerine bak..gırlaşmış vahşi...:..: beşiktaşdaki büfeyi gaptım senden..eğer ıhlamur caddesi üzerinde garanti ye yakın olansa[/quote]
büfe deel asti çok şık bir cafe :cool:
çoh para istiy devredecek kişi...bu zamanda o riske girilmez gibime geldi...
ama aslında benim düşüncem büfe açmaktı tıpkı barış büfe gibi.bilenler vardır barış büfe iconcan dir istanbulda :D
-
[B][FONT="Georgia"][SIZE="7"][COLOR="Red"]zikdkte[/COLOR][/SIZE][/B]
[/FONT]
[COLOR="Purple"][SIZE="4"]zeroişlemkısadevamkendimiteprikederim.[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=SEYYAH;164677]büfe deel asti çok şık bir cafe :cool:
çoh para istiy [COLOR=red]devredecek[/COLOR] kişi...bu zamanda o riske girilmez gibime geldi...
ama aslında benim düşüncem büfe açmaktı tıpkı barış büfe gibi.bilenler vardır barış büfe iconcan dir istanbulda :D[/quote]
bencede riskli pambık..o kime deverederse devretsin..sen paranı bağa devret... Astibank PLC...hiç duymadınmı...:D
-
herkes kısamı şimdi vay anasını ..:::
-
[quote=Astatin;164679]bencede riskli pambık..o kime deverederse devretsin..sen paranı bağa devret... Astibank PLC...hiç duymadınmı...:D[/quote]
yok asti ya ilk kez duyuyorum ben şeyi biliyorum PAMBIK FUND MANAGEMENT CO. LTD. :::
%100 baba para garantili bir fonmuş...diğerleri ana para garantili bu farklı abi direk paranı babafingo yapıyor :::
-
Ben o EFG nin varya EFG nin ekmek yedirmiyor namıssız,
-
SAZAN patron nerde yawww..yine terminali kapattımı ne.....yoksa köpek mi ısırdı gezdirirkene...
-
Onu bunu bilmemde bugün cuma olmasa oyacakmış pala.
-
:..::..:[quote=SEYYAH;164681]yok asti ya ilk kez duyuyorum ben şeyi biliyorum PAMBIK FUND MANAGEMENT CO. LTD. :::
%100 baba para garantili bir fonmuş...diğerleri ana para garantili bu farklı abi direk paranı babafingo yapıyor :::[/quote]
Astibank PLC anapara değil, babapara garantisi veriyor sadece... yatırıyosun parayı, istediğin bir vadede babayı alıyosun:..::..::..:
-
[quote=Astatin;164683]SAZAN patron nerde yawww..yine terminali kapattımı ne.....yoksa köpek mi ısırdı gezdirirkene...[/quote]
Amigdalasını dinlendiriyordur.:o
-
[quote=security;164682]Ben o EFG nin varya EFG nin ekmek yedirmiyor namıssız,[/quote]
EFG nin *********************.
bak bak sen don canına bak..iyi iyi beyle erken yukarı yap, biz çıkmyalım da stresimiz az olsun geceye de pteiyede...
-
USD 860 puvan yapmış bu gün, para ya, ya yukarıya gidiyo, ya aşağı, gıvıttırak yapmıyo, cool yani
-
Bu mu SARUMAN, yapabileceğinin hepsi bymu.. %0.6 dova karşı 175 puan tepkimi..saruman ın **
-
[quote=Larossıan;164686]Amigdalasını dinlendiriyordur.:o[/quote]
dinlenmiş amigdala yıllanmış şarap gibidir :::
-
Sazan 2 toplantı aradan çıkarır ve döner. Diğer gecelerden farklı olarak Flat gireceğim. (Sw'de dabiki). Sistemlerin ise 2'si Short durumunda.
Elimdeki SW'deki shortları arada kapattım. (yarısı 62.450, diğer yarısı 61.550 maliyetli idiler, yine 61.550'den kapatıldılar)