geceye sistematik olarak short giriyorum .. şelale şelale şelale ..
Printable View
geceye sistematik olarak short giriyorum .. şelale şelale şelale ..
[quote=aliyilmaz;68492]sayhın vobix içeriğe yönelik elkeştiri yapmışsınız gerçekten tebrik ediyorum. Videoda anlatmış zaten site sahibi. Buçuklu rakamlar stoploss veya takeprofit değerlerinin buçuklu olabilmesinden dolayı buçuklu görünüyor diyor. Peşinen videoda açıklamış yani. o zamanlar metastock kullanırdı sanıyorum metastokdan test edip direk almış o sonuçları. Zaten videoda kendisi demiş ya 25 ve katlarıdır diye :)
ayrıca sistemin sonuçlarını sabah boşluğuyla şusuyla busuyla vermiş adam. yani 1400 gün içinde olmaz demek istiyor. sabah boşlukla açılınca napsın sistem gece yarısı sat mı desin :) o zararlarıda listede göstermiş işte o zararlar dahil 47500 puan diyo. tutarsızlık yok yani hrhangi biyerde[/quote]
sozlesmenin fiyati 25 in katlari iken stoplos ya da takeprofit degerleri nasil farkli olabiliyor? ya bir de anlamadigim hadi sistemin kurucusu cok hastaymis da (:o), siz nye kendinizi bu kadar heba ediyorsunuz, onu anlamadim...:..:...i
[quote=hexa;68491]Astatin dow öyle bir düşüş yapabilirmi gerçekten ihtimal varmı yoksa sadece beddua mı? :)[/quote]
MACD si satta, MFI yükselişlere rağmen geriliyor ama gelgörki mom tam trend çizgisinde..yani bugün yarın bir dana kuyruk hikayesi olabilir..
birde paylaşım yapayım bari :)
bence ocak 2 ye kadar işlem yapmak manasız risk almaktır. hatta 5 ocak a kadar
CATEDRAL Gıııııııı nerdesin..bak benden aldığın 300 puanı başkalarına yedirirsen affetmem asla seni :)
[quote=selçuklu;68494]geceye sistematik olarak short giriyorum .. şelale şelale şelale ..[/quote]
asalım !!! asalım !!!!:..::..::..:
[quote=caretta;68495]sozlesmenin fiyati 25 in katlari iken stoplos ya da takeprofit degerleri nasil farkli olabiliyor? ya bir de anlamadigim hadi sistemin kurucusu cok hastaymis da (:o), siz nye kendinizi bu kadar heba ediyorsunuz, onu anlamadim...:..:...[/quote]
yok kaplumbağa kardeş şöyle olay.
şimdi şu an vob 34650 ya. bunun %2 si buçuklu bişey çıkar ya yani 25 in katı olmaz ya o bakımdan öyle sanıyorum.
ben kendimi heba etmiyorum ya. sadece haksız yere dürüstlüğüne inandığım birine laf edilince konuşmak zorunda kaldım. Yoksa heba olmadım iyiyim :)
son anda gelen satislar, cato ablanin pozisyon kapatmalariydi herhalde...:..:...
VOB, 60 dk grafik.
Az daha zorlarsa trendline'ı kırar. Kırarsa da Gap Dolar. (Temenni ve beklenti)
[U][COLOR=#22229c][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img171.imageshack.us/img171/9687/xu030wa7.png[/IMG][/URL][/COLOR][/U]
öhü öhü şubat vade kısacıyım az
sistemim kapanışa yakın long cover oldu..uzun kapatıp,flat girdim..
dow için kapanış tahminim buralardır..yani%-0,60 eksi..